Дете записало убийството на 28-годишния мъж в Шумен

Кадрите – повод за разпалени дискусии в социалната мрежа
15 май 2018 07:21, Петя Славова
53
Дете записало убийството на 28-годишния мъж в Шумен
Снимка: "Монитор"

Дете, което се е намирало на пл. "Гривица" на метри от трагичния инцидент между Велико Лефтеров - Монаха Велико и двама братя роми, е записало видеоклип, който показва и, може би, последните секунди от живота на 28-годишния Митко Боянов, пише "Монитор".

Драстичните кадри, които се размиват към края, където Митко вече се е свлякъл на земята, са качени в профила на СтрелаБГ във Facebook.

Още по темата

Операторът с телефона е стоял на около 25-30 метра от сбиването. Качеството не е идеално, но се вижда, че Митко Боянов вече се държи за сърцето, но е прав и дори успява смъртоносно ранен да запрати тухла по убиеца си.

Монаха е паднал на земята, Наско Боянов го удря, а през това време страничен свидетел се втурва да ги разтървава. Монаха се изправя, втори път посяга към кръста си и с нож отново се засилва към жертвата си. Наско псува и замерва Велико с тухла.

Кадрите мигновено станаха повод за дискусии в социалната мрежа. Според част от потребителите записът показва, че Монаха е действал при самоотбрана, но всъщност поне в този запис липсва предисторията.

Монаха е задържан за 72 часа с прокурорско постановление и се очаква днес да бъде поискана постоянна мярка за неотклонение "Задържане под стража".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още по темата: шуменубийствовидео
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
4
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ХахахаТрябва закона да важи за всяко нападение, без значение колко народ те напада.Нападнеш ли някого, ефективно се лишаваш от човешки права, докато трае нападението и точка.
21
2
 
21
 
! Отговори
Смърт на мангала преди 5 години
Абсолютно съгласен с Redhorn.Петенце Славово,адски ми е интересно ако същата тая ,,,жертва'" зверски и с лек а на лен полъх те изнасилваше,ти каква песен щеше да пееш след това.
20
1
 
41
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 5 години
И какво е трябвало да направи ?Да се остави ромите да убият него, така ли ?Трябва да се приеме закон, ако бъде нападнат човек от двама и повече нападатели, да има право да се защити с оръжие.
19
2
 
44
 
! Отговори
Факт преди 5 години
Стига сме спали всички.Време е да се събудим и подкрепим незаконно арестувания човек с каквото можем.Нека покажем на гади-ните които ни управляват,че не сме пушечно месо.Не е престъпление да защитиш живота си.Не е,не е било и никога НЯМА да бъде !Всеки които посегне на живота на друг човек си носи сам последствията.
18
0
 
36
 
! Отговори
Redhorn преди 5 години
АБСОЛЮТНО ВСЕКИ има правото да защитава живота си независимо,че гадо-вете които ни управляват всячески се опитват да отнемат това ни рожденно право.Ако на авторката и изтърбушваха ваги-нката друг текст щеше тук да стои.А колко до *** и *******,тепърва ще им се види тясно в бг.!!!!!!
17
4
 
8
 
! Отговори
...където преди 5 години
До тигъра Ти можеш, така ли?
16
3
 
6
 
! Отговори
тигъра преди 5 години
Останаха само такива като теб,където не могат да пишат.
15
3
 
15
 
! Отговори
Кина преди 5 години
Клипът е достатъчно показателен.
14
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Типична селска вечеринка като от едно време.
13
7
 
19
 
! Отговори
KOKO преди 5 години
BALGARIJO-NAKADE SI TRAGNALA? KAKVI SA TIJA UZASI V TAJA DARZAVA,NE SAMO SHTE BJAGAT MLADITE,AMI SHTE SE SPUKAT DA BJAGAT OT TOVA MJASTO V KOETO NJAMA ZAKONI.NIE SI GI IZBRAHME TIJA ,,GORE,,-HAK DA NI E.
12
5
 
65
 
! Отговори
sef преди 5 години
Браво на човека, който е намалил вредната популация на мръсните ***!! Трябва да бъде награден за това, че при самоотбрана е дал отпор на ***!!!
11
2
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На препарат за миене !
10
8
 
73
 
! Отговори
Българина преди 5 години
Протест пред прокуратурата за изтребването на бича за България плъховете и освобождаването на Монаха, защитил вярата а не питомниците на бхк сорос и америка срещу България! Същата история като с доктора. Ори 1 млн плъха всеки ден ще е така. Герб ги отглеждат като бойна антибългарска единица
9
5
 
73
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Така и така ще влезе за дълго в затвора, понеже докато се е защитавал е убил див човек със специален статут, поне да беше освободил България и от другия
8
3
 
30
 
! Отговори
Боливуд преди 5 години
Ша напраим филм за ромалетата...
7
7
 
12
 
! Отговори
айде сега преди 5 години
До истина еМи като му позволявате,така ще е!Между другото,проблема не е в Боко,а във вас!
6
2
 
71
 
! Отговори
Инфо преди 5 години
На видеото се вижда как 2 диви човека със специален статут ритат и удрят с тухли паднал на земята човек.
5
1
 
58
 
! Отговори
Професор преди 5 години
А как би се защитил срещу двама роми , а ?!?!????
4
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нищо подобно няма на въпросната фейсбук страница, освен някакви селски "новини"
3
14
 
26
 
! Отговори
Отговор на отговора преди 5 години
До ОтговорЗатова пък твоят мозъщк е убит от бойко тиквата и другите евроджендъри, което е видно от поста ти.