Морето чака туристи, на варненския плаж – медпунктове

Помощта им е напълно безплатна за пострадалите на плажа
Обновена: 1 юни 2018 18:10 | 1 юни 2018 18:09, Анисия Иванова
11

Морето вече очаква туристите за лятото. От днес те могат да се чувстват и по-сигурни - заработиха медицинските пунктове на плажовете във Варна и курортите в региона.

Всеки ден от 8.00 ч. до 18.00 ч. часа три реанимобила с медицински екипи ще обикалят плажовете и курортите до приключване на летния сезон, съобщава Bulgaria ON AIR.

Оказваната медицинска помощ е напълно безплатна за пострадалите на плажа.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Морето чака туристи, на варненския плаж медпунктове"---Морето чака туристи, Владко Горанков чака за чакалнята на еврозоната ...
9
0
 
10
 
! Отговори
(-_-) преди 5 години
Какви мед. пунктове бе!? Цяла Варна изхвърля фекалнитe води право в морето.. То там като се топнеш и още на същия ден се покриваш с поне няколко вида кожни обриви.. БожеееИ да Варна няма пречиствателна станция.
8
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Болни ли ги чакаме тия туристи бе и некой здрав да дойде като вид,и че навсякъде е като полева болница ще избяга за да не се зарази със желтеница от тия мед пунктове и кафявата вода.
7
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това видео отразява състоянието на централните варненски плажове към 2012-2013г.Каквото ни е нивото на туризма,такова е и на журналистиката.
6
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе то морето очаква туристи ама туристите нещо ги няма.Що ли?
5
1
 
13
 
! Отговори
Лъжа и измама преди 5 години
50 лв ми взеха за да обработят прорезна рана на кракът ми от стъкло на плажа. Имам здравна книжка,осигурен съм.Обясниха ми,че здравното лице работи за пари ,а не за някаква книжка.
4
1
 
14
 
! Отговори
Маями преди 5 години
Пиша ви от Маями. Няма медпунктове и туризма бумти. Толкова е жалка къртинката у нас в БГ ще ме знам да се смея или плача. С медпунктове не се прави туризъм, но с на Ангелкова ли беше IQ от 80 няма да се оправим. Както каза колегата преди мен - какви са тези медпунктове че не разбрах, от къде е събиран меда?
3
0
 
10
 
! Отговори
Мен преди 5 години
До Ще чакатНедей ги кара да излизат щото ще вземат да видят колко са жалки нашите уникални черноморски красоти. Морския туризъм в бг предлага най-ниско качество услуга, няма абсолютно никакви природни дадености, за сметка на това всичко е презастроено и цялата мръсотия се излива в морето. А бг плажовете са единственото място на което съм виждал на пункта на спасителите да се рекламират лекарства за разтройство...
2
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Медпунктове - да разбирам че ще има пунктове, в които ще раздават медили такива в които ще го изкупуват ???
1
2
 
13
 
! Отговори
Ще чакат преди 5 години
Да си чакат, ако си мислят че с един медпункт се прави туризъм ще има още доста да почакат.България изостава във всяка една тенденция, включително и туризъм.Излезте извън БГ, попътувайте малко да видите какво и как се върти успешен туризъм. Ангелкова заравя нашия туризъм още по надълбоко.