Оставиха в ареста мъжа, обвинен за двойното убийство в Козлец

Гюнай бе докаран в съдебната зала с оковани ръце и крака
1 юни 2018 18:56,
7

Снимка: Булфото

Мярка за неотклонение "задържане под стража" за двойния убиец от село Козлец определи днес Хасковският окръжен съд. 45-годишният Гюнай Мюмюн уби в сряда със законно притежаваната си ловна пушка 44-годишната си съпруга Фахтия Мехмед и 48-годишния им комшия Мехмед Мюслюм.
Още по темата
Гюнай бе докаран в съдебната зала с оковани ръце и крака. Заседанието се гледа при закрити врати, предаде "Булфото".

"Съществуват обосновани предположения, че обвиняемият е извършил престъплението. Ако му бъде наложена по-лека мярка, съществува опасност той да се укрие. Има роднини в Турция", мотивира се в определението си съдия Филип Филипов.

И убиецът, и съседът му са били ловджии. Това обяснява наличието на разрешително за пушката, с която е извършено двойното убийство.

Всичко се е случило пред погледа на двете му дъщери - на 5 и 25 години.

По-голямата, на 25 години, продължително време го е умолявала да не убива майка ѝ. Другото момиче, което е на 5 години, е с увреждания и вероятно не осъзнава какво е станало.

Според запознати преди месец убиецът е посещавал психолог, тъй като е изпаднал в психично разстройство. Отключил е проблеми заради липсата на пари, с които да помогне на болното си дете, разказват хората на хасковското село.

Според тях Гюнай бил добър човек, но се поболял, заради невъзможността да осигури пари за лечението дъщеря си. Болестта го е направила ревнив, без причина. Тормозел жена си, а мъжете в селото заплашвал.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ТотоА каква е разликата между коняк и турчин,защото аз намирам само прилики
2
1
 
4
 
! Отговори
Тото преди 5 години
Но рома дето прободе младежа в тролея го пуснаха.
1
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пак разсейват с филми.