Млад мъж загина, докато сменя гума на "Тракия"

25-годишният бил блъснат от лек автомобил
Обновена: 6 юни 2018 20:18 | 6 юни 2018 12:07, Красимир Ангелов
24
Млад мъж загина, докато сменя гума на "Тракия"
Снимка: Булфото, архив

25-годишен мъж загина при пътен инцидент, докато сменя гума на автомагистрала "Тракия", съобщиха от МВР в Ямбол.

Инцидентът е станал на 5 юни, малко преди 22:00 часа, на АМ "Тракия" при км 308 в посока Бургас.

На място е установено, че автомобил "Форд Транзит" е спрял на магистралата поради спукана гума. Водачът - 25-годишен мъж, слязъл да отстрани повредата и е блъснат от лек автомобил "БМВ 740", управляван от 30-годишен мъж.

При инцидента 25-годишният мъж е загинал на място. Пробите на водача на БМВ-то за употреба на алкохол и наркотични вещества са отрицателни.

В авариралия автомобил са пътували още осем пътника, сред тях няма пострадали. На местопроизшествието е извършен оглед от дежурна оперативна група.

Работата по случая продължава в рамките на образуваното досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За да се спрат спекулациите, по най-нова информация, починалият 25 годишен мъж е спукал гума докато се е движел в лявата (изпреварваща) лента за движение.Спрял е там и е започнал да сменя Спуканата гума.Няма жилетки, няма триъгълници, автомобилът и шофьора не са били обезопасени по никакъв начин.
18
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пред баткомобила всички са равни!
17
6
 
9
 
! Отговори
Кико_до 7_Анонимен. преди 5 години
Ти си бил, безумно ***, бе! Вярно е, че повечето БМВта, се карат от селски джигити, но това неадекватно шафьорче, което не е взело мерки за безопасност, какво, да го жалиш, че е прецакал този с бавареца,! Ти по магистралата, особено в средна и лява, с 20км,ли караш, ***! Повечето от вас, май само гадаят и разтегат локуми, а ще признаете ли истината, че всички прости селяци, в тая държава, не спазват никакви мерки за безопасност!
16
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Международен шофьор съм с опит в Европейския съюз.В никоя държава в Европейския съюз не се сменя гума в аварийната лента докато не се обезопаси района от пътните служби или полицията. Ако колата закъса в аварийната лента слизат всичките пътници и чакат обезопасяване на района от външната страна на мантинелата.
15
0
 
2
 
! Отговори
Cas преди 5 години
Fakenews na maxö
14
7
 
12
 
! Отговори
Ivan преди 5 години
Как така ще сменя гума в лентата за движение и то лявата..... това ако е вярно .... нямам думи. Трябва да си мега *** за да го направиш това, платил е с живота си, а можеше и с животите на много други...
13
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Предполагам, че бусът е спрял в лентата за движение, където е спукал гума, не в аварийната. Шофьорът не е отбелязал с предупредителни триъгълници за аварията и така е пострадал явно. Пътно произшествие с жертва, едно от многото на пътя. Останалите шофьори да си вземат поука.
12
6
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Явно новината е непълна. В коя лента е спрял буса, в лявата или в аварийната. Защото ако е в аварийната, на шофьора на БМВ-то трябва да му се предяви обвинение за предумишлено убийство. Защото да караш в аварийната лента на магистралата е точно това - нарушаваш закона умишлено създавайки предпоставки за неизбежно тежко произшествие. Ако обаче бусът е спрял в лявата лента без триъгълници и т.н., по тъмно, то шофьорът на БМВ-то е жертвата. Тъпо но факт. И все пак, моля, не карайте в аварийната!
11
7
 
7
 
! Отговори
шматка преди 5 години
До зеусИзлишен въпросФорд Транзит дизел (червен или син)винаги е на някой такъв
10
5
 
21
 
! Отговори
М8 преди 5 години
Няма нормален човек, който да сменя гума в най-лявата лента на магистрала! Не вярвам, съжалявам! Още повече по тъмно. Това, което предполагам, е че е платил на свидетелите да преместят буса от аварийната в най-лявата. Така дори да го осъдят, ще има някакво оправдание за случилото се.
9
2
 
24
 
! Отговори
zeus преди 5 години
До 1Имам един въпрос, жертвата и хората в буса от по-*** ли бяха?
8
3
 
29
 
! Отговори
българка преди 5 години
До 6 - човека правилно казва, че е спрял в най-лявата, тоест бързата лента. По посока на движението най-лявата лента на магистралата е бързата лента. Там е спукала гума колата, не са се преместили в аварийното платно, няма светлоотразителен триъгълник, а направо в бързата лента е решил да сменя гумата. Всички от главите си патим, за съжаление....
7
2
 
15
 
! Отговори
zeus преди 5 години
До Не беМалко не си в час, магистралата има две платна за движение, и за двете платна най-лявата лента е тази, която се ползва за изпреварване.
6
10
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Жалко за момчето. Тези BMW- та ги карат обикновено му_танти с огромни комплекси и чувство за недосегаемост. Контролните служби би трябвало да проверяват не само за дрога и алкохол. Трябва да има специална скала за простостия и агресивност .
5
15
 
12
 
! Отговори
Не бе преди 5 години
До zeusСменял я е в насрещното. Ти добре ли си?А тоя под тебе вече изчисли че не можело да стане. Неосветена ко? Да не караш по Витошка? Заради старите гуми ли го убиха или щото е сам? Може би трябва да викне полиция и пожарна докато си сменя гумата на мястото за такива неща? Момчето е блъснато докато сменя гума от *** дето кара в аварийната лента щото има по-малко дупки или просто щото е велик. За да изпревари или да не си повреди трошката е убил млад човек. Засрамете се и млъкнете!
4
3
 
26
 
! Отговори
zeus преди 5 години
Извинявам се, обаче новината е непълна. Форда е спрял за смяна на гумата в най-лявата лента, не в аварийната.
3
8
 
8
 
! Отговори
До dдфсф преди 5 години
Ако беше изпреварвал през аварийната, щеше да удари буса, а не човека.Човекът е станал жертва на българската реалност - на неосветената магистрала, на която можеш да спукаш гума, с бус сигурно с мега стари гуми, пък и той решил да я сменя в голямо нарушение сам по тъмно, щото сигурно шефчето ще го уволни иначе
2
14
 
53
 
! Отговори
dдфсф преди 5 години
Айде на бас, че тоя със БМВ-то е изпреварвал в аварийната. Не се научиха тва мутрягите и толкова. Малоyмни същества.
1
3
 
84
 
! Отговори
Всички преди 5 години
коментари са излишни... Мир на праха на момчето!