Глутница кучета нападнаха 9-годишно в Благоевград

Момиченцето има наранявания по цялото тяло
7 май 2018 08:00,
124
Глутница кучета нападнаха 9-годишно в Благоевград
Снимка: архив, Булфото

Глутница бездомни кучета нападнаха 9-годишната Каролина Рупова в Благоевград в събота. Детските писъци изкарали на улица "Прилеп" съседи на семейството, които станали свидетели на страховитата гледка – 5-6 кучета повалили детето на земята и го хапели по цялото тяло.

Съседите веднага разгонили кучетата и се обадили на тел. 112. След като момичето било транспортирано до Спешно отделение, медиците установили сериозни рани по цялото му тяло – бузите, врата, гърба и краката. Те били обработени, а детето ваксинирано, но психическата травма няма да отмине скоро.

"Истински ужас, кошмар преживяхме вчера с детето ми", разказва майката Гергана Рупова. 

"Детето ми оцеля по чудо, щяха да го изядат кучетата. Благодаря на съседите и на медицинските сестри в Спешно отделение, които много бързо взеха мерки, оправиха раните, успокоиха детето ми. Благодаря и на инспектор Иванов от Криминална полиция в ОДП-Благоевград, който дойде у дома, за да види отблизо какво се е случило. Ние от години се борим с тези кучета, всички, които живеем на улицата, многократно сме сезирали отговорните институции", разказа пред struma.com майката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


124
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най-добре да ги тровят нещо или стрелят.
5
1
 
23
 
! Отговори
Травмата преди 5 години
ще е за цял живот-а глутниците ще се плодят като - сещате се за другата Напаст! А Ние накъде?!
4
3
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сега кучелюбците дали ще бъдат толкова нагли да кажат колко "кученцата" не са виновни и дали отново ще ги осиновят защото са много мили горките агресивни "кученца"
3
3
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Полицията дошла да види отблизо случая? Кучетата трябваше на място да бъдат разстреляни!
2
56
 
10
 
! Отговори
Запознат с случая преди 5 години
А тези кучета които са изоставени на улицатане са ли изоставени от нас хората?Ако не си изхвърляме кучетата на улицата още като са мънинки и да ги подритват нашите деца няма как да се стигне до тук .Кучетата разбират когато им покажем любов за разлика от хората.И аз имам две кучета удома по 75 кг. Са и двете а децата ми са по 20тина кг.Но никога не са били ритани или бити от децатасъответно и децата не са били хапани от тяхизпращат ги до детската градина всяка сутрин и се връщат обратно
1
3
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
време е да се появи кола с двама души ,които раздават антиагресин на животните