Жена почина след ухапване от кърлеж

Тя е била приета в болница с марсилска треска
Обновена: 7 май 2018 19:43 | 7 май 2018 19:38, Красимир Ангелов
30
Жена почина след ухапване от кърлеж
Снимка: Булфото, архив

65-годишна жена от Камено е починала в бургаската болница след ухапване от кърлеж, съобщава "24 часа".

Тя е издъхнала в болницата, където е била приета с марсилска треска. Жената починала въпреки лечението, които лекарите предприели, потвърдиха от РЗИ.

Два случая на марсилска треска са регистрирани в Бургаска област от началото на годината досега, други трима са развили лаймска болест след ухапване от кърлежи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
7
 
27
 
! Отговори
Ужас!!! преди 5 години
Пффф!оня ден косих тревата на вилата.прибрах се в къщи и усетих нещо да ме лази по крака.гледам -къркеж.пернах го и фръкна на някъде и ся не знам къдее се крие и кога ще ме докопа..
2
19
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В Германия не се пръска за кърлежи. С унищожаването на кърлежите се унищожават всички насекоми, паяци и мравки. Птици и земноводни в региона също изчезват, а с тях и дребните хищници. Резултатът е стерилна поляна, покрита само с *** на домашни кучета.
1
57
 
3
 
! Отговори
manolov преди 5 години
финансово обслужване на селскостопанска и индустриална подкрепа.Ние сме агенция, която предлага финансови услуги за фермерите или производителите, за да укрепи този потенциал за разработване на техните проекти.Нашите оферти са насочени към хора от всички среди с много прости и благоприятни условия.Лихвата за изплащане е 3% годишно за сума, отпусната от 10 000 евро до сума от 600 000 евро, която ще бъде възстановена с лихвен процент от 3% годишно.свържете се с нашата агенция по електронна пощ