Трус от 3,2 по Рихтер край Стара Загора

Земетресението е регистрирано край село Мирово в 8.30 ч.
12 май 2018 19:05,
12
Трус от 3,2 по Рихтер край Стара Загора
Снимка: Архив, Reuters

Земетресение с магнитуд 3,2 по скалата на Рихтер е регистрирано край старозагорското село Мирово. Това показва справка на сайта на Националния институт по геофизика, геодезия и география (НИГГГ) при БАН.

Трусът е с дълбочина 20 км и е регистриран в 8.30 часа тази сутрин.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
0
 
! Отговори
иван преди 5 години
още ще има, скоро казах ви и ви казвам
7
0
 
0
 
! Отговори
Трифон Зарезан скочи преди 5 години
провели са тестове по Маришкия разлом до София вкл. Открили са храм паметник Александър Невски със златни кубета /съветско злато/Подават че има активизация по разлом по дъното на Черно море исток запад /Земетресение от Варна яко ругае геозащита Варна за нарочна активизация на свлачище Трифон Зарезан...Вместо да наредят блокиране на оводняването на разлома под оня ресторант с вятърната перка го оставили да пропадне след омокряне десетки години..
6
1
 
1
 
! Отговори
JJIvanov geolog преди 5 години
има активизация по така наречената базалтова дъга засечена в Кения.Според мен има връзка между онази рифтова зона разлома край ЧИрпан и базалтовите могили Сухиндол - Свищовско..
5
4
 
3
 
! Отговори
:)) преди 5 години
До Емилия 76Еееее, вие си знаете някакви ваши истории и си говорите с недомлъвки, а ние нищо не разбрахме.Какво се е случило на този рожден ден и какви ги е вършил онзи Бранимир?Кажете ни де, няма да можем да заспим от любопитство, пък макар и събитията да са от 1974 г.
4
6
 
5
 
! Отговори
пророка преди 5 години
Скоро ще стане страшно ! Явно иде голям трус !
3
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
НЯМА ЛИ ПОНЕ 4 ПО РИХТЕР Е СМЕШНО ДА СЕ ОБЯВЯВА!
2
4
 
5
 
! Отговори
Емилия 76 преди 5 години
Що ми се струва че леееекичко ехидничиш спрямо укро-девушките? Кофти е! Поздрави Ваня-25-12-1956 и си спомни нейният 18 рожден ден - и онзи *** Бранимир също!
1
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Краварите са задействали електро-магнитините оръжия на Тесла в Церн и готвят смяна на магнитните полюси на земята. И искат да обърнат посоката на въртене на земята за да проверят квантовата теория на Айнщайн за време-пространството. За да не разерете какво става ще ви кажат че или земята е проска или Нибиру идва или има глобално затопляне.