Варна плува! Порой, може и градушка...

Социоложката Мира Янова също публикува видео
4 юни 2018 22:15,
18

Снимка: Bulfoto

Пороен дъжд превърна улиците в реки във Варна. Според прогнозите на синоптиците не са изключени градушки. Ето и снимки на Булфото, от морската столица, които показват последствията от природната стихия.

Социоложката Мирослава Янова също се оказа неприятно изненадана от гостоприемството на Варна. Доказателство за това е видеото, което публикува на личната си страница във Facebook.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
голямо лапане
10
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да беше се отекла ама друг път. Да ти кажа ли защо имаше тапи до 20 часа. Заради самите шофьори. Пред мен един блъсна 3 различни коли . 3 пътни помощи бяха спрели да вдигат закъсали мореплаватели. От ей такива кълвачии се до осложни всичко. Всеки бърза , блъскат се , псуват се ...глупавоо семе.
9
4
 
3
 
! Отговори
до :):) преди 5 години
хаха че ти мислиш ли че има читави регулировчици във варненския кат. Това да не ти е София...
8
1
 
13
 
! Отговори
до 12 преди 5 години
абе остави водата, тя в 17, 30 се беше оттекла, но тогава почна пътния хаос. Пролича че всичйо в таз държава е на самотек....мъка
7
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Необосновани мрънкачи. Пороя беше около 50мин с адска сила. Няма канализация, която да поеме 30л/кв на горе вода . А се пише че е било 70 л . Цял ден показват клипове е голямата Германия, Англия , Гърция , Австрия и тн. На всякъде наводнения тая година. Кво се правите на много умни не знам. Това е природа .
6
1
 
9
 
! Отговори
Etien преди 5 години
Снимките някаква реклама на автомобили ли са?
5
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тамън ще стане Варнеция, мау мяу мяу :)
4
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
тия не си научиха урока от аспарухово!
3
2
 
32
 
! Отговори
Христо Кирчев преди 5 години
Варна е най-мафиотския и корумпиран град в БГ. Всичко е схеми и системи. След поредните игри на общинско ниво сложиха нови настилки по центр.улици преди няколко години. Вдигнаха нивото, шахтите са по-малко и по-малки от преди и след всеки дъжд Варна е басейн. Наводняват се мази,входове и магазини. Но на кой му пука за хората?
2
0
 
15
 
! Отговори
от Варна преди 5 години
Дъждът и бурята , като цяло бяха доста сериозни ,но и по- силни е имало. Важно е , че нямаше градушки..
1
0
 
25
 
! Отговори
:):) преди 5 години
и ченгетата се изпокриха след дъжда, като мишоци. Тези светофари регулират при нормален трафик. След дъжда настана пълен хаос ,но какво им пука на катаджиите. Те да да ме спират и да цъкат на таблета колко глоби имам, е нямам , гадно им беше.