Нечовешко: Мъж и жена тровят кучета в Драгоман

Камера засича как животните умират за минути
5 май 2018 15:05, Петя Славова
142
Нечовешко: Мъж и жена тровят кучета в Драгоман
Снимка: архив, Булфото

Охранителни камери заснеха как в продължение на 7 часа автомобил обикаля улиците и трови кучетата вДрагоман. Има заподозрени мъж и жена, съобщава Нова тв.

Случаят е от 20 април.Шофьорът е млад мъж, до него се вози по- възрастна жена. На кадрите от камерите се вижда как кучетата умират за минути.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Още по темата: Драгоманотровакучета
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
1
 
1
 
! Отговори
някой си преди 5 години
Приемам мнението на РЕАЛИСТ за най-адекватно.На мен не ми пука за никакви кучета,още повече деца или хора.Наистина народът е масово оскотял-грозна работа.Хубаво е да се замислите.Иначе браво,че има хора решили да вземат нещата в свои ръце,макар,че не го одобрявам.Така може да затрият невинно животно.Кучкарите да си приберат кучетата у дома,за да не принуждават хората на това.А това,че тези двамата тровят,доказано ли е?Ако не е,да съдят който е снимал и публикувал.
91
3
 
15
 
! Отговори
НИК преди 5 години
Не съществува отрова която да убие куче за 5-6 минути дори Цянкалия деиства от 20-40 михути Стрихнина деиства от 15-60 минути махнете тези измишлйотини на пресата мога да кажа че този които е дал записите от видео камерите ще бъде много подсъдим хората възнамеряват да го осъдя и са наели Адвокат
90
2
 
13
 
! Отговори
НИКИ преди 5 години
Полицията създаде куп проблеми на невини хора които изобщо не са тровили никакви кучета обикаля ли са за да си търсят изгубен пекинес които е изчезнал същата сутрин а за въпросната наденица шофиора си е купил 2 парчета сутринта за да закусвал след като изял едното парче наденица го заболяло корем и оставил другото парче не го е ял по късно от топлината в колата наденицата започнала да лепи и затова я е изхвърлил за да не смърди в колата. Нека да не вярваме прекалено много на пресата
89
2
 
5
 
! Отговори
Абсурдистан forever преди 5 години
"Глутница бездомни кучета нападнаха 9-годишната Каролина Рупова в Благоевград"Това е прясна новина!Кучкари лицемерни!!!
88
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да чакат да ги изядат ли?
87
3
 
17
 
! Отговори
НИК преди 5 години
Чл. 32. От конституцията на Република българия ГЛАСИ(1) Личният живот на гражданите е неприкосновен. Всеки има право на защита срещу незаконна намеса в личния и семейния му живот и срещу посегателство върху неговата чест, достойнство и добро име.(2) Никой не може да бъде следен, фотографиран, филмиран, записван или подлаган на други подобни действия без негово знание или въпреки неговото изрично несъгласие освен в предвидените от закона случаи. ТОЗИ КОИТО Е КАЧИЛ СНИМКИТЕ И Е ОПЕТНИЛ ДОБРОТО ИМЕТО НА ТЕЗИ ХОРА И НЕ Е ДОКАЗАЛ ЧЕ ТЕ НАИСТИНА СА ОТРОВИЛИ КУЧЕТО НА СНИМКИТЕ ГО ОЧАКВА СЪДЕБЕН
86
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ей Ивайло,да те отровят теб и ще намериш спокойствие в отвъдното.*** злобен.За да разбереш как се чувстват тези верни душички.
85
11
 
13
 
! Отговори
ivailo преди 5 години
Кое е нечовешко бе Петя ??? Че хората са решили да направят Драгоман по-спокойно място за живеене ли? Ама като ти гледам неадекватно ухилената физиономия на снимката, нищо чудно, че защитаваш бездомните песове...
84
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе що ли не са отвовили някое коет по погрешка?
83
13
 
5
 
! Отговори
Врачка преди 5 години
На такива да им се връща до 9то коляно. Да им се отрови животеца, да теглят тегла
82
12
 
4
 
! Отговори
. преди 5 години
Щом има камери, имат нимера, залавяне, снимки на болните физиономии, бой, бърза процедура и пандиз.
81
13
 
3
 
! Отговори
Боян преди 5 години
Бих гледал как те си похапват от отровата, с която убиват кучетата... Да им е сладко!
80
8
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма по- нечистоплътно нещо от кучкарите. Живея срещу поляна, на която си разхождат кучетата. Само там е фрашкано с ***- кофички, шишета, найлони, парцали. НИКОЙ дори не се навежда да вдигне поне обемистия б.оклук и да го хвърли в близкия контейнер. Извън поляната е доста чисто. Сами си правете извод.
79
4
 
14
 
! Отговори
до BeU преди 5 години
Написах това по истинска случка. Първото е,че кучетата НЕ ядат хляб. Знаеш ли,едвам имах пари да си купя хляб тогава. Пред входа на блока едно куче така ме гледаше жално, ей с такива големи очи, съжалих го.Отчупих му парченце от току-що купен от магазина. Помириса го и НЕ го изяде.На другия ден пак си бях купил хляб, кучето стоеше там,ако е искало пържоли няма как да стане. За мен си беше един вид ,,кучешка неблагодарност". И е грозно да употребяваш думата ,,***". Нали си възпитан човек?
78
0
 
8
 
! Отговори
До BeU преди 5 години
"Помогни на някой в беда и той ще си спомни за теб, когато пак изпадне в затруднение." При кучетата е същото/нахрани ги и те винаги ще търсят като са гладни-руският учен Павлов е получил нобелова награда правейки подобни експерименти...Явно има още много да учиш от живота...
77
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ИЗВЪН 81Тя Румъния ни е задминала отдавна! Превърнали сме се на Източно-Европейска територия на Пакистан ама се смеем на Англия! :)))))))))80те% отдавна са 95%!
76
10
 
10
 
! Отговори
Anatoli73 преди 5 години
Te kuchetata sa nevini zaslujavat griji I vnimanie koito postapva losho s jivotnite dano bial den da ne vidi
75
7
 
14
 
! Отговори
до BeU преди 5 години
Кучето ще запомни, че си го нахранил,за да го нахраниш пак...
74
5
 
8
 
! Отговори
до BeU преди 5 години
Само дето не съм виждала Куче да яде хляб, а аз месце не давам
73
5
 
26
 
! Отговори
ИЗВЪН преди 5 години
Когато държавата, в лицето на всички институции си затварят очите за проблемите с бездомните ***... хората вземат нещата в свои ръце.Румъния успя да се пребори с този проблем. Няма кастрация, няма приюти. Хуманно приспиване. Който иска куче да си вземе у дома и да се грижи за него, но и да носи отговорност. Къде е мястото на скитащи и опасни глутници в град ??!А който не е стъпвал в "бяла" държава... нека знае, че това го няма никъде по света.