Лекари в Ловеч без заплати. А властта – на коктейл!

Медиците протестираха навръх празника на града
11 май 2018 19:00,
17


Жива верига в центъра на Ловеч навръх празника на града. Медици от местната болница протестираха заради неизплатени с месеци заплати и опасността лечебното заведение да затвори врати.

Медиците настояха за изплащане на заплатите им и поискаха обяснение от кмета на общината Камелия Маринова. Докато лекарите протестираха, представителите на местната власт се събираха на коктейл по повод празника на града. Стигна се и до ескалация на напрежението, съобщи Bulgaria ON AIR.

Кметът на общината подмина протестиращите, а лекарите се заканиха, че ежедневните им протести ще продължат. Тази неделя се очаква те отново да затворят за час главния път София – Варна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
1
 
! Отговори
БОЙКО БОРИСОВ преди 5 години
всеки пациенти на болница Ловеч, който не е бил диагностициран и йзлекуван да пусне оплакване до Партия ГЕРБСофия,Пл. България 1, НДК Административна сграда,ет. 17. Тел: 02 490 13 13 Факс: 02 490 09 51; e-mail: pr***gerb.bg
16
0
 
1
 
! Отговори
нар преди 5 години
народът е с вас бойко борисов.бойко, защо не покажеш на докторите оплакванията от пациенти,получили НЕКОМПЕТЕНТНО ЛЕЧЕНИЕ в ДЪРЖАВНА БОЛНИЦА ЛОВЕЧ.
15
1
 
2
 
! Отговори
фюр преди 5 години
Г-н. мин.-председател БОЙКО БОРИСОВ СПРЕТЕ ПЛАЩАНИЯТА ЗА ДЪРЖ.БОЛНИЦА ЛОВЕЧ.Пациентите се оплакват от тази болница.
14
3
 
1
 
! Отговори
500 преди 5 години
Че е време за оставка време е, но като гледам оная дето винаги е облечена в червено и нейните другари как са зинали за власт, страх ме хваща...
13
0
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Докторите не за съжаление защотото получават първо високи доходи второ им носят подаръци пациентите трето получават на ръка пари за всеки преглед така ,че не са за съжаление .за всеки болничен за медицинско за кола също .
12
1
 
14
 
! Отговори
ГЕРБераст-помияр преди 5 години
ОСТАВКА на корумпираната и крадлива шайка СУДЖУЦИТЕ и на главната ТИКВА!!! Те докараха Родината до разпад и разруха!!! ОСТАВКАТА 3 е спасението за България.
11
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
щастливи български овце на банкянския чобанинмалко ви е стригането нрябва да ви свалят и кожатаи сте си го заслужилиа после ще ви врътнат и чевермето айде хаирлия
10
1
 
11
 
! Отговори
Ddd преди 5 години
Докторите стачкуват а народа си стои, нали не е негов проблем. А утре като им затворят болницата ще изреват, но ще е късно.
9
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дяволска му.работа. Да си без заплата 6 месеца и да плачеш за работа при дяволите който карат банкет в друга сграда???
8
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 7 То часнното да не е скрито и анонимно. Да взима пари и да не дава качество.В държавното ще се скрие, но в частното няма как, ще връща пари ако ***.
7
2
 
10
 
! Отговори
д-р Ох Боли преди 5 години
Големи льольовци тия ловешките докторя. С тая държавна болница бедни ще си умрат и пациентите ще ги бият. Трябва на частно, да съдират кожи и целият град ще ги уважава, че и ръцете ще им целуват. Сега, като се правят на мъченици и бачкат на ползу роду, всеки ммангалл ги обижда и ги бие, щото му е без пари. Тука те уважават само ако взимаш скъпо.
6
4
 
5
 
! Отговори
д-р Ох Боли преди 5 години
Абе закривайте ги тия фалирали соц болници бе! Открийте си частна и ще трошите пари!
5
2
 
15
 
! Отговори
Несъгласен преди 5 години
Освен коктейла,да споменем и самозабравилият се алпинист,и безмозъчната луда,тръгнала при шарлатанин в Бразилия,че и по тези *** не малко държавни пари се похарчиха,а сметката още не е приключила.
4
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
- Е .й , ама тия дяволи се разминали с по големи дяволи от общината.
3
2
 
11
 
! Отговори
Българина преди 5 години
Да осветля малко лекарския бранш защо от началото на годината във всички болници се бавят заплати а някои са и без такива само аванси. Ей така се стопяват 230 млн дупка в здравната каса които горанов проспа, а бюджета беше приет! Герб го изкарват през г за на работещите искат българите да не емигрират! Сържавата пре *** ва докторите, какво остава за останалите. ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ
2
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Закриват държавните и откриват частни. но искат ЕС и НАТО след 1989 г. и ще се търпи,
1
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Съборете фюрера Тиква и неговата клиентела !