Със 100 км/ч… 25 годишната Вилислава се размазала с АТВ-то

Красавицата остави сираче на 2 г., в Белащица хората недоумяват
Обновена: 1 май 2018 17:38 | 1 май 2018 17:35,
104
Със 100 км/ч… 25 годишната Вилислава се размазала с АТВ-то
Починалата Вилислава. Снимка: Facebook

С близо 100 км в час е карала АТВ 25-годишната Вилислава Русева, която в понеделник загина на обходния път на пловдивското село Белащица, твърдят разследващи. Назначена е техническа експертиза за скоростта на машината.

"Въпросното шосе е извън регулация. Беше направено преди години, за да бъдат изведени от населеното място тежкотоварните камиони от близката кариера. Белащица обаче се разрасна и в момента трафикът по същото трасе е оживен", казва пред "24 часа" кметицата Цветанка Читакова.

Още по темата

По думите й ограничение за шофьорите по този път нямало и те профучавали като куршуми. Отсечката е под наклон и предразполага към висока скорост.

Във фаталния ден Вилислава се качила на нерегистрирано АТВ без каска, нямала и книжка.

Полицаите предполагат, че е загубила контрол над возилото, прелетяла е с него над канавка и се е забила в дърво. От удара машината се е преобърнала. Водачката й е издъхнала на място.

Жителите на Белащица са потресени от трагедията с красавицата. Описват я като позитивна личност, кипяща от енергия.

Тя оставя сираче момиченце на 2 г. С бащата на детето си, с когото живеела в Перущица, се разделила и отскоро се пренесла при баба си и дядо си в Белащица. Възрастните помагали на внучката в отглеждането на хлапето. Родителите на загиналата шофьорка са разведени. Майка й от дълго време работела в чужбина. Баща й си имал втора жена. В нейното магазинче за дрехи Вилислава ходела да продава, за да изкара някой лев, докато е в майчинство.

"От седмица фучеше с машината по улиците. Правехме й забележки за бързото каране, но не вземаше от дума", обясняват местните.

Бившият й колега Иван Георгиев, с когото Вилислава е работела в миналото в пловдивско заведение като сервитьорка, е изненадан, че е подкарала АТВ. Според него красавицата била по-плаха и по тази причина не си извадила шофьорска книжка.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


104
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
0
 
2
 
! Отговори
Цветелина Мирчева преди 5 години
73 не съм казала, постъпката и не е безотговорна и тя си плати за това, но смятам че коментарите написани тук са крайно излишни. Когато обиждат и хулят един загинал човек по леко ли спят, по лесен ли е живота им? Аз не смятам, че това е начина и това е голям проблем на обществото ни. И само да допълня, че тя беше изключително умно момиче бяхме колежки в университета и тя имаше отличен успех!
71
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
72 приятелка ти е, млад човек, но за съжаление, ЖИВОТЪТ НЕ Е НИЩО ПОВЕЧЕ ОТ ОТГОВОРНОСТ. Приятелка ти е подценила риска въпреки предупрежденията, като жена останала без майка на 6 г. ти казвам, че този неопрадван риск, който е поела. Това дете ще расте без майка.
70
0
 
2
 
! Отговори
Цветелина Мирчева преди 5 години
Вили беше един прекрасен човек, които не заслужава всичко това което се пише като коментари. Да не би всички вие да сте безгрешни? Или е по лесно да се правите на много компетентни по въпроси за които не ви се иска мнението!Вилислава беше страхотна майка и приятелка и е ужасно, че заплати тази висока цена за грешката си. Замислете се ......... никой не е безгрешен и застрахован утре може вие да сте ва нейното място !!!! Почивай в мир прекрасна
69
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Който си няма акъл... с превишена скорост, без книжка и без каска! Е, каквото търсила, това и намерила! И това било майка, т.е. уж отговорен човек!
68
3
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Поработва докато е в майчинство????!!!! Поредната "майка шмекерка"!!! Има АТВ, без каска, протектори??!! Освен в България, не знам на друго място АТВ-тата допускат ли се по пътищата и съответно регистрират. Те са на пикапа и хайде на поляната. Ако си бе гледала детето и съпруга нямаше да й се случи това на тази кифла. Както и на онази с БМВ-то, зарязала детето си и отишла да следи баща му с коя е в Благоевград.
67
15
 
