Лекарски заговор!? Медик блъска моторист във Варна и...

Петър Дойчев е каскадьор, състоянието му продължава да се влошава
3 май 2018 09:10,
40

Съмнения за лекарски заговор срещу пострадал в катастрофа мъж. На 24 април мотористът Петър Дойчев е блъснат от лек автомобил, управляван от лекар. След седмица лечение във варненската болница "Света Анна", пострадалият е изписан.

В експертизата му се посочва, че има само рана на крака, без счупвания. Близките на моториста обаче се съмняват, че лекарската гилдия в морската ни столица се опитва да прикрие случая, разказва Bulgaria ON AIR.

Дойчев най-неочаквано бива ударен от колата на д-р Галена Кисьова, която е в насрещното, въпреки забранителната маркировка. Спасява го инстинктът му на каскадьор.

След 3-часова операция Петър е стабилизиран, а десният му крак спасен, но близките се съмняват в работата на докторите от болницата, защото положението на 42-годишния каскадьор продължава да се влошава.

И Петър, и лекарският екип са категорични, че той е жив благодарение на отличната си екипировка, но...
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
0
 
! Отговори
Наско преди 5 години
До Анонименмай ти си платения тук,мишленце....
33
0
 
0
 
! Отговори
Наско преди 5 години
До Анонимен,а защо анонимно,страх ли ви е от нещо,а може би сте една страхлива мишка
32
1
 
4
 
! Отговори
Аман! преди 5 години
Знам че има и изрядни мотористи,но сигурно са пренебрежимо малко. В София е някакъв терор,който особено изнервя нощем,когато *** на две колела тероризират хиляди хора . А нашата полицията ни пази т.е. разсейва се. На всеки такъв моторист пожелавам по една такава докторка!
31
1
 
1
 
! Отговори
Кина преди 5 години
И защо само в града ? И в селата живеят хора, а по пътищата те са допълнителна денонощна заплаха, но винаги някой на тях им е виновен, когато пострадат ...
30
0
 
1
 
! Отговори
Celena преди 5 години
Postradaliat -idete nazabavno v Sofia ,ili v Cujbina .
29
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Моторист да сте видели да изпреварва правилни или да чака споконо на светофар.Все са тарикати.Минават от ляво от дясно.Изпреварват, карат на една гума и какво ли не.А бутне ли ги някой реват да си.......
28
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма значение кой е виновен в случая, лошото е, че медиите взимат страна преди да се изкажат компетентните органи.И ако излезе, че не е така като казва тоя какво ще стане.Кой ще плаща.Носят ли журналята или медиите някаква отговорност за поръчкови статии и взимане на страна.То за това сме на последните места по свобода на словото.Всички сте платени.
27
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 16Опитва се да каже, че има и други контузии, травми вследствие на катастрофата, но лекарите не ги посочват в епикризата, за да прикрият по- голямата вина на лекарката. А той като няма епикриза, черно на бяло какво му е причинила, не може да си търси пълните права.
26
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много интересно, като стане ПТП на моториста все някой друг му е виновен. А като ги гледам по улиците са постоянно в нарушение, даже по 2-3 нарушения наведнъж.
25
2
 
19
 
! Отговори
варна преди 5 години
До На д-рКисьова е за затвора. Колко пъти ще блъска хора??? Майка, баща ако ще на когото и да е дъщеря. Няма да забравя колко бяха потресени всички, когато на нея просто й се размина когато блъсна един колега на майа ми.
24
1
 
14
 
! Отговори
МакКонар преди 5 години
Има добри лекари, но шансът да попаднеш на тях все повече намалява заради огромната бюрокрация. Все пак за всяко нещо минаваш с направления, препоръки, познати на познати и някъде по веригата се намира поне едно слабо звено.
23
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дано никога не влезем в ЕВРОЗОНАТА!!!
22
2
 
26
 
! Отговори
На д-р преди 5 години
Галена Кисьова родителите й бяха известни лекари във Варна и се ползуваха със симпатиите на варненци.Не зная младата Кисьова какъв лекар е.Но трябва да плати лечение и рехабилитация на пострадалия.А той нека пак да направи преглед на скенер !!! След заплащане на обезщетението от лекарката.Защото професията му не е"зад бюро".
21
3
 
20
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Поведението на лекарката блъснала моториста е едно на ръка- тя трябва да си понесе последствията, но що за простотия- ''лекарски заговор'', та нали тези същите лекари,които обижда са му спасили крака- или може да им се вярва, докато са ми полезни, пък после са най-черните.Четох епикризата на колегите (има я във Фейсбук) и всички правени изследвания- липсва счупване и си е рана на крака,а и в крайна сметка може да отиде в която болница поиска.А, да може би е ''национален лекарски заговор''.
20
8
 
12
 
! Отговори
До 15 преди 5 години
"Писна ми от тези мотористи - шумотерористи. Трябва да забранят моторите в града ако не са на батерии". До колкото знам има позволени нива на шум. Въпроса е, че понякога е по-добре да са шумни, иначе като се разфучат - не може да ги видиш между колите. Та, добре, че се чуват.
19
9
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Повечето 'лекари' са самозвани, много малък процент си разбират от работата и я вършат хуманно. Останалите не са нищо друго освен престъпници.
18
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
twa, ako go nara'i u malata, skalpirat q na momento! nema da q 4ekat da parkira!
17
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жена с руска култура не трябва да се допуска да управлява превозно средство.В Русия да кара, тука не.
16
1
 
17
 
! Отговори
boby преди 5 години
Баси статията ***....
15
5
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само аз ли не разбрах какъв точно е заговорът?