Дете записало убийството на 28-годишния мъж в Шумен

Кадрите – повод за разпалени дискусии в социалната мрежа
15 май 2018 07:21, Петя Славова
53
Дете записало убийството на 28-годишния мъж в Шумен
Снимка: "Монитор"

Дете, което се е намирало на пл. "Гривица" на метри от трагичния инцидент между Велико Лефтеров - Монаха Велико и двама братя роми, е записало видеоклип, който показва и, може би, последните секунди от живота на 28-годишния Митко Боянов, пише "Монитор".

Драстичните кадри, които се размиват към края, където Митко вече се е свлякъл на земята, са качени в профила на СтрелаБГ във Facebook.

Още по темата

Операторът с телефона е стоял на около 25-30 метра от сбиването. Качеството не е идеално, но се вижда, че Митко Боянов вече се държи за сърцето, но е прав и дори успява смъртоносно ранен да запрати тухла по убиеца си.

Монаха е паднал на земята, Наско Боянов го удря, а през това време страничен свидетел се втурва да ги разтървава. Монаха се изправя, втори път посяга към кръста си и с нож отново се засилва към жертвата си. Наско псува и замерва Велико с тухла.

Кадрите мигновено станаха повод за дискусии в социалната мрежа. Според част от потребителите записът показва, че Монаха е действал при самоотбрана, но всъщност поне в този запис липсва предисторията.

Монаха е задържан за 72 часа с прокурорско постановление и се очаква днес да бъде поискана постоянна мярка за неотклонение "Задържане под стража".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още по темата: шуменубийствовидео
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
1
 
! Отговори
Germaneca преди 5 години
Razbira se che vseki znae istinata,no nali trqbva da se opravdae chovecheca ta nali toi e balgarin,no nqma znachenie samo edno zapomnete nqkoi den vsi4ki v tozi shiban jivot vseki shte plati zatova ne sadete za da ne badete sadeni.I drugoto koeto iskam da vi kaja "BOG DAL BOG VZEL"taka che pomislete predi da sadite i ne zabravqite vsichki sme "VSICHKI SME HORA NA TOZI SVQT"nezavisimo koi kakiv e i ot kakiv proizhod!!!!
41
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз съм от Шумен. Гривица е оживено място. Има и градинка с пейки. Спирка, Лафка, НонСтоп плюс магазин и 2 будки за цигари. Пето районо е наблизо. Аз когато и да мина от там винаги има по 3-4 пиещи бири и патрончета. Забележете до градинката с децата. Пушат, пият. Има и забрана за пушене на такива места. Да не споменавам и че това се прави точно пред кварталният. Нямам думи.
40
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
наемете добри адвокати да не са от шумен и ще го измъкнат
39
0
 
2
 
! Отговори
anansar преди 5 години
До anansarТова е написал братът на монах Велико във фейсбук.
38
1
 
4
 
! Отговори
anansar преди 5 години
Anatoli Lefterov:В следобедът на 12 Април събота моят брат е бил нападнат от група роми докато цепи дървата на възрастна съседка. Както се вижда на клипа четири човека го заобикалят с метални тръби и камъни. Събарят го на земят, започват да го блъскат да скачат отгоре му и да кълнат на цветущия си език.След неколкократни попадения с камъни и тухли в главата му със замъглено зрение с последни сили в неизбежна самоотбрана брат ми вади нож, използван за работа и го забива в гърдите на нападател
37
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
туй го кажи на *** човека си спаси живота
36
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Каквато и да е предисторията, никой няма право да отнема човешки живот!!!!!
35
2
 
3
 
! Отговори
бай тошо преди 5 години
пуснете човека от полицията да си ходи
34
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
турски град
33
4
 
6
 
! Отговори
Вейхайвей преди 5 години
Няма оправия в БГ,от това което се вижда на клипа,човека си брани живота, докато други трима го бият кой с каквото намери, тъжно За съжаление не знаем предисторията,кой крив кой прав.
32
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
трима млади роми са нагърчили 1 българин на бой със тухли тръби и юмруци човека се бори със всички сили за живота си. Във такива моменти човешкото същество бива погълнато от адреналин и не мисли много а действа . По-интерестното е че никой не му помага само 1 дядо на 60-70 години та питам аз къде са българските юнаци? Този клип показва във какво състояние се намира българският етнос Той е стар и немощен Къде са нашите момчета В София ит специалисти или в Англия чистачи България това си ти...
31
3
 
7
 
! Отговори
корморанчо преди 5 години
Добре, че не са емигрирали децата. да са живи и здрави. дано има повече такива деца, които остават в бг.
30
14
 
16
 
! Отговори
Зигфрид преди 5 години
Електоратът на БСП е определено от пенсии и ц-- Гани.Тъмнокожите ни съотечественици , за кебапчета и неголяма сума пари си дават гласовете за БСП - на това съм бил лично свидетел .Сигнализирах полицията ,но никакво внимание .Бях предупреден да си гледам " моята работа".А те защитавани от партия като БСП и полиция започват да вилнеят , нестрахувайки се от нищо . А че полицията е под опеката на Б С ( К )П е явно , съдейки по техни демонстрации ,стачки , искания за по _ високи заплати .
29
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Толкова му е акъла значи един съвестен и психично наред човек би постъпвал по друг начин за какво служат полициите след като е напрсвил запис на тях ли ще ги покаже не мисля или на медиите
28
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В тия времена всичко се записва,снима не мога да си првдставя още на колко зле отиваме
27
3
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво друго е могъл да направи срещу тумба роми? Те нямаше да го оставят жив, след като са го подбрали с камъни и тухли.И защо? Защото им е направил забележка да не вдигат врява! Заради тази забележка е засипан с градушка от тухли и камъни, мятани по него с всички сили от здрави, млади мъже!Онзи ден в софийски тролей момче беше наръгано с нож от ром, защото направил забележка на малки ромчета да не плюят семки на пода на тролея!
26
7
 
11
 
! Отговори
Един е Бах преди 5 години
Да се трепят
25
0
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Статията е напълно неясно нописана. Не е ясно кои са братята роми, а трябва да четеш 3-4 пъти за да разбереш, че това са Митко и Наско Боянови. И ето коментари, че ром бил убиеца на единия от брътята роми. Нарочно е написано така или авторката няма нищо в главата си, не може да мисли и да построи една смислена статия, само се стреми политературному да няма повторения. Отличничка!
24
2
 
47
 
! Отговори
Ako go pusnat преди 5 години
Ако ги пуснат както и ще стане трябва публично наказание! Крайно време е да вземем нещата в свои ръце!! Докога ще търпим техните набези, да крадат и убиват бабите ни по селата за 2 лева. Това мръсно племе не исла да се приобщи към обеството и това е!
23
3
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако тръгнат да те бият и извадиш телефона, да звъниш на полицията, викат "ААА батееее - страхливец". Ако застрелял някого в правото си на самозащита, дадено ти от богни държава, веднага июцъфват с обвинителни актове. И най-лошото е ... Най-лошото е че полиция и прокуратура, който са българи го подкрепят. Плаче ми се ...