Танцьорката троши коли, но троши и… носове

Габриела се сдърпала със студентка в бар и я набила
14 май 2018 07:40, Златко Желев
59
Танцьорката троши коли, но троши и… носове
Снимка: Facebook

На 20-ия ден след излизането си от ареста 21-годишната танцьорка Габриела Медарова, която пияна и надрусана потроши 10 коли в Пловдив, разби носа с юмрук на студентка.

Инцидентът е станал в пловдивска дискотека на 9 срещу 10 май, където 21-годишната Катя Андреева празнувала с приятели рождения си ден.

В заведението била и Медарова с гаджето си Пламен Николов - Пачо с техни близки. Двете компании били на различни маси и потърпевшата уверява, че изобщо на са се познавали.

Още по темата

Рожденичката се веселила и около 3 часа след полунощ със своя приятелка отишли до тоалетната.

"Другото момиче влезе в една от кабинките, а аз останах да я изчакам. Вратата на съседната тоалетна се отвори, от нея излязоха момче и момиче. Видях как една татуирана ръка се насочва към лицето ми", разказва Катя Андреева пред "Трафикнюз".

След удара с юмрук, нанесен в носа й от Габриела Медарова, студентката чула момчето да крещи: "Полудя ли? Защо го направи?".

Ангелова паднала, от носа й текнала кръв. На помощ се притекла друга двойка. Охраната на заведението открила нападателката. Оказала се Гебриела Медарова, която дни преди това плака в съда и молеше да бъде пусната от ареста, за да продължи образованието си. В момента тя е на свобода под парична гаранция от 5000 лева.

Пристигнали полицейски патрул и линейка, която откарала момичето в спешния център на УМБАЛ "Св. Георги". След оказаната й помощ, Катя Андреева и приятелят й отишли във Второ РПУ да пуснат сигнал. Там вече била Габриела с гаджето си и още няколко души от компанията им.

Танцьорката се оправдавала, че без да иска ударила с вратата момичето. По подобие в съдебната зала, Медарова се разревала и взела да се извинява пред униформените.

Пострадалата твърди, че не познава нападателката си и няма причина да я удря. За второкурсничката от Пловдивския университет е необяснима агресията на 21-годишната Медарова. При отвеждането й в полицията тя заплашила приятелката на Катя, че и нейният нос ще разбие.

Случаят ще бъде докладван в прокуратурата и оттам ще решат дали да я задържат за нарушаване на гаранцията, под която е пусната.


59
Още от Страната
Игра, а? Момче обезобрази съученичка в Шумен
Напиши коментар Коментари
44
3
 
3
 
! Отговори
Iceblast88 преди 1 седмица
Тъкмо, няма да се налага потърпевшите и роднините им с данъците си да я хранят и обличат в затвора. Те там като на почивка, по цял ден нищо не прави и накрая излиза за добро поведение след 1 месец. Я да работи и да си изкарва сама издръжката. Ама не работа дето е свикнала сега да работи, а с мотика в ръцете да си изработи сама прехраната по време на престоя. Даже може да се направи зеленчукови градини в затвора. Каквото си отгледат това ще ядът! Каквото консервират ще е за зимата!
43
2
 
7
 
! Отговори
Iceblast88 преди 1 седмица
До 41
Тя лоботомията очевидно си я е направила сама, без медицинска намеса.
Има само 1 начин да се излекува такова нещо.
Трудов лагер! Цял ден с кирка или мотика да работи реална работа за реални пари.
На края на деня ако е заработила 5 лева - 2 лева и 50 стотинки за храна, 2 и 50 за стаята където ще спи (ток,вода, одеяло, за колкото стигнат. До зимата може и да е събрала за вълна с която сама да си го изплете). Точно след 2 месеца като излезе от такова място, ще е по примерна и от агънце!
42
1
 
