Нечовешко: Мъж и жена тровят кучета в Драгоман

Камера засича как животните умират за минути
5 май 2018 15:05, Петя Славова
142
Нечовешко: Мъж и жена тровят кучета в Драгоман
Снимка: архив, Булфото

Охранителни камери заснеха как в продължение на 7 часа автомобил обикаля улиците и трови кучетата вДрагоман. Има заподозрени мъж и жена, съобщава Нова тв.

Случаят е от 20 април.Шофьорът е млад мъж, до него се вози по- възрастна жена. На кадрите от камерите се вижда как кучетата умират за минути.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Още по темата: Драгоманотровакучета
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
9
 
7
 
! Отговори
Ннн преди 5 години
Ще бъде ли сезирана прокуратурата? А няма ли някой да им навре салама в тяхната уста,да ба дебелите, да ба....
71
12
 
22
 
! Отговори
Абсурдистан forever преди 5 години
Ало кучкарите противни сте ми с лицемерието си.Аз не харесвам кучета и никога не съм притежавал,но съм сигорен,че вие след като сте имали *** сте ги губили и така се е започнало създаването на глутниците!Пишете гнусни коментари срещу хората които не искат да бъдат разкъсани децата им от подивялите *** за да прикриете чувството си за вина,че тези глутници са ваше творение.Кучкарите сте сбъркани хора-вместо да се радвате на деца и внуци избивате комплекси развъждайки ***.Противни сте ми!!!
70
2
 
9
 
! Отговори
до АЗ преди 5 години
Има хора, които нямат пари да си купят хляб и последната им грижа е да купуват ежедневно храна и на бездомни кучета.Виновен е този, който е изхвърлил въпросното животно. Нямаше да има толкова бездомни кучета,ако имаше закон с който собственикът им трябва да плати глоба,ако изхвърли животното на улицата.Някои от тях,особено ако са ги били, се озлобяват и нападат хора, не само ако са гладни.Трябва да се намеси Еко равновесие, нека прегледат кучетата. Хапалили са хора? Защо инак ще ги тровят?
69
1
 
4
 
! Отговори
Щерю преди 5 години
Туй вече е некучешко...
68
14
 
13
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Българинът е неграмотен и злобен човек. Да тръгнеш с кола да тровиш. Изисква организация. Да купиш отрова, месо. Колко по- добре щеше да бъде да им забъркат малко хляб с консерва. Да нахранят животните. Никога нямаше да ги нападат. Можем да пълним кофите с храна след празници, но не можем да нахраним някого. Още повече бездомните кучета се появяват след като някое домашно е родило, вместо да бъде кастрирано. Е, после кажете, че не сме *** народ. Да отровиш невинните животни е голям героизъм.
67
3
 
5
 
! Отговори
kenef преди 5 години
Къде е усмивката за "добрата новина"?
66
11
 
21
 
! Отговори
защо триете коментар преди 5 години
Писах преди 10 минути мнение и го изтрихте, защо? Предложих на НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ,излъчила този материал, като им е мъчно за кучетата да си ги вземат вкъщи или да извикат хора от ,,Еко равновесие",които да проверят дали кучетата са болни или опасни за хората. Питах защо не е направена проверка в Драгоман имало ли е нахапани хора от тях. Ако е така публикуваното заглавие,, НЕчовешко" е прекалено. Ако държавата не е искала да се намеси, хората са стигнали до това решение.Помислете ако нахапят ВАС????
65
15
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кучкарите прекаляват
64
12
 
21
 
! Отговори
елате преди 5 години
елате във велико търново - осигурявам ви храна и подслон - условие - за 30 дни да ликвидирате освирепелите глутници кучета - стъмни ли се - със зор се прибираш на кв.Пишмана, чолаковци и Картала. Идвайте!!!!!!!
63
20
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Стига сте вайкали по кучетата. Кучкарите прекаляват.
62
10
 
37
 
! Отговори
Ристу преди 5 години
Нечовешко е да има кучета по улиците, които да хапят хора.
61
7
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Проблема е, че Картофената принцеса от години не ди върши работата. Явно влизат пари от ЕС, крадат се, а кучетата си се възпроизвеждат безконтролно. Хапят, разнасят болести чрез фекалиите, ограничават правата и свободата на човека. Да не смееш да се прибереш вечер, защото кучетата си пазят територията!!!!! И това е, защото побъркани самотни лелки хранят безпризорни ***/сове, чувстват се защитени от тях, имат власт на глутницата и така плашат другите. В Букурещ кмета изтрепа всичката гад.
60
30
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
***, *** ултра *** народ. Цъка фейсбук но не се сеща да потърси организации, които приемат такива кучета, осиновяват ги в чужбина. Незнам дали решението е затвор, защото този *** народ ще препълнени затворите и пак няма да се осъзнае защо.
59
33
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
юот някой го било страх от кучета и дай да тровим... мен ме е страх от хора и утре отивам ви тровя хляба в магазина да са натръшкате всички на изхода
58
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Като няма властосвен нечовешко е опасно за хората които си гледат кучетата и плащат данъци за това. защо моето куче трябва да го отнася затова че общината не си върши работата?
57
6
 
32
 
! Отговори
Като няма власт преди 5 години
Това може да е нечовешко, но и да те нахапе пуснато на свобода куче съще е нечовешко. Затова хората са измислили властта да се се справя хуманно с такива проблеми. Но властта си пита ушите дали да се справя с проблема, а други правят пари от него. Така че хората се виждат принудени да вземат решението в свои ръце. Жалко е, но е нормално развитие на нещата. Едно са Западните Балкани, друго е Западна България
56
3
 
8
 
! Отговори
Тереза зМей преди 5 години
С Новичок. Веднага ще ударим Сирия в коалиция със Сащ и Франция.
55
26
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 60тия кучета дет се разлагат ти ли ще ги събираш от улиците после? ако го видя да хвърля отрова безконтролно по улиците ще го накарам да я изяде от земята
54
23
 
19
 
! Отговори
До реалист преди 5 години
Абсолютно си прав, и виждаш как ти слагат минуси същите тези озлобени и озверели хора! Казваш истината! Избиват се за имоти, пребиват се с колове ако си отнемат предимство на пътя и още хиляди примери за деградацията на този народ! Сега казват "браво" на двама психопати които тровят животни, а на коментари като твоят, слагат минуси! Не знам в кой момент този народ се превърна в пасмина!
53
2
 
9
 
! Отговори
(-_-) преди 5 години
Новичок?