На море за 24 май: От 40 лева у нас до 230... за плаж в Гърция

В Златни пясъци можем да спим и ядем за 40 лева на нощ
14 май 2018 13:45,
71
На море за 24 май: От 40 лева у нас до 230... за плаж в Гърция
Снимка: Visualhunt

Срещу 40 лева можем да се насладим на морето покрай 24 май. Такава цена е обявил четиризвезден хотел в курорта Златни пясъци. Срещу тази сума можем да прекараме една нощувка в луксозния хотел на база ол инклузив, както и да ползваме вътрешния отопляем басейн на хотела, фитнес зала, сауна и джакузи.

За да привлекат повече клиенти хотелът дори е подготвил специални вечерни програми за гостите си – българска фолклорна вечер, ориенталско шоу, латино танци и караоке, пише "Монитор".

В Слънчев бряг пък за 5 лева отгоре можем да отседнем за две нощувки, като домакините ще ни нагостят само със закуска. Ако искаме и вечеря, то цената скача на 59 лева на човек. Ваучерът включва още безплатно ползване на басейн, шезлонг, сауна и фитнес.

За тези, които смятат, че нашето Черноморие още не е подходящо за плаж, то гръцките хотелиери също са пуснали доста изгодни предложения. 172 лева би ни излязла тридневна ол инклузив ваканция в Касандра. Тази цена обаче е валидна, ако направим резервацията си до 15 май.

Не трябва да забравяме обаче, че чадърите и шезлонгите по плажовете в южната ни съседка са напълно безплатни, като единственото условие, за да се опънем на плажа, е да си поръчаме нещо от бара.

За да запълнят местата си някои от по-скъпите хотели в Гърция дори са смъкнали цените си с 50%. Така вместо за 455 лева, то можем да прекараме Деня на славянската писменост и култура срещу 225 лева в четиризвезден хотел в Урануполи. Отново в цената влиза пълно изхранване, а според обявата комплексът се намира на плаж класифициран с т.нар. "Син флаг" - отличие, което оценява ивиците за качеството на морската вода, екологичност, безопасност, услугите и удобствата.

Ако пък сме фенове на планината, сега е моментът да се възползваме от ниските цени, които са пуснали хотелиерите по зимните ни курорти. Разбира се, ски няма да можем да караме, но пък за сметка на това можем да се порадваме на зеленината и да се поглезим в някой луксозен спа център. Хотел в Банско ни иска 45 лева за една нощувка, като в тази цена влизат и закуска, обяд и вечеря на блок маса, както и напитки по време на храненията. Освен това целият спа център ще бъде на наше разположение, а докато ние си почиваме децата ще могат да се забавляват в специален детски кът с аниматор. 28 лева на човек ще трябва да извадим от джоба си, ако искаме да отседнем в Пампорово, но без да ползваме допълнителни удобства.

Туроператорите предлагат и екскурзии и до други точки в България. Такива са например Велинград, Мелник, Велико Търново, Панагюрище, както и възрожденските ни градчета.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
40
0
 
15
 
! Отговори
IT Pro - до 24 преди 5 години
Алчен келнер досега (10 години) в Гърция не съм видял, явно съм късметлия, комари - да - има, морски таралежи има по скалите - те там си живеят. Сънародници и много други с дисаги има в Аспровалта и наоколо - разхождаш се вечер и гледаш как ядат по терасите, и то не пици/храна от ресторант.От обслужването - досега не съм видял някой да ми се мръщи/хили/зъби - дори и в инфарктни за заведението моменти. Както казах - не агитирам никой, даже предпочитам където ходя да си остане както си е сега.
39
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
аз пък съм от тия ''гаднярите'', които ходят само по къмпинги и на палатки. и пак да ви кажа, че го правя само в чужбина, то у нас няма и кьорав читав къмпинг, освен един на англичани около търновско. хора всякакви, някои обичат да циклят 10 дни на едно място, аз предпочитам да обиколя 20-30 различни плажчета с кола и да гледам исторически обекти. специално в гърция доста къмпинги, освен собствената си плажна ивица, имат и ..басейн. ол-инклузива с гранясалите кашкавалчета у нас не ми е присърце.
38
0
 
24
 
! Отговори
Поручик Ржевски преди 5 години
Много е хубаво нашето море, но ми е абсолютно непосилно на джоба. Затова се налага да ходя на евтини дестинации като Италия, Испания и Гърция. Например кк "Албена" не е презастроено, но за едно прогнило соц бунгало на 2км от плажа трябва да изръся 1500 лв за 10дни. Ако искам да не е прогнило, отивам на 3000лв. Някой ден ако основа компания като Майкрософт, ще мога да си го позволя. Засега в Испания на евтинко - 800лв апартамент в Аликанте на 100м от плажа.
37
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От април до ноември , но в Гърция не тук.
36
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най хубавото е че не задължително да се ходи тук или там...
35
1
 
12
 
! Отговори
Радио Ереван преди 5 години
До ХотелиерАми с персонал без хигиенни навици робуващ за 300Е на месец какво искаш .
34
2
 
