Торнадо в Куманово: Отнесе покрив, повали 20-метров бор

12 къщи са пострадали от природната стихия край Варна
5 юни 2018 13:15,
12

Снимка: Булфото

Торнадо премина снощи през варненското село Куманово. Стихията напълно е отнесла покрив на къща и е прекършила като кибритена клечка 20-метров бор, съобщи Булфото.

Още по темата

Пострадали са общо 12 къщи. Предстои изчисляване на щетите.

Снощи обилен дъжд потопи Варна и превърна в реки много от улиците в морската столица.

Пороят повреди и железопътната инфраструктура и доведе до смущения в графика на влаковете, съобщиха от НКЖИ. Скоростта на влаковете в района на железопътен възел Варна, път 1 и 2 в междугарията около спирка Варна е била ограничена до 5 км/ч.

Повредени релси и стрелки има и в района на "Максуда".

Предстои специална комисия да оцени щетите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
5
 
! Отговори
Наблюдател преди 5 години
Ей, хора, може ли някой да ми обясни тази тераса на таванския етаж, дето е продължена с метална конструкция и има външни метални стълби. Какви са тези самодейности в строителството. Как няма да летят покриви и какво ли не..
9
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Снимани извънземниКакво по дяволите е холограмно оръжие...
8
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Торнадо много малко вероятно ще да е ама балканския селняин няма как да знае.
7
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Къде е борът? Иглолистното дърво на снимките не е бор, най-вероятно е смърч. Смърчът е красив, но неустойчив и с плитки корени.Дано хората получат помощ.
6
5
 
3
 
! Отговори
Warning преди 5 години
ОКоло 60 малки урагана приближават с кораби Европа от САЩ// предупреждава Исландия скромно.Ураганите са закупени преди торнадата от външни търговци с цел развъждане в Западното полукълбо на ОЧИСТВАТЕЛИ НА БИОСФЕРАТА,,Ураганите са ВАЖНИ и работят за НАС>/подават от мексиканския залив В ИСточното полукълбо този проблем е решен с ИЗГРАЖДАНЕТО НА АЛПО ХИМАЛАЙСКИЯ ОРОГЕНЕН МАСИВ през неозойската ера.
5
4
 
2
 
! Отговори
Гледайте внимателно преди 5 години
след писмено предупреждение до МВр за провеждани нови проверки следва ЗАСАДА. Два автомобила чакат с включени обемно психизиращи скенери/вижте инсталирани скенери над автомобилите/Спирам представям се следва атака чупят ми дясна врата реват пишат нагло престъпни актове на бланки от преди 1988 година.Чупят ми законните номера и снимат. Снимаха убиици на задна седалка на единия от автомобилите.Единия убиец хвана за гърлото уноформения зад волана и започна да го души..Виждат с е с просто око.
4
4
 
2
 
! Отговори
Срочни експертизи преди 5 години
През 2015 се наложи срочно да направим проверки на МВР автомобили заради получени сигнали за нахенрена на МВР тежко терористична техника вкл камери следена от терористи и трафиканти с точност до 3 микрометра.Спирам представям се следва нагла атака от зомбирани униформени чакащи зад храстите да глобяват зверски..Реват кански защо не увреждам земята с включни фарове денем по обяд в слънчев ден /34 градуса по целзии" в колата снимани над 60 същества с ясно видими размери коментиращи видяно
3
6
 
2
 
! Отговори
Снимани извънземни преди 5 години
Последните години нагли престъпници на власт в София принуждават милиони водачи да купуват тежко терористични хологрaмни оръжия маскирани като "vignette",стикери з а тех прегледи и за застраховки. В автомобили вкл на МВР И КАТ има снимани стотици видове извънземни закачени за холограмните оръжия вкл на талони на автомобили с холограми и терористични чипове.Експерти да свалят заснети кадри вкл с незаконни камери на МВР и да покажат на NATO и UN/ОOН разни гости от други измерения
2
4
 
2
 
! Отговори
JJIvanov преди 5 години
Извънземните наркомани проникват на US BAtle ships прикачени з а нови произведени от хората хологрaмни оръжия чрез обемно обсебване на хардуерно софтуерни машини от духове на убити зверски извънземни при жестока война от преди над 43 000 години.Вижте друг великолепен американски филм" НА ЗАЗОРЯВАНЕ" /В ранни зори/ с B - 52 имитиращ тогавашни тежки бомбандировачи/Следвал взрив на тежка кафява височинна бомба колапс на биосферата //досега Nord Amerika се лекува чрез животни растения и хора
1
3
 
5
 
! Отговори
JJivanov Warning преди 5 години
Okolo един милион зародиши на торнадо са внесени незаконно от извънземни негодници чрез американски военни кораби плаващи от САЩ до Европа вкл до Средиземно и черно море.Подава охраната на Черно море възмутена от нагли ***..Преглед на заснети военни кораби показва изполzвaне на древен метод който може да видите в великолепния филм с Робърт Де Ниро Star dust.