Апартхотел Лъки Банско СПА&Релакс e хотел №1 в България

Няма хотел с по-висока оценка за 2018 г.
Обновена: 7 юни 2018 10:21 | 7 юни 2018 10:18, Мартин Иванов
Апартхотел Лъки Банско СПА&Релакс e хотел №1 в България
Бирджан Сали и Виктор Тимченко, управители на Апартхотел Лъки Банско СПА&Релакс

Апартхотел Лъки Банско СПА & Релакс е с Global Review Index 94,2%. Tова е най-високият индекс за хотел в България през 2018 г. и означава изключително висока оценка и доверие, дадени му от реалните гости на хотела в онлайн пространството.

Индексът Global Review Index е бизнес показател на ReviewPro – безспорен световен лидер в оценяването на онлайн репутациятa на хотелите.Тази класация цели да поощри добрите практики в хотелиерския бизнес и да подкрепи хотели, които поддържат устойчиво високо качество на предлагания продукт.

Изборът за България се прави от над 3500 бизнес и ваканционни хотели, които имат повече от 30 стаи.

Сред критериите на Global Review Index са: обща онлайн репутация на хотела и промяна от предходната година, общият брой на коментарите в онлайн пространството, семантична оценка на позитивните отзиви и тежестта им в общия брой. За обективността на оценката говори още един факт – измерването на показателите за Global Review Index се формира след проучване в над 200 сайта от над 75 страни по света.

Наградите се връчиха на 6 и 7 юни 2018 г. в София, където се проведе третият Хотелски инвестиционен форум.

Събитието беше открито от министъра на туризма Николина Ангелкова. По време на форума се дискутираха актуални аспекти от развитието на туризма в България и чужбина, тенденции за развитието му, а водещи хотелиери, туроператори и мениджъри от международни хотелски вериги като TUI Hotels & Resorts, Hyatt International, Marriott International, Hilton Worldwide, Choice Hotels, Louvre Hotels Group споделяха своя опит и положителни практики за успешен бизнес.


Още от