23
 
! Отговори
Хотелиер преди 5 години
Уважаеми клиенти,от тази година стартираме ултра алл инклузив спа програма. Единствено и само при нас - фекалотерапия! Нашите аниматори са се погрижили и за разнообразните игри - играта акай и намери в морето е гвозеят на програмата. Ако пък не ви харесат новостите предлагаме и традиционното предизвикателство 1 седмица разтройство и повръщане. Заповядайте при нас!
33
6
 
11
 
! Отговори
Турист преди 5 години
До до реалофилВ Анталия хотелите са фул с рускини +ал инклузив - "чрепим " на бара после в СПА то и се качваме горе да гледаме записа на Парада на 9 Май....
32
3
 
17
 
! Отговори
Генчо и фамилия преди 5 години
Вече си направих резервацията за края на август в Гърция- 7 дена за 800 лева . Хотелът е от напълно обзаведени апартаменти с кухненски уреди и климатици, 40' телевизор и булсат. В двора има свободно барбекю, детска зона, паркинг с видеонаблюдение. Всяка година почивам там със семейството/2 деца/ от 2009 година насам, последно 2008 бях на Равда и от тогава не искам да чуя за Черно море. Като цяло почивката ми излиза около 3000-4000 лева и определено не се лишаваме от нищо.
31
1
 
18
 
! Отговори
Реалофил преди 5 години
До до реалофилГъркините около Кавала не са лоши ,но вече се ужених и само гледам....
30
14
 
13
 
! Отговори
до реалофил преди 5 години
Викаш, друго си е в Гърция - убавица до убавица с ниски *** и засукани мустаци.
29
11
 
11
 
! Отговори
Умник преди 5 години
Аз пък обичам да ходя на море и в България, и в Гърция, и в Испания и т.н. Не виждам защо трябва да се ограничавам само с една държава. А че в България си е хубаво - еми хубаво си е, който каквото иска да ми говори.
28
6
 
25
 
! Отговори
Реалофил преди 5 години
Нашето море е мъртво пред хотелите всичко е загинало от фекалиите и препаратите.Дивите плажове ги заградиха мутрите на политиците спасението е Гърция и Турция .Сори ,но това е истината .Едно време заради мацките ходихме по нашето море но сега само болни кривокраки бракувани "мадами" останаха....
27
11
 
18
 
! Отговори
до бай Ганьо преди 5 години
гърция и турция-прясна риба,пресни калмари,пресни октоподи.-В Гърция и Турция прясната риба не е от морето, а от развъдници. Морската риба е много скъпа и не я предлагат в ресторантите, където ходите. Гърците казват на морската риба дива риба - много скъпо. Съответно и качеството на рибата от развъдници не е като на тази от морето.
26
2
 
30
 
! Отговори
Гостенин преди 5 години
У нас на вечер - 40 кинта. Добре.В Гърция за 4 нощувки - 172лв или 43лв.Е, къде ще отида за 4 дни? Тази разлика от 12лв. съм я избил само от бензина.И даже е написано и за чадъри и шезлонги. Още с чадъра първия ден съм на хикс.Е, няма как да се получи на нашенци. Просто не им излиза аритметиката.
25
4
 
11
 
! Отговори
Siya преди 5 години
И да е на нашето, със сигурност няма ф е нито на Слънчев бряг, нито на Златните и др им подобни. В Бг само на диви плажове, колкото и малко да са вече те. В Гърция почивката е почивка, на мн по-високо ниво са от нас.
24
18
 
20
 
! Отговори
До IT Pro 16 преди 5 години
За Италия и Испания, че и за Португалия гласувам с 2 ръце, но така и не разбрах защо хвалите Гърция? Моето отвращение към елинските алчни келнери, едри комари, морски таралежи, печални песни, камънаци, сънародници с дисаги, тъпкани с храни е точно толкова силно, колкото вашето към нашето Черноморие. Пари да ми дават, в Гърция на море не отивам! (Да не говорим, че 1 седмица ми излезе поне три пъти по-скъпа, отколкото в България при равни условия - ол инкл. в петзвезден на прехваления Тасос).
23
8
 
27
 
! Отговори
Бай Ганьо преди 5 години
Реалноста на бг черноморие-замразени кебабчета и кюфтета от предният сезон,замразена скумрия,замразена цаца...възможно най ниско качество на останалите продукти,за да има висока печалба.хигиена нулева,дали кухня или тоалетна все тая....и се чудете защо идват най най бедните туристи...гърция и турция-прясна риба,пресни калмари,пресни октоподи...качество на обслужване...
22
6
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Почивката в Гърция и куп други държави изобщо не може да бъде сравнявана с почивка в България, поради коренно различното качество. В България просто си даваш парите и се ядосваш, а извън България си даваш парите и си почиваш.
21
18
 
8
 
! Отговори
Краля преди 5 години
Не сте мъже страх ви е от Мутрите, вместо да се държите мъжки и да отвърнете на ударите вие бягате в Гърция Наум и Гораст какво ще си помислят за вас жена ви и сина ви се смеят за дето подвивате опашка в Гърция, станете мъже отново и се върнете на българското черноморие бе мравки