Трима мотористи ранени при ПТП по пътя Лозенец-Венец

Те са се ударили в задната част на автомобил
12 май 2018 21:45,
14
Трима мотористи ранени при ПТП по пътя Лозенец-Венец
Снимка: Архив, Булфото

Трима мотористи пострадаха при катастрофа с лек автомобил по пътя Лозенец-Венец, съобщиха от ОДМВР – Ямбол за "Фокус".

Сигнал за инцидента е получен малко след 18.30 часа.

Произшествието е станало малко след село Венец.

Лек автомобил, движещ се в посока към Карнобат, е предприел маневра на ляво и вследствие на това движещите се зад него мотористи са се ударили в задната му част.

И тримата мотористи са транспортирани в болнични заведения за преглед.

По първоначални данни те са с комоцио и различни наранявания.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Приятел пострада заради един откачалник с мотор, който му се заби отзад в Ланчата. И некакъв Ушев му задържа колата на един паркинг толкова време, че колата се разпадна. А той нямаше никаква вина, че донора хвърчал като луд, не могъл да спре и се забил. По правилник, не спазващият дистанция е виновен. Тези перковци с моторите носят само проблеми. Колкото по-малко, толкова по-добре!!!!
13
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако не сте забелязали - мигачи почти никой не дава. А внезапни нелогични маневри въобще не са рядкост. Тази година три пъти ме удрят по такъв начин, докато съм с колата. Не че оправдавам мотористите, просто проблема не е само в тях.Апропо, щом няма потрошени кости, скоростта при сблъска им е била не повече от 60-70км/ч. С време за реакция 2с, това е 0.5 да натиснеш спирачка и 1.5с сваляне от 110-120км/ч до 60-70. Едва ли са летели с 200, както си мислите тука...
12
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Три донора няма да пържат по шосетата, малко по-тихо ще стане и по-спокойно. Защо не са се ударили 13 или 30, задоволството на гражданите ще е голямо.
11
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ако комплелсарите са карали нормално...без превишена скорост и с дистанция, нямаше да са с комоцио....Жалко за колата.
10
2
 
4
 
! Отговори
Ве преди 5 години
За донорите ясно,колата има ли и нещо?
9
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Без значение какво е направил водачът на автомобила, всички знаем че при сблъсък в задната част на автомобила виновен е този, който е бил зад него... Особено пък ако е имало разрешен ляв завой и човека си е дал мигач.
8
0
 
7
 
! Отговори
Жо преди 5 години
ИНФОРМАЦИЙКАТА за инцидента не дава яснота, какво точно е станало, за да раздавате присъди.Не е ясно, какво се рабира под /ЦИТИРАМ/ "предприел маневра на ляво"- престроявал се е за ляв завой или е извършвал ляв завой? Подал ли е мигач или не, натиснал ли е рязко спирачки или не, как са се движили мотористите след него, на каква дистанция? Ако е било на нерегулирано кръстовище, там е забранено изпреварването.Нищо от това не е написано ясно в статийката.
7
8
 
0
 
! Отговори
... преди 5 години
Или онзи с колата се е сетил че ще Свива докато се е чудел кога ще го изпреварят тия..после,ама то ето я отбивката,трябва да заспивам.. спирачки,завой..Можеше не мотори,а кола да е,ефекта е същия кога няма дистанция и мигачи
6
2
 
10
 
! Отговори
Моторист преди 5 години
Минимум с 200 km/h ca летели и както винаги са карали залепени един зад друг. Стандартно изпълнение.
5
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За да се нацелят и тримата в един автомобил, едва ли са карали един зад друг на необходимата дистанция и с разрешената на този пътен участък скорост. Добре, че все още не присаждат мозък, а стават донори само на карантия.
4
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонименкарам мотор,на години съм ,ама си ...прав
3
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Полицияата кога ще въведе контрол сред тези донори и най-вече над невъобразимия им рев?
2
29
 
7
 
! Отговори
Ivo преди 5 години
Пошла работа... донори. Засрамете се, огледайте се около Вас. Шофьорите са за бой, не мотористите. Те не карат, докато си гледат телефоните. Ефтини коментари.
1
5
 
26
 
! Отговори
. преди 5 години
Донорите не са спазвали дистанция и са се набили отзад. Как пък така и тримата, това ми е малко в зоната на здрача? Можи е просто да са летели със 150-180 км/ч. При тая скорост 100 метра се изминават за няколко секунди и не са могли да преценят и реагират, че е намалил скоростта и ще завива.