На море за 24 май: От 40 лева у нас до 230... за плаж в Гърция

В Златни пясъци можем да спим и ядем за 40 лева на нощ
14 май 2018 13:45,
71
На море за 24 май: От 40 лева у нас до 230... за плаж в Гърция
Снимка: Visualhunt

Срещу 40 лева можем да се насладим на морето покрай 24 май. Такава цена е обявил четиризвезден хотел в курорта Златни пясъци. Срещу тази сума можем да прекараме една нощувка в луксозния хотел на база ол инклузив, както и да ползваме вътрешния отопляем басейн на хотела, фитнес зала, сауна и джакузи.

За да привлекат повече клиенти хотелът дори е подготвил специални вечерни програми за гостите си – българска фолклорна вечер, ориенталско шоу, латино танци и караоке, пише "Монитор".

В Слънчев бряг пък за 5 лева отгоре можем да отседнем за две нощувки, като домакините ще ни нагостят само със закуска. Ако искаме и вечеря, то цената скача на 59 лева на човек. Ваучерът включва още безплатно ползване на басейн, шезлонг, сауна и фитнес.

За тези, които смятат, че нашето Черноморие още не е подходящо за плаж, то гръцките хотелиери също са пуснали доста изгодни предложения. 172 лева би ни излязла тридневна ол инклузив ваканция в Касандра. Тази цена обаче е валидна, ако направим резервацията си до 15 май.

Не трябва да забравяме обаче, че чадърите и шезлонгите по плажовете в южната ни съседка са напълно безплатни, като единственото условие, за да се опънем на плажа, е да си поръчаме нещо от бара.

За да запълнят местата си някои от по-скъпите хотели в Гърция дори са смъкнали цените си с 50%. Така вместо за 455 лева, то можем да прекараме Деня на славянската писменост и култура срещу 225 лева в четиризвезден хотел в Урануполи. Отново в цената влиза пълно изхранване, а според обявата комплексът се намира на плаж класифициран с т.нар. "Син флаг" - отличие, което оценява ивиците за качеството на морската вода, екологичност, безопасност, услугите и удобствата.

Ако пък сме фенове на планината, сега е моментът да се възползваме от ниските цени, които са пуснали хотелиерите по зимните ни курорти. Разбира се, ски няма да можем да караме, но пък за сметка на това можем да се порадваме на зеленината и да се поглезим в някой луксозен спа център. Хотел в Банско ни иска 45 лева за една нощувка, като в тази цена влизат и закуска, обяд и вечеря на блок маса, както и напитки по време на храненията. Освен това целият спа център ще бъде на наше разположение, а докато ние си почиваме децата ще могат да се забавляват в специален детски кът с аниматор. 28 лева на човек ще трябва да извадим от джоба си, ако искаме да отседнем в Пампорово, но без да ползваме допълнителни удобства.

Туроператорите предлагат и екскурзии и до други точки в България. Такива са например Велинград, Мелник, Велико Търново, Панагюрище, както и възрожденските ни градчета.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
1
 
1
 
! Отговори
Миташки преди 5 години
Елате и ще видите ....
59
4
 
7
 
! Отговори
Товариш ето так преди 5 години
Пълни глупости е статията, спонсорирана сигурно от хотелите на Борисов и Цветанов ! Нито храната е храна по нашето море, нито обслужването е обслужване ! за 40 лева само шезлонгите , чадърите и паркинга не можете да си платите бе оууу. Ходя само в южните съседки главно Гърция и съм много по доволен , това е тъжната истина. Тук освен пияни чужденци няма кой друг нормален турист от света да дойде ! И това кожодерство е за сметка на нас, а държавата спи !
58
5
 
4
 
! Отговори
РОССИЯ преди 5 години
бях на всички плажове най много ми хареса созопол тихо малко градче.неходя по хотели а почастни квартири 15 лв на вечер.където искам там ям каквото ми харесва.закуска 5лв обяд 25лв вечеря 20лв. обслужването е супер защо гърция да спечели от мен не ли е похубаво да пълним джобовете на наще българи не съм националист но в бг на море като че ли съм си удома.може би че работя в чужбина за това
57
2
 
9
 
! Отговори
ex преди 5 години
до 55Е има го и там особено на Халкидики ги развалихме и водата си влиза в цената на кафето.Отдавна ти таксуват и хляба и водата с които те посрещаха,но пак е в пъти по-добре от кафявоморието.Който ходи в Гърция не търси олинклузив,а спокойствие и гръцкото,но това е тема различна от чалгарията в БГ!
56
0
 
9
 
! Отговори
Кратун преди 5 години
Златни пясъци в момента е една строителна площадка. Ако ви се почива между бетоновози, диша ви се прахоляк и ви обичате да ви жужи ъглошлайф по време на следобедната дрямка, моля заповядайте. Само 40 лева!
55
0
 
15
 
! Отговори
ex преди 5 години
Преди двайсетина годинки,като им казвах на мутрите по БГ кафявоморието,че ще търсят български туристи ми се смееха.Сега реват!!!!Еми....ще се научат!!!
54
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
на море в българско???абе колега, не ме занимавай с глупости...
53
2
 
