Смъртоносна игра! Дете виси от 16-етажен блок в Пловдив (18+)

Момчета се правят на герои, снимат подвизите си и ги качват в нета
Обновена: 1 май 2018 09:59 | 1 май 2018 07:30,
61
Смъртоносна игра! Дете виси от 16-етажен блок в Пловдив (18+)
Кадър: YouTube

Хлапета от пловдивския квартал "Кючук Париж" се правят на герои, рискувайки живота си, за да заснемат интересни за представите им видеоклипове.

Те качват кратките филмчета, от които родителите им може да изпаднат в шок, в интернет. На едно от последните, които са заредили в Youtube, се вижда как момче на видима възраст около 12-13  години, увисва на ръце от козирката на 16-етажен блок.

"Ще увиснеш ли първи?", се чува въпрос от клипчето. Вместо отговор, момчето, към което е зададен въпросът, провесва краката си от покрива на високия блок. Преди това хлапетиите хвърлят от покрива плюшено мече и топка.
"Не бе, брат, ако стане нещо. Брат, недей бе", се чуват ужасените възгласи на останалите от компанията му. В това време главният герой на клипа не отговаря нищо. Вместо да се вразуми и да престане, момчето се хваща с длани за ръба на покрива и увисва с цялата си тежест от 16-етажна височина.

Единственото, което казва е: "Снимайте ме, бързо". "Брат, ако паднеш, кво праим бе?", продължават да възклицава дете от компанията, докато останалите се смеят доволно.

Увисването от високото продължава няколко секунди, след което "героят" се изтегля обратно на покрива не без помощта на друго момче от компанията. Авторът на клипа се опитал да замаже лицето на приятелчето си, което се провесва от високото, но не е успял напълно.

В този момент друго момче казва: "И аз искам", но самоукият "оператор" му отказва с думите: "Ти по-добре недей, че те знаем какъв си некадърник".

От клипа става ясно още, че момчетата, някои от които изглеждат и около 10-годишни, се опитват да имитират популярни филми, които рекламират градския спорт "паркур".

Деца в Кючука се провесват през парапета на 16 етажен блок from ПловдивПрес on Vimeo.

На друго видео хлапетиите са отишли на ж.п. релсите на Централна гара и там също правят дивотии.

"Добро утро, хора, ние сме Кючука бойс и днес сме дошли на едни влакове и ще се катерим по осветлението", започва представянето на клипа, който е сниман през зимата.

"Операторът" е един и същ хлапак за всичките публикувани видеа, който явно се изживява като телевизионен репортер. От обясненията му става ясно, че клипът е стар, но е бил качен в интернет едва преди дни.

От други техни изяви в интернет пък става ясно още, че момчетиите обичат да ходят и в стари, изоставени и видимо опасни сгради.

В коментарите под клиповете в интернет на момчетата от Кючука много хора се опитват да им налеят разум в главите да не рискуват живота си заради глупости.

По случая със скандалните видеоклипове на момчетата от кв. Кючук Париж от полицията са започнали предварителна проверка, пише "Монитор". Уведомена е и районната прокуратура в Пловдив. Целта е да се установи самоличността на децата и защо са били оставени без родителски надзор.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
2
 
16
 
! Отговори
Жнгнф преди 5 години
Докато парапета се отчупи един ден...
18
3
 
22
 
! Отговори
преди 5 години
Що вдигате толкова шум бе, ютуб не гледате ли, тия тъпотии ги правят от години, това е проблем на родителите на тия малки слабоумни лекенца, не на цялата нация !
17
3
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма какво да се чудите защо са оставени без надзор, защото родителите бачкат по 12 часа, бабите и дядовците и те.
16
8
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Преди 30 и отгоре години, когато сме били на тази възраст с брат ми и децата от махалата обикаляхме по цял ден и никой не ни знаеше къде сме, яли ли сме, пили ли, цели ли сме. Редовно ходехме в промишлената и влизахме тайно по халетата, по язовирите и в стари изоставени къщи. Топлата вода отдавна е открита, просто тогава нямаше умни телефони, интернет и т*пи медии които да раздухват всяка пръд*я на младото поколение.
15
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От това което вижда сред приятели е че нямат време за децата си,
14
13
 