29
 
! Отговори
Kiro X преди 5 години
Ако "полицая на селото" и е правил "забележка", то той трябва да бъде уволнен дисциплинарно (без 25 заплати накуп) и да бъде подведен под съдебна отговорност с криминални обвинения за убийство поради грешни професионални действия!
66
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 78Никой не заслужава такава съдба! Дано да се поучат живите от нещастието което се е случило. Няма смисъл да виним момичето при положение че е заплатила с най-ценното в случая! За нея всичко земно е свършило.
65
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За никой не е тайна че през пролетта на жените нещо им става,направо откачат някои,дори и най тихичките. Сърбеж ли е,какво е ,женска му работа.Някои от по младичките даже с мъжете си до тях,се заглеждат с едни такива влажни очи,кат на малко малаче.
64
9
 
25
 
! Отговори
СатаНАТО™ преди 5 години
За яздене на нерегистрирано атв трябва да се влиза в затвора.
63
7
 
23
 
! Отговори
Пак съм аз преди 5 години
Много красиво момиче, почивай в мир.
62
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Трагедия за роднините, а тук изказванията не ми се струват много уместни. На всеки може да се случи да сглупи по един или друг начин и да плати висока цена за това.
61
2
 
26
 
! Отговори
Ххх преди 5 години
Много са се разпищолили малките ... Лично познавам поне 10-15 дечурулиги където карат мн мощни Атв-та.Лошото е че са опасни за околните
60
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ТПЗ. Ама понеже на село всички сме роднини, няма кой да я изпее на милицията, щото после цял живот ще те гледа накриво.Ако я бяха изпели - поне щеше да е жива. А сега хич не ми е жал. Естествен отбор.
59
3
 
21
 
! Отговори
Радослав преди 5 години
Имаше рефрен "Скоростта убива"време е и за "Глупостта убива"
58
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До boje bojeАко е моя дъщеря и не желае да разбере какво и се говориизлита през балкона без АТВ!!Хайде стига с компромисите че това е причината държавата да е в руини а един главоч от Банкя да се прави на премиер.
57
3
 
35
 
! Отговори
наблюдател преди 5 години
Нека Бог да и прости безотговорното поведение от което ще страда детето и всички близки !
56
9
 
45
 
! Отговори
:( преди 5 години
Нямате елементарна култура, "журналисти"! Как можете да пишете така за загинал човек?Размазала се???? Поне малко уважение имайте към покойната, а и към близките и!Жалки сте!Защо не сте така смели, когато трябва да разкриета корупцията в правителството или да проведете журналистическо разследване за някоя мутра???? Жалки сте!
55
18
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На провинциалите акъла им е колкото на една кокошка.Летят като чук без дръжка а после ...Въййй ко мЪ направи ти вЪ...
54
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това АТВ-то е опасна работа. Особено както нямат диференциал - мислиш си, че завиваш, а то продължава напред.
53
2
 
39
 
! Отговори
Истината някъде там преди 5 години
Значи искам да помоля хора с повече стаж на АТВ-та да се изкажат ако може... Аз съм се качвал на такова чудо 5-6 пъти и не претендирам грам да съм обективен, бивш моторджия съм и на мотора се чувствам абсолютно в свои води и не ме е било никога страх, НО когато подкарах тия АТВ-та при 50-60км ви казвам нещата са направо страшни, какво остава за 100..идеята ми е, че се пишат пълни глупости от тези "разследващи" за тия 100км от жена без опит.. И междодругото и с 50 можеш се размажеш в дърво челно!