19
 
! Отговори
реалист преди 5 години
В Гърция като си поръчаш кафе ти го носят задължително с безплатна минерална вода и никой не идва да те притеснява за чадъра с два шезлонга. Можеш да си стоиш цял ден на плажа, а паркингите им са безплатни така, че открийте разликата между Гърция и БГ. Там няма навъсени и кисели физиономии на обслужващия персонал и хора, които вървят на плажа с походка и самочувствие, че са собственици на света, за да рекетират почиващите и раздават билетчета. Никога вече няма да им дам и една стотинка на тези.
52
0
 
17
 
! Отговори
реалист преди 5 години
Толкова години съм им се нагледал на мурафетлъците на БГ хотелиери, ресторантьори, концесионери и какви ли не още, които гледат само как да те прецакат, да те оскубят и да ти отровят почивката.Аз нерви за разсипване вече нямам. Ходя си в Гърция на почивка и там се чувствам човек, защото ме обслужват като такъв и няма БГ шмекери там. Тук за един шезлонг с чадър ти одират кожата отделно платен паркинг и деня ти излиза златен.
51
0
 
14
 
! Отговори
реалист преди 5 години
"В Златни пясъци можем да спим и ядем за 40 лева на нощ" - Айде стига с тези фантасмагории. Точно пък там. То в Синеморец няма такива ниски цени, че на златните. Ай не ме разсмивайте. Тези да ги говорите на някой, който не живее в БГ. В Гърция може да не е по евтино от тук, но не е и по скъпа, а хотелите и обслужването им е на европейско ниво, а не като тук на Африканско такова. Част от БГ хотелиерите и ресторантьорите все гледат как да те прецакат, а на плажовете чадърите и шезлонгите са златни
50
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В Гърция на плажа сладоледа е 1 евро, същия в Кауф ланд е 2 кинта в момента.Айде по-леко с тия цени!Сигурно в Гърция има и по-скъпи хотели от цитираните в статията, но ако отнесем цените в подобни хотели в Гърция и Буста на, цените са почти еднакви.
49
3
 
5
 
! Отговори
9 преди 5 години
Пхахах, в Ибиза стандарта бил под Пловдив.....Хахах, ще ме уморите. Наполовина грък, ти изобщо ходил ли си там?
48
0
 
10
 
! Отговори
Яро от Бела вода преди 5 години
Аз веднъж със семейството ходя на Гърция, тихо, кротко , спокойно и много приятно.После веднъж отивам и с приятели на нашето.Там пиене , бело и нещо по-грозно ако има за .... нали се сещате.Дивашка работа , ама другаде не ни търпят иначе ни е писанло тука.
47
0
 
7
 
! Отговори
перестройката преди 5 години
До РеалофилВерно. че преди само заради хубави и достъпни мацки ходехме! Чейнча отпадна.......
46
0
 
2
 
! Отговори
ex преди 5 години
до 44какъв зарган през месец май в Гърция?През септемри да,или в края на авгус,но статията е за майските 24-25-ти.
45
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За еднодневен плаж в Солунско и района цената е 20-25 лв.,стига да не тръгнеш от Русе или Добрич. Руснаците се грижат да съсипят туризма по нашето Черноморие по 2 основни начина- чрез безсмислено дивашко и противно бетониране на цялото крайбрежие и чрез качване на цените. На Русия Българи не й трябват- те са опасни за националната й сигурност. България ще приеме да я има,но не иска Българи в нея за да няма кой да я пита къде са милионите Кубратови Българи,за които пишат древните летописци.
44
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако обичате да шмъркате кока и да пиете цар киро ментета с есенция, докато ходите по счупени стъкла, а пияни чужденци ви повръщат из краката, 'слънчака' наистина е мястото! Аз съм традиционалист и за мен думата 'почивка' е свързана с 'почивам си', т.е. черноморието не е за мен. Вероятно живеещите в къщи на село обожават големи, високи, претъпкани бетонни сгради, аз лично обаче бягам от това.
43
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В гърция на къмпинг, винаги. Ловя заргана буквално от шезлонга на плажа (морските ни жители знаят какво е:), после си го готвя при собственика и пием ципуро. Кога точно у нас ще хванеш риба от брега, например в равда и най-важното, кой ще те остави? Без да дойдат мутри или държавни мутри?
42
1
 
13
 
! Отговори
2 преди 5 години
Лично аз предпочинам Гърция в началото на септември, когато паднат тежките непоносими жеги и тълпите туристи, плюс разбира се спокойствието и по-ниските цени.Пари на мутри и техните мутреси в Бг не давам от много дълго време
41
0
 
8
 
! Отговори
IT Pro - до 27 преди 5 години
Зависи коя риба - фермите са за ципура, лаврак и кефал, въобще за едрите риби. Октоподите, калмарите и скаридите, както и гаврото, малките скумрии и доста други са си друга история - затова капитаните на корабите казват по телефона какво са хванали, та да ги чакат на брега. Дивия лаврак и ципура са си скъпи, ама недей казва че не ги ядем - тая година сефтосах див лаврак ;-) Просто даваш заявка за да я купи ресторантьора, и то ако са я хванали, ако не - ядеш каквато са докарали.