На море за 24 май: От 40 лева у нас до 230... за плаж в Гърция

В Златни пясъци можем да спим и ядем за 40 лева на нощ
14 май 2018 13:45,
71
На море за 24 май: От 40 лева у нас до 230... за плаж в Гърция
Снимка: Visualhunt

Срещу 40 лева можем да се насладим на морето покрай 24 май. Такава цена е обявил четиризвезден хотел в курорта Златни пясъци. Срещу тази сума можем да прекараме една нощувка в луксозния хотел на база ол инклузив, както и да ползваме вътрешния отопляем басейн на хотела, фитнес зала, сауна и джакузи.

За да привлекат повече клиенти хотелът дори е подготвил специални вечерни програми за гостите си – българска фолклорна вечер, ориенталско шоу, латино танци и караоке, пише "Монитор".

В Слънчев бряг пък за 5 лева отгоре можем да отседнем за две нощувки, като домакините ще ни нагостят само със закуска. Ако искаме и вечеря, то цената скача на 59 лева на човек. Ваучерът включва още безплатно ползване на басейн, шезлонг, сауна и фитнес.

За тези, които смятат, че нашето Черноморие още не е подходящо за плаж, то гръцките хотелиери също са пуснали доста изгодни предложения. 172 лева би ни излязла тридневна ол инклузив ваканция в Касандра. Тази цена обаче е валидна, ако направим резервацията си до 15 май.

Не трябва да забравяме обаче, че чадърите и шезлонгите по плажовете в южната ни съседка са напълно безплатни, като единственото условие, за да се опънем на плажа, е да си поръчаме нещо от бара.

За да запълнят местата си някои от по-скъпите хотели в Гърция дори са смъкнали цените си с 50%. Така вместо за 455 лева, то можем да прекараме Деня на славянската писменост и култура срещу 225 лева в четиризвезден хотел в Урануполи. Отново в цената влиза пълно изхранване, а според обявата комплексът се намира на плаж класифициран с т.нар. "Син флаг" - отличие, което оценява ивиците за качеството на морската вода, екологичност, безопасност, услугите и удобствата.

Ако пък сме фенове на планината, сега е моментът да се възползваме от ниските цени, които са пуснали хотелиерите по зимните ни курорти. Разбира се, ски няма да можем да караме, но пък за сметка на това можем да се порадваме на зеленината и да се поглезим в някой луксозен спа център. Хотел в Банско ни иска 45 лева за една нощувка, като в тази цена влизат и закуска, обяд и вечеря на блок маса, както и напитки по време на храненията. Освен това целият спа център ще бъде на наше разположение, а докато ние си почиваме децата ще могат да се забавляват в специален детски кът с аниматор. 28 лева на човек ще трябва да извадим от джоба си, ако искаме да отседнем в Пампорово, но без да ползваме допълнителни удобства.

Туроператорите предлагат и екскурзии и до други точки в България. Такива са например Велинград, Мелник, Велико Търново, Панагюрище, както и възрожденските ни градчета.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
3
 
14
 
! Отговори
Мен преди 5 години
До В. МагриотовХАха, чистачката се обади. Ми ще си нося каквото искам, моя работа е какво ще си взема за почивката може и каса с домати да си замъкна ако ми е кеф. Проблема на всичките съдържатели на хотели в бг е че все гледат да не се минат - да не вземат да изчистят ***, случайно някой да не си намаже филия с лютеница за закуска вместо да си купи нещо от боклучавата застояла храна.
19
5
 
26
 
! Отговори
Аз да споделя преди 5 години
В момента ако проверите 16-23 юни самолетния билет София Неапол е 58 лева.Нощувка в доста качествено хотелче тип B&B e около 40-60 лв. От Неапол като се пуснеш посока Соренто плюс Амалфийското крайбрежие ще видиш места за чудио и приказ. Страхотно обслужване и невероятни гледки. Аз много обичам България , ама подяволите защо да давам два пъти повече за пияници, водорасли и стомашно-чревни проблеми.Еми едно е да си родолюбец ама не съм ***.
18
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз 15 години не бях ходил на Мутроморието, но после по стечение на обстоятелствата отидох в един петзвезден хотел в Елените и и не издържах и три дни. На втория ден си заминах отвратен от отношението на част от персонала на хотела. Очевидно в близките 15 години пак няма да стъпя на Мутроморието, а ще си почивам предимно в Испания и Италия, както досега. Разбира се има хора, които им харесва към тях да има лошо отношение и номер 17 явно е един от тях. Черно море БЕШЕ най-хубавото, преди мутрите.
17
21
 
8
 
! Отговори
123 преди 5 години
На нащо море няма мутри супер си е вие просто сте дефектни и мразите България!
16
7
 
27
 
! Отговори
IT Pro преди 5 години
Вече направих едно сефте от седмица на Гърция, Йерисос. Хотела беше частен, за перфектно като хигиена, интериор, тишина и гледка двойна стая - 50 евра. Храната - перфектна, всичко морско се лови и предлага същия ден (за някои неща - ден-два). Обслужване - като за бял човек, вода - кристал, чудесен пясък, без чалга, ***, джетове, *** с царевици и прочее екстри. Връщаш се починал и свеж. Не агитирам никой, на Черно море едва ли ще ходя - виж на същото място, да - още 2-3 пъти тоя сезон
15
14
 
