HelpBook: Варна – неработещо осветление, опасни кабели...

Гражданин сигнализира отговорните институции за нередности
Обновена: 5 юни 2018 21:40 | 5 юни 2018 21:40,
5
HelpBook: Варна – неработещо осветление, опасни кабели...
Снимки: HelpBook; Колаж: Dnes.bg

Варна - неработещо осветление, опасни кабели, неподкастрени дървета и изоставени автомобили. В платформата HelpBook.info получихме множество сигнали от потребител за проблемите в гр. Варна.

Първият е за неработещо осветление на ул. "Васил Друмев" 57, като същият проблем се регистрира и пред бл. 53, вх. Б, ж.к. "Чайка".

Опасни кабели висят над главите на минувачите, закачени по жилищните сгради и оплетени във водосточните улуци, което е недопустимо. Според Наредба от 2007 г. всички кабели тряба да са под земята, но на ул. "Сава Радулов" 7, ул. "Феникс Каниц" 24, ул. "Константин Фотинов" 23 и пред бл. 53, ж.к. "Чайка", това не е изпълнено.

Друга опасност са огромните неподкастрени дървета по ул. "Васил Друмев" и по бул. "Ал. Стамболийски". Потребителят се опасява, че е възможно хора и коли да пострадат.

Крайно неприятни са изоставените автомобили, които заемат парко места и изнервят живущите в съседство, такива се намират отново пред бл. 61 на ул. "Васил Друмев", както и пред бл. 53 в ж.к. "Чайка".

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook!

Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нормално, нали и там управляват геп! Но преди всичко трябва стабилност.