22
 
! Отговори
Стамен преди 1 седмица
Тя и други работи троши,не само коли и носове,но времената са такива,че на почит са ония ,дето ги въртят тия.А едно време се криеха че ги беше срам.А сега не им пука че са от тия дето от тях тече помия и медийте им вдигат още акцийте.Резил!!!И това е младежта на България.Бъдещето в което ни е надеждата уж да постигнат нещо по добро хахах
41
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Явно злоупотребата с наркотици и алкохол и е нанесла тежки мозъчни увреждания. Трябва да бъде принудително настанена в психиатрия и лекувана интензивно с електрошок и лоботомии.
40
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
За нея е късно,защото мозъкът и психиката й са изпържени от наркотиците,но другите да гледат и да си вадят пример.Наркотиците ти правят мозъка на каша и променят изцяло психическото състояние на един човек.
39
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Древните мъдреци от Изтока са казали: Кола за кола, нос за нос.
38
3
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Типичен пример за човешки отпадък, абсолютно ненужен и вреден за обществото. Безсмислено същество.
37
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Вариантите пред нея са два-или влиза в затвора,или в клиника за лечение на наркомания.Очевидно е,че мозъкът й дава заето в резултат на дрогата,която взима.Според мен 6 месеца затвор,без наркотици и дискотеки ще й предоставят необходимото ново начало.
36
2
 
20
 
! Отговори
ЙорданИ преди 1 седмица
Не е ли време да я оставят за постянно в ареста тази кифла?
35
2
 
22
 
! Отговори
тъпчо преди 1 седмица
"Вратата на съседната тоалетна се отвори, от нея излязоха момче и момиче.."!!! А познайте кво са правили!? Пасианс са редили.
34
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Носът на танцорката е крив и гърбав, затова иска всички носове да приличат на гаргамел. Психоанализата това казва. Когато види прав нос се агресира и поправя неправдата.
33
3
 
10
 
! Отговори
до хан Крум преди 1 седмица
Точно тази ще я хрантутим още дълго, бъди сигурен.

Сега се издържа от тялото си, но това няма да продължи дълго още. После или в затвора или в някоя клиниика с решетки ще и плащаме режийните.
32
2
 
27
 
! Отговори
хан Крум преди 1 седмица
1. Да се отвори Белене и трудово-възпитателните лагери
2. всички затворници да работят по 12 часа, 6 дни в седмицата

да спрем да хрантутим ***, които нямат 1 работен ден в живота си.

Амин
31
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
тая е от младежкото бсп
30
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
В Сливен има много добра клиника. Пак ще разправя колко съжалява, но на Зюмбюлка от Столипиново
29
3
 
31
 
! Отговори
Krom преди 1 седмица
Вижте, няма особена необходимост да си психиатър, за да видиш очевидното. В поведението на този завършен От.падък има отлично режисирана постановка. Тя е агресивна и нагла, когато е под "закрилата" на отворкото до нея, и веднага след това когато застане пред съда (без грим с подути зъркели) рев и сополи. Типично поведение на коварен от.падък склонен към насилие и престъпно поведение. Ще чакат ли органите да свърши по голяма глупост или ще действат? Това нещо не може и не иска да спре доброволно.
28
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Белото им показа тъмната страна.
27
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Бати животното, как плака пред съдията, че в ареста и е много тежко и изка при мама. Повярваха и и я пуснаха. Да я приберат ди делото и изгние в килиите, заслужава го! Нагло животно, алкохоличка и наркоманка, толкова беди нанесе на севсем непознати хора. Явно е откачена и като пийне повече и удари една линийка и става неудържима. Да счупиш нос е средна телесна повреда. Тая откачалка си е за затвора.
26
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Сега прочетох в предната новина, че първоначално опитала да обвини МАЙКА СИ, дето ударила колите?!!

Ето на това му се вика истински бок-лук!
25
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
И от тая ще стане човек? Свършила е тя.
Сега продава тялото си, след някоя година, наркотиците ще я надвият и толкоз ще и бъде.