22
 
! Отговори
Христо преди 5 години
Бъдещето на тази *** България-умствено осакатени деца...
13
3
 
22
 
! Отговори
художника преди 5 години
Като бях хлапе зад у-щето ни имаше 20м. бор. От земята до короната имаше поне 12м. голо стебло и никой не смееше да се качи до първите клони. Е, качих се, за да им покажа к,во мога. После месец и нещо ходих с рани по бедрата от кората при спускането. И днес се стряскам, като се сетя какво можеше да стане. А бе ....... детска работа.
12
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Как са стигнали до покрива!? Вратата не е ли била заключена? Децата ли са разбили ключалката?
11
2
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защото не се говори с децата. Моето дете беше на 2-3 г. и вместо да му крещя му говорех постоянно за живота. Като видим някой пияница, наркоман, пресичаш неправилно обяснявам всички вреди от това. Днес не пуши, в началото му се подиграваха, сега го питат дали може да запалят вкъщи, а той ги реже, като си тръгнеш. Докато приятелят му колабира след изпити на гладно енергийни напитки, той се чудеше защо го прави, а детето каза тате купува със стекове вкъщи. Като родителите са неадекватни...
10
15
 
6
 
! Отговори
Веселин Узунов преди 5 години
Щеше да е по интересен клипа ако го снимаха докато пада и пищи.
9
8
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ай стига с тва Бай Тошово време! Израстнах тогава и все се шляехме в индустриалната зона на града в който живеех. Катерихме се по покриви, кранове, къпехме се в неохраняеми водоеми. Удрял ме е ток, давил съм се, счупвал съм крайници и кво ли още не. Живеехме на ръба, без страх от смъртта. Сега запаля цигара или си купя шоколад и ме заливат угризения, че така се убивам. Живея в затвора на собствените си страхове който сам построих. Изгубих свободата която имах. Липсва ми онова време!
8
17
 
1
 
! Отговори
Веселин Узунов преди 5 години
Ако бях там щях да му настъпя ръчичките та да си го прибере Азраиля
7
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Когато аз бях хлапе, сред дузина от нас се намираше по една лудетина. Сега сред дузина лудетини се изнамира по един здравомислещ
6
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Има тераса под момчето, но все пак риска от претъркаляне при падане е голям. Когато аз бях пети клас се качихме с приятели на 90 метров комин. Предпазна решетка около стълбите нямаше а самите стълби представляваха метални скоби, част от които се клатеха. Провесихме се от върха и се мислехме за герои. Сега на 40 г. ме е страх от високо и не бих живял на по-висок етаж от 3-ти :)
5
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Добре, че здрав зида. Тоз малкия мама ли кой да му покаже как се строи в бг?
4
2
 
33
 
! Отговори
Акъл НИХТ преди 5 години
Едно време има нема 30 годин Батман падна от парапет на 12 етаж в Ел Марконе и оцеля със счупена ръка. Простори и дърво го спасили. А тия келешчета направо ще за залепят, като дъвка за плочките.
3
12
 
35
 
! Отговори
viewpoint преди 5 години
От родителски *** ще да е...От тези,които гласуват за Бащицата и купуват присъствието в живота на детето си,със скъпи джаджи.От тези,които вменяват на детето си да бъде надменно с децата с по-малко възможности и го разглезват до безобразие.От тези,които са вперили безизразен поглед в телефоните си в общо 23 часа дневно и не са прочели и една книга в послените 10 години.
2
3
 
70
 
! Отговори
Жо преди 5 години
АКО СЕ случи нещо лошо, родителите им ще търсят вината в другите- Защо не е бил заключен достъпа до покрива, защо се строят толкова високи сгради и т.н.Както онзи родител, чието дете обгоря, правейки си селфи върху локомотив- Защо не било изключено напрежението в контактното мрежа на влаковете, защо не било оградено депото ...Всички сме правили щуротии, като бяхме деца, но някои бяха по-разумни, други по щури.
1
4
 
30
 
! Отговори
Манолски преди 5 години
Еми някой калпазанин ще даде фира и ще де наиграе