Дете записало убийството на 28-годишния мъж в Шумен

Кадрите – повод за разпалени дискусии в социалната мрежа
15 май 2018 07:21, Петя Славова
53
Дете записало убийството на 28-годишния мъж в Шумен
Снимка: "Монитор"

Дете, което се е намирало на пл. "Гривица" на метри от трагичния инцидент между Велико Лефтеров - Монаха Велико и двама братя роми, е записало видеоклип, който показва и, може би, последните секунди от живота на 28-годишния Митко Боянов, пише "Монитор".

Драстичните кадри, които се размиват към края, където Митко вече се е свлякъл на земята, са качени в профила на СтрелаБГ във Facebook.

Още по темата

Операторът с телефона е стоял на около 25-30 метра от сбиването. Качеството не е идеално, но се вижда, че Митко Боянов вече се държи за сърцето, но е прав и дори успява смъртоносно ранен да запрати тухла по убиеца си.

Монаха е паднал на земята, Наско Боянов го удря, а през това време страничен свидетел се втурва да ги разтървава. Монаха се изправя, втори път посяга към кръста си и с нож отново се засилва към жертвата си. Наско псува и замерва Велико с тухла.

Кадрите мигновено станаха повод за дискусии в социалната мрежа. Според част от потребителите записът показва, че Монаха е действал при самоотбрана, но всъщност поне в този запис липсва предисторията.

Монаха е задържан за 72 часа с прокурорско постановление и се очаква днес да бъде поискана постоянна мярка за неотклонение "Задържане под стража".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още по темата: шуменубийствовидео
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
28
 
21
 
! Отговори
Отговор преди 5 години
До истина е 1 Твоя мозък със сигурност не е убит от Бойко, а си е така порождение. Сигурно са ползвали форцепс.Пфу..!
1
28
 
59
 
! Отговори
истина е преди 5 години
Боковият електорат ни убива безнаказано !!