Дядо блъсна майка с дете на "зебра" в Смолян

80-годишният мъж връхлетял върху тях с "Форд"
20
Дядо блъсна майка с дете на "зебра" в Смолян
Снимка: БулФото, архив

Кола блъсна майка и дете на пешеходна пътека в Смолян.

Автомобилът е бил управляван от 80-годишен шофьор. Пострадалите са в болницата в града без опасност за живота, съобщиха от полицията.

Ранената при катастрофата жена е прокурор в Смолян.

Инцидентът е станал днес на пътека до Младежкия дом. Форд, управляван от възрастния мъж, връхлетял върху пресичащите майка с дете.

При удара 8-годишното момче е изхвърлено на около метър встрани, предаде БТА.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Крайно време е да се вземат книжките като навършиш 70 например Доказано е че след 70 човек вече не е адекватен , особено на пътя Шофирането е работа , изисква много качества , след 70 вече човек ги губи
15
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Цацо, според мен им е рано на 18-годишните да управляват МПС, съдейки по статистиката. На 18 години младият мъж, не ходил в казарма, получавайки всички законни права на възрастен и с акъл на тийнейджър се смята за Бог и ето ти белята.Най - добре като походи на работа и изкара самичък пари за кола - тогава да си я купи, хем и ще си я пази, защото вече ще е разбрал стойността на парите.
14
6
 
5
 
! Отговори
Цацо ди цуци Цаци преди 5 години
От 18 до 65 години ! Тия да шофират !!! Останалите да се возят на такси !!!
13
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Абе прави сте за възрастта,ама 18-20 годишните причиняват много повече катастрофи. Трябва май да се вдигне долната граница
12
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 6виждам че вместо да плюеш си тръгнал да даваш конструктивни предложения. Нищо чудно че имаш толкова минуси - мнозинството от дрипльовците коментиращи в този сайт не обичат да се мисли разумно.
11
1
 
10
 
! Отговори
оффф бе преди 5 години
Журналястите търсят евтина сензация пак. Няма как някой да те "връхлети" с автомобил и ти да бъдеш изхвърлен само на 1 метър.
10
2
 
11
 
! Отговори
до 7 преди 5 години
Няма значение какво ще искаме като станем на тази възраст. Като бях н 15-16 исках да карам кола, но закона си е закон. Както има долна граница по обясними причини, така трябва да има и горна, по абсолютно логични причини - след 65, всяка година на лекар и така максимум до 75.
9
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
.(на 38.Завиждайте ми)..........Е нема нужда, защо да ти завиждаме, нали и ние(комшиите) можем да я наглеждаме кога сакаме ;)
8
2
 
13
 
! Отговори
84472 преди 5 години
До БългаркаЗащо не я върнете в КАТ? Какво значи това, само защото не му позволявам? А ако ви издебне и поеме с возилото?
7
3
 
16
 
! Отговори
42180 преди 5 години
До АнонименНе ме мисли - вече съм на 66 и всекидневно расте убеждението ми, че шофирането трябва да се спре на 70, а за някои с повечко заболявания и постоянни лекарства дои по-рано. Това е въпрос на отговорност пред себе си първо и после пред околните. Въпрос и на елементарна съборазителност.Не може заради шофиране възрастен овек да се превръща в убиец.
6
2
 
22
 
! Отговори
Българка преди 5 години
След 65 години задължително преглед на 6 месеца. Баща ми е с алцхаймер, а още има валидна книжка и само това, че не му позволявам да шофира ни спасява от ядове!
5
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ДО 2. Като доидеш на неговият щото тои няма да доиде на твоят тогава ще те питам дали така ще разсъждаваш.
4
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Възрастта е фактор, но хората са различни.Дедо ми на 70 сам си впрягаше конете и караше каруцата.Аз съм на 60, но още си наглеждам булката.(на 38.Завиждайте ми).Можеби над 70години шофьорите трябва да минават на медицински преглед.Всеки 6 месеца например?
3
3
 
12
 
! Отговори
За един познат питам преди 5 години
Колко престъпника е гепила прокурорката ?
2
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До АнонименЩе лежи ако доживее присъдата.
1
19
 
28
 
! Отговори
65886 преди 5 години
Виновни са властите!Защо допускат лица над 70-годишна взъраст да шофират. На всеки нормален човек му е ясно, че организмът на човека се износва с годините. Забавят се рефлексите, губи са паметта, загубва ориентацията, кръвното е играе, мускулите не държат, костите болят. Налага се да се приемат различни лекарства. При навършване на 70 години свидетелството за правоуправление се предава в КАТ дори с принуда. А ако майката и детето бяха убити? На 80 и в затвор да иде, какъв е смисълът?