Пореден случай на нахапан от куче. Този път Мис Лято – Алина Дуарте

Жената обвинява не кучето, а стопаните
2 юни 2018 07:45, Петя Славова
116

Пореден случай с ухапване от куче. Този път пострадалата е - Мис Лято - Алина Дуарте. Жената, обаче не обвинява кучето, а стопаните, които не са полагали необходимите грижи за животното.
Още по темата

Алина разхожда доберманите си, когато към тях се приближава хъски. То напада кучето на младата жена, а докато ги разтървава, хъскито захапва ръката й, съобщава Bulgaria ON AIR.

С нахапана ръка Алина отива до "Пирогов", за да бъде превързана. Има късмет, че няма засегнати нерви или сухожилия. А при нея в болницата отива и стопанката на хъскито, която била нахапана от собственото си куче.

Алина призовава хората които искат да си вземат куче, да се запознаят с особеностите на породата му и най-вече със собствените си способности. Ако породата го изисква е добре кучето да бъде заведено на училище за дресировка.

Алина призовава хората да не се плашат от кучета, въпреки че понякога се случват подобни инциденти.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кучкари. С всичките си малоумия.
29
8
 
4
 
! Отговори
bez преди 5 години
Възпитание трябва, а не намордници. Трябва стопаните на кучета да започнат да отделят необходимото време за своите любимци. Всеко може да си купи куче, но това не е гледане на куче.А колкото до избиването на уличните кучета.... гледам провинциалистите как хвърлят фасове и отпадъци по улицата, карат и се държат агресивно, нарушават всички орми щото са по-умни от държавата.... Мисля, че по-искам селинджърите да си ходят по родните места.
28
1
 
17
 
! Отговори
хехехе преди 5 години
Пореднмият "ПР" маскиран като статия!!!Първо - не знам как 3 добермана се сбиват с хъски и то надделява! Второ - кой нормален човек разтървава кучета с голи ръце - в случая може и доберманите да са я захапали! Трето - писна ми от платени миски с чуждестранни фамилии които са някакви "кралици" на красотата - българките са достатъчно красиви! Четвърто - къде е версията на стопаните на хъскито?
27
2
 
4
 
! Отговори
Лошо Куче преди 5 години
И аз съм непослушен пес. Бау-бау!
26
2
 
5
 
! Отговори
Кифладжията преди 5 години
Тая ..... колко взема за дресировка на час? Много непослушен пес съм. Бау-бау!
25
0
 
13
 
! Отговори
чуденка преди 5 години
Като изгледах филмчето със звездата мис и се сетих за други едни у мен възникна тоз' един въпрос. Презервативите предпазват ли от кучешка тения?
24
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До О_ОАма тя знае ли да чете
23
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Имам куче, 12кг, чипирано, с паспорт, рвгистрирано в кметството. Взех го заради детето и те се разбитат много добре. Общинския ми данък си го плащам всяка година. Кучето не е агресивно към хора, но него го нападат други мъжкари. Рядко го пускам, защото хората не са длъжни да хо познават и някой се страхуват. Ходя навсякъде с паспорта му, защото при нас глобите за без повод, без регистрация или чип почват от 100лв и стигат до 500 лв. Обикалят с коли на общината и глобяват ако си нередовен.
22
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кога един прекрасен ден всички скитащи кучета ще бъдат изтребени до крак, хуманно, разбира се, моля не крещете, а на собствениците да се наложи огромна годишна такса от 2.000 евро /нали сме Европейци и искаме да сме в еврото/.Така градовете ще почнат малко да приличат на Европа
21
2
 
17
 
! Отговори
О_О преди 5 години
Тая глупава фльорца, вместо да си буца хеурон, и да ходи на козметици, да вземе да прочете малко закона, наречен "Наредба за придобиване, притежаване и отглеждане на животни - домашни любимци /кучета и котки/ на територията на Столична община":/
20
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да ходели на дресировка хахаха! Това *** не е задължително, но виж задължително е да имат намордник.
19
5
 
12
 
! Отговори
тра преди 5 години
Да не се усмихваме на улични кучета и да им изучим психологията.... ха ха хаТази ако се има за нормална аз съм хеликоптер
18
0
 
6
 
! Отговори
мен преди 5 години
Правилно, Вълк...
17
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Какво ни занимавате с разни такива, едната разхожда не един , а няколко добермана, другата хъски.....Социална неотговорност и капризи.Всичката Мара втасала, кучета в апартаменти, опасност за собствениците, опасност за населението, кучешки мърсотии не обществени места, болести, тении /България е на челно място по заболяване от куческа тения/.Кучелюбците са против хората
16
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
90% от домашните кучета са на разни комплексари.За градска среда най много едно териерче от от тези дето са м/у 700гр и 1,5кг.Малко , почти не цапа , не яде и може да си го носиш в джоба.
15
2
 
15
 
! Отговори
Вълкът преди 5 години
Вие хората сте голяма тъпня - аз си стоя в горите а вие все ме преследвате и убивате! А кучета бродят по улиците ви и убиват вас.Пък вие си ги отглеждате като джихадисти - голяма тъпня сте вие хората..
14
2
 
13
 
! Отговори
Ха ха ха преди 5 години
"...нахапан откуче. Този път мис Лято..." От първото изречение на заглавието излиза, че мис лято трябва да е мъж! Явно в този сайт джендърията яко тресе пишещите статии тук!
13
0
 
24
 
! Отговори
Край преди 5 години
Фандъкова, нарушенията на наредбите на общината ги дават по телевизията - кучетата на тази са без наморници и каишки - някаква реакция - глоба има предвидена - защо не се налага. Фандъкова да си кмет не значи само да рааздаваш обществени поръчки на който ти каже ББ - РЕД трябва да налагаш в града.
12
0
 
4
 
! Отговори
До 14 преди 5 години
Замислих се дали това е провокация или найстина автора на 14 е въпросната дама.Гледайки правописа съм склонен да вярвам във второто.
11
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Непознати едно на друго домашно гледани кучета не се държат в контакт помежду си! Шансът да се сбият е много голям, изключено е в такава ситуация да се говори за целенасочено нападение. После вече е въпрос на време ръката на някой от стопаните да се озове не където трябва. Така вероятно е станало и в случая. Вината е и на двамата собственици, които си мислят, че една алея е безопасно място за разходки на куче. Безопасно е само там, където можеш да вземеш мерки преди да е станало късно.