Местната власт в Русе: Още един мост над Дунав!

Редно било да се изведат камионите от градовете
Обновена: 22 май 2018 20:29 | 22 май 2018 20:20, Камелия Цветанова
9
Местната власт в Русе: Още един мост над Дунав!
Снимка: Булфото, архив

Областният управител на Русе Галин Григоров настоя държавата да се грижи за инфраструктурата в цялата страната, защото дупките по пътищата са навсякъде.

"Основният проблем е, че в момента в тези участъци се случват страшно много произшествия. Има нужда от сериозна магистрала, която да изведе тежкотоварните автомобили от градовете“, коментира Галин Григоров в изнесеното студио на предаването "Директно“ по Bulgaria On Air.

Според него задължително трябва да се изгради нов мост, който да се свързва с магистралата Русе-Варна.

"Това е единственото решение на проблема към настоящия момент“, коментира в предаването областният управител на Русе.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: дунавмостBulgaria ON AIR
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
0
 
4
 
! Отговори
Iceblast88 преди 5 години
До тираджия1. от написаното става ясно, че не си тираджия, а обикновен шопски ***. Да знам, че вие шопите си мислите, че щом не е Шопия няма за какво да се харчат пари, обаче:Трафика през Русе е най големия в цялата страна. Поради простата причина, че всички които влизат от Турция или Гърция минават за Европа или Русия през Русе. Много малко отиват през Видин защото до там път няма (има на документи, но е тотален леш). Еда някой ден да видиш какви опашки стават и тогава коментирай.
5
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От всеки камион взимат Х лева за да мине през моста. Отделно У за дневна/седмична винетка. Накрая имаш 5000 камиона за които се чака да ти дадат пари и ти не можеш да ги пуснеш.Това само на държавна работа може да се случи.
4
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ти ще муикажеш *** че трафика бил слаб ако знаеш Русе изобщо къде е....постоянно има километрични опашки от тирове които затрудняват главния път за Силистра....идиотщини не пиши...информирайте се преди си четкаш тъпите зъби
3
2
 
10
 
! Отговори
българина преди 5 години
в България шахтите които са накриво и пропаднали са повече от дупките. те са много по опасни, само в България никой не гледа пътя напред а пред колата за трапове, инфраструктурата е убийствена буквално, тесни пътища с надвиснали клони и стеснени от храсти. България ще се оправи когато пътните строители забочнат да работят с внимание към детайла, тогава държавата ще сие научила урока както за ЮП, СТРОИТЕЛИТЕ ТУК СА ДИВИ СЕ ЛЯНИ, СГ АН КОЯТО си мисли че инфраструктурата е за еднократна употреба
2
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Такава Информация има от 26.11.2017 може де провери в гугъл
1
18
 
6
 
! Отговори
тираджия преди 5 години
Дунав между Русе и Варна ли минава за да ни е нужен мост, пълни глупости по моста на Дунав при Русе трафика е слаб той е правен някога за трафик за СССР.Сега ако се прави мост на Дунав той трябва да е Оряхово- Бекет това е най прекия и с най малко километри път за Европа този през Видин и по дълъг със 120 километра.