"Тракия" ли отесня? В аварийната лента, в насрещното, със 100 км

Твърди се, че в колата са пътували две жени и малко дете
Обновена: 29 май 2018 09:02 | 29 май 2018 09:00,
90
 

🤐 Магистрала Тракия посока Пловдив 4ти до 15км (двата разклона за Нови Хан). "ВР" VW, возещ 2 жени и дете на 3-4 години,...

Posted by Orlin Petkov on Sunday, 27 May 2018

Пореден сигнал за нарушение по магистралите се появи в социалните мрежи.

Случката се разиграва на АМ "Тракия", в посока Пловдив, от 4-и до 15-и км.

На видеото, публикувано в групата "Забелязано в София" се вижда, че автомобилът "Volkswagen" се движи с над 100 км/ч в аварийната лента в насрещното.

Автомобилът е с врачанаска регистрация и се твърди, че в него са пътували две жени и дете на 3-4 години.

Законът за движение по пътищата категорично забранява подобно движение, което освен всичко друго е и предпоставка за тежко ПТП.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
1
 
3
 
! Отговори
Барутеца преди 5 години
До Анонимен Естествено, че са виновни. С липсата на упражнен контрол и брой съставени актове за същите нарушения. Ежедневно, например в аварийната лента по магистралите карат няколко стотин души, а съставените актове за един месец са само десетки. Нека се инвестира в камери на всеки километър по магистралата. Вероятно някъде около 400 камери ще свършат работа. Дори и 8 мил. да са разходите за този брой камери, съм сигурен, че тези пари ще са една добра инвестиция, която ще се изплати.
63
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Малко настрана от темата. Преди доста години пътувах по магистралата до Белград в Сърбия през лятото. Преасфалтираха магистралата без да се спира движението в посоката. Машината преасфалтира едната лента, а ти се движиш в съседната лента в същата посока. Няма затворени участъци, няма насрещно движение. У нас не може ли?
62
0
 
10
 
! Отговори
варна преди 5 години
Така е простия *** си истървал отбивката, понеже на телефона си може да поства само селфита, вместо да си пусне навигация,и така селчо изтървал отбивката в която трябва да завие,и понеже Пасатко ще му изгори 1,2 литърчета нафта или газ и си е казал е къде ще въртя аз като луд още 10-20км да обръщам, ей сяга се връщам,на никой не преча, те хората са свикнали да карат така в Англия,значи няма проблем хахахх, жалка история, за мен трябва да му вземат колата и книжката на момента...
61
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ТиневИ как управляващите са виновни ,че този е невменяем и очевидно безстрашен.
60
2
 
25
 
! Отговори
gio преди 5 години
една дигитална карта, както има по камионите в Германия.Никой няма и да помисли да превиши скоростта, камо ли да кара в насрещнотоПример, спира те за проверка полицая и с документите даваш и дигиталната карта. Полицая въвежда за грешки и хоп преди седмица си карал 120 при ограничение 80 - 200 евро. Като отидеш да си плащаш данъци и може да ти стане лошо, колко глоби трябва да платиш.За това се изискват поддъражани пътища и инвестиране в технологии, а не да се раздува щата на полицията само.
59
0
 
15
 
! Отговори
Реалност преди 5 години
Дайте им по-бързата процедура на всички такива 1 година затвор без право на обжалване, и да се признава снимката, тогава много бързо ще се научат всички.
58
0
 
10
 
! Отговори
БатCrazy преди 5 години
За нас трябва да се кара месец без закони.Като се напълнят канавките с жертви останалите по скоро отцелелите ще катат по спокойно
57
15
 
2
 
! Отговори
Левски преди 5 години
Значи цял народ не може да вижда нещата.Замислете се защо може човек да тръгне в насрещното много интересно става и народа почва този е за затвор линч и т.н.Причината може да е съвсем проста и човешка,ама нали ни засаждат какво да мислим и ние почваме да демагогстваме.Една от версиите е че,ние в България нямаме необходимите знаци.Аз често съм попадал на ситуаций да минавам през села без табели и да питам с кметството за името на селото.
56
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма кой да налага ред.Вземи му/й книжката за една година,шибни 1000 лв. глоба и готово. пък после ако го/я хванат да кара без книжка - 6 месеца пандела. да видим колко ще са мераклиите да карат в насрещното.Ще минат и 100км. ако трябва до следващата отбивка.
55
0
 
20
 
! Отговори
Ехоо преди 5 години
Директно в затвора, удря примерно семейство с деца и ги убива. Какво ще следва - млко сълзи и рев и срещу 5 000 гаранция си излиза спокойно.
54
0
 
18
 
! Отговори
Софиянеца преди 5 години
До убийцинапътяНарича се естествен подбор, ако се пребие сам. Естествен подбор ли ще е, ако се забие в теб?
53
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Добре ква е тая тъпотия, да не е объркала откъде да се включи? Аз не виждам някъв смисъл да се движиш в насрещното по магистралата
52
0
 
11
 
! Отговори
майна преди 5 години
Кифлите са наблегнали на мухабета и са изпуснали отбивката за Враца. Решили са да се върнат малко.
51
2
 
3
 
! Отговори
чарли преди 5 години
До Анонимен:А фаровете светеха ли ?
50
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 49Да се прибави и РК ( Перник) !
49
3
 
10
 
! Отговори
доц. Миланов преди 5 години
Затриха се толкова нрод по тези пътища!!!Трябва да има закон.Първо 3 години само колело се кара, като посвикнеш ти дават да се качиш на кола, но само по междуселските пътища с ограничение на МПС до 60 км. 3 години и там, ако се справиш ти дават следващите три да влизаш по веднъж седмично в града.Ако всичко е наред почваш да караш нормално.
48
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дивият врачанин е най- опасното нещо на пътя. От ВР, М, ЕН и подобни се бяга надалеч и се молиш да не идва към теб. Докато всеки селянин може да взима книжка, така ще е.
47
4
 
9
 
! Отговори
Тинев преди 5 години
При такива управляващи такива са правилата!Ш--ани управници, ш--ан народ, ш--ана държава!
46
0
 
22
 
! Отговори
123 преди 5 години
#18 До Къде са знаците?Абе ти луд ли си??Влязъл си в грешното платно-караш до следвашата отбивка,колкото-толкова.Тези *** ако насреща ги беше отперил челно един Тир с 100,както карат в аварийното??А ако някой беше аварирал в тази аварийна лента,какво става?? Направо книжката да и се взима на тази кокошка и да ходи да кара колело.
45
0
 
6
 
! Отговори
... преди 5 години
Абре коментирах аз преди време за МЕРКИТЕ ДЕТО ТРЯБВА ДА СЕ ВЗЕМАТ И СПАЗВАНЕТО ИМ! И бях на мнение, че затворът е една от леките такива мерки, но тогава азни пиндели тука ми опонираха, че съм бил мнооого строг разбираш ли! Еми докато съм толкова строг, то дотогава ше е така! Ше се мре по пътищата тия с големите коли ше могат да те газят даже когато си в хола в дома ти и на всичкото от горе ТИ ше си виновен за това! Това е положението по тия територии тука!!!