Нечовешко: Мъж и жена тровят кучета в Драгоман

Камера засича как животните умират за минути
5 май 2018 15:05, Петя Славова
142
Нечовешко: Мъж и жена тровят кучета в Драгоман
Снимка: архив, Булфото

Охранителни камери заснеха как в продължение на 7 часа автомобил обикаля улиците и трови кучетата вДрагоман. Има заподозрени мъж и жена, съобщава Нова тв.

Случаят е от 20 април.Шофьорът е млад мъж, до него се вози по- възрастна жена. На кадрите от камерите се вижда как кучетата умират за минути.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Още по темата: Драгоманотровакучета
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
13
 
65
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кучетата са проблем. Като толкова ги обичате, вземете си ги у вас и си ги дръжте там!
11
22
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Браво на хората!!! 10Оправия но ще им излезе много скъпа след като са ги пипнали! Да плащаш глоби и дори някакъв срок пандела не е оправия!
10
9
 
65
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кучетата нямат място на улицата. Който си ги обича, да си ги обича удома. На улицата - само с каишка и намордник. Обички не вършат работа.
9
34
 
16
 
! Отговори
Лош мат'рял преди 5 години
Лош народ сме. Прости и зли. Плюскане и мятане на салфетки, това е единственото, което вълнува масата. Нищо хубаво не ни чака.
8
2
 
8
 
! Отговори
еди кой си преди 5 години
До Анонимен 8Дай решение на проблема, "здравият"
7
14
 
50
 
! Отговори
Браво на хората!!! преди 5 години
Ами когато Държавата и Общината не си вършат работата, гражданите се оправят както могат.
6
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цалата работа пак опира до държавата ако разбира се я има! На запад няма бездомни кучета защото ги прибират! Имат си специални домове за изоставени животни дори и на събконтракторска основа (частни домове/имения в провинцийте)! Тотално не одобрявам действията на тези хора но в корена на проблема е "държавата"!
5
34
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И Пенко и Андрешко са болни хора... такива хора трябва да биват изолирани. Утре и те ще тровят кучета, а може и деца... жалки и мизерни душички...
4
25
 
24
 
! Отговори
Lindemann преди 5 години
До Т. ИвановаАми те тия кучетата не са се появили от нищото бе, госпожа. Някой такъв като вас гражданин ги е изхвърлил.Агресивни кучета вероятно има, но какво правим с пъти повечето агресивни, прости и арогантни хора. Може ли и тях да ги тровим?Щото на мен например съседите ми през ден дънят чалга и не мога да спя.
3
16
 
53
 
! Отговори
Andreshko преди 5 години
Браво щом кучетата са безстопанствени и има опасност да нападнат деца,така се постъпва. Нашите градове и села се превърнаха в едни големи кучкарници,заради някои сноби да имат "домашни любимци",защото сега това е модерно. Мина времето,когато се казваше кучешки студ. Сега кучетата живеят по-добре от някои хора. Дават се луди пари за обществени кучкарници,вместо да се дават на безпризорни хора умиращи от глад.
2
36
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
7 часа някой трови кучетата те умират за минути и никой нищо не знае, чакаме записите от камерите, ако нямаше камери какво щяхме да правим. Да не е била невидима тая кола куките не трябва ли да патрулират и да забележат за 7 часа много трупове от кучета, ко става бе.
1
23
 
74
 
! Отговори
Т. Иванова преди 5 години
Вероятно на хората им е дошло до гуша. Съответните органи не си вършат работата. При нас например няма спокойна нощ. Не може да се спи от нескончаемия лай на глутницата, а от време на време се чува и човешки писък. В комплекс Люлин при всеки жилищен блок. си има глутница, защото винаги се намира по някой "защитник ", който ги храни и развъжда. Не смея да отида на театър или концерт, защото през деня кротуват, но през нощта освирепяват Може би го намирате за "човешко"?