19
 
! Отговори
До 15 преди 5 години
"...почти няма шанс на Мутроморието да попаднеш на поносимо качество, даже не и на добро." Абсолютно не е вярно. Идете на север. Идете в Балчик. Там всичко е супер. Спокойно, красиво, добро обслужване и т.н. Ако посетите кръчмите по крайбрежната алея, имате чувството, че сте на Ривиерата. Защо обобщавате морето само със Слънчев бряг и Златни пясъци. Има толкова много други прекрасни места. Ходили сме и в чужбина, но нашето море си е най-хубаво!!!
14
31
 
14
 
! Отговори
В. Магриотов преди 5 години
Абе Ганчовци, в Испания, Италия и Гърция дават ли да мъкнене в стаята лютеници и кренвирши крещейки и миекайки из коридорите и след вас и праcе да го е гнус да влезе? Ходете си там и не ни занимавайте, и без друго аз работя с платежоспособни джентълмени от UK.
13
9
 
29
 
! Отговори
Факт преди 5 години
Цените не са най-важното. Важното е какво получаваш срещу парите си и дали качеството е достатъчно за тези пари. В противен случай сравняваме ябълки с круши. Малка е вероятността в Гърция, Испания, Италия, Франция, бивша Югославия и т.н. да попаднеш ня място с толкова лошо качество на услугите, каквито са по Мутроморието и обратното - почти няма шанс на Мутроморието да попаднеш на поносимо качество, даже не и на добро.
12
8
 
27
 
! Отговори
Лерински преди 5 години
Абсолютно неконкуренто е нашето море.За последните три години Ходих до Азорските острови, Малдивските острови и Дубай .Само Малдивите излезнаха малко по-скъпо, другите две дестинации с бюджет като за нащо море.Е скоро мисля, че пияници по черноморието няма да ида да гледам.
11
7
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Около нас море имат Турция, Гърция, Албания, Черна Гора, Хърватия и навсякъде обслужването е в пъти по-добро от нашето.
10
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Миналата година ядох нещо за 50 лева и после 1 месец лежах болен от стомах. След това ми излезе и алергия.
9
1
 
50
 
! Отговори
(-_-) преди 5 години
Колкото и да се опитват да изкарат черното бяло - в Гърция морето е по-чисто, цената горе-долу е същата, а обслужването в пъти по-добро. Храната е далеч по-качествена, няма чалги и стомашни инфекции. Сезона е дълъг и всеки може да си намери нещо подходящо:)
8
4
 
46
 
! Отговори
... преди 5 години
Пичове знам! Опитвате се да рекламирате БГ морето! НЕ СТАВА БЕ и с ВИАГРА НЕ СТАВА БРЕ! ПРОСТО НЕ МОЖЕТЕ ДА СЕ СРАВНИТЕ НИ с ГРЪЦКОТО НИ С ТУРСКОТО НИ С КОЕ ДА Е МОРЕ ОТ СРЕДИЗЕМНОМОРСКИЯ РЕГИОН! НАШЕТО МОРЕ СМЪРДИ! ИСКАТ МНООООГО ПАРИ ЗА НИЩО И ТИ СЕ СЪРДЯТ АКО СЛУЧАЙНО СИ ПОИСКАШ ТОВА ЗА КОЕТО СИ ПЛАТИЛ! ТОВА Е БГ ХОТЕЛИЕРСТВОТО ПО МОРЕТО НИ!!! МУТРЕНСКИ ХОТЕЛИ и КРЪЧМИ ИЗГРАДЕНИ САМО И ЕДИНСТВЕНО ДА ТИ ПРИБИРАТ ПАРИТЕ И ДА НЕ ДАВАТ НИЩО СРЕЩО ТОВА! ЗА ПЛАЖОВЕТЕ ПЪК ЕМИ ТАМ НЕЩАТА СА ПО-ЗЛЕ!
7
2
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хаха...и 100 платени статии да пуснете...пак няма да отида на българското море.Не обичам мутри и селлляци.Даже не споменавам за храната и услугите.
6
2
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Винаги се появават такива поръчкови статии преди сезона,утре ще напишат и за "страшните"глоби в Гърция.Всеки да си почива където иска,отдавна хората си направиха сравнението
5
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Така написано това манупулативно текстче може да прилъже само простолюдието, на което свъщност се надяват да клъвне туроператорите. Няма нормален човек който да отиде на олинклузив в някакъв бетонов възел, вместо на природа в Гърция...
4
3
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За 24 май не, но в началото на юни ще отскоча за 4 дни до Гърция!По родното Мутроморие не планирам да "почивам" и тази година!
3
4
 
42
 
! Отговори
ХАХАХАХАХА преди 5 години
До МанипулациятаАз имам резервация в гърция точно за 24-ти 1 сецмица за малко под 700лв за 4 човека. Който иска да ходи да яде замразените *** останали от миналата година и да щрака с мазни пръсти.
2
4
 
44
 
! Отговори
??? преди 5 години
Не знам кой ще се прелъже да почива в хотел на мутрите в България?!Гърция, Испания, Италия, ... там може, но в България твърдо не.
1
1
 
65
 
! Отговори
Манипулацията преди 5 години
Поредната манипулация в заглавието - сравнява се най-евтината ЕДНОДНЕВНА нощувка на морето в България, с поне ТРИДНЕВНА почивка в Гърция в не най-евтиния хотел.