Изненада на пътя! Питон събра очите на шофьорите край Хасково (16+)

Огромната змия е била прегазена от лек автомобил
50

Снимка: БТА

Огромен тигров питон беше прегазен на международен път "Е-80" до хасковското село Клокотница в сряда вечер, съобщава БТА.

Змията с дължина три метра и двадесет сантиметра и дебела десет сантиметра, вероятно е била домашен любимец, изхвърлен или избягал от стопаните си.

Разположението й на пътя е накарало много шофьори да спрат колите си и да я снимат.


50
Още по темата: пътпитонХасково
Още от Страната
Сблъсък на "Тракия": Мерцедес се удари в турски ТИР
Напиши коментар Коментари
47
1
 
0
 
! Отговори
batDancho преди 1 седмица
До Гост
Къде я видя тази 'огромна дива територия' в Япония ?!?
46
24
 
3
 
! Отговори
Обичам пазаруването преди 2 седмици
Може ли да вземем кожата за направата на чанти или обувки от змийска кожа? Много искам от мола да продават с естествена змийска кожа чанти и обувки бих си купила.
45
21
 
35
 
! Отговори
Гост преди 2 седмици
Това само българите варвари могат да убият живо същество без да им мигне окото и после да се снимат с него. И после защо по цял свят ви смятат за най-долната нация и се подиграват с вас на всякъде. Какво правят хората в цивилизованите държави за да предпазят живо същество на пътища и магистрали. В Япония един от най-главните им пътища построен през 60-те год и минава през огромна дива територия от построяването му до ден днешен няма нито едно убито живо същество.
44
13
 
14
 
! Отговори
Знаещ преди 2 седмици
До 41

Вземете прочетете малко за животните и по- специално в случая за змиите!
Единствената змия която убива за самото убийство е черната мамба.
Питоните са удушвачи, но това не означава, че душат всичко на ред!
Подбират и преценяват жертвата! Нали трябва да я изядат...
За възрастен, но слаботелесен и дребен човек, да кажем 155см и 40-45кг., би бил опасен питон над 6 метра. Оп..., такива изключително рядко се стещат.
43
24
 
6
 
! Отговори
Кфс преди 2 седмици
Видиш ли питон анаконда или влечугоподобно по средата на пътя гответе се за лоши дни. Това е проклятие това семейство не го виждам. Пазете се още от сега. Сега ще ми кажете че тоз змиярник идва от еди си коя си държава. Така си принасят наркотиците сигурно нов метод май ? Не не е възможно с дрон не пак е невъзможно батериите ще се изтощат ми единственият начин е с частен бандитски самолет ама не всеки дилър може да си го позволи само богатите смъркачи.
42
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Тва 51409не си знае силата
41
11
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До знаещ


Данеби ти да си дънди крокодила? Да принципно змиите не се хранят с хора но ако му паднеш ще се увие около теб за да те убие а после ще те излапа. Змиите особено питоните и анакондите са все едно направени от гума. Толкова могат да се разтягат че да излапат възрастен човек
40
9
 
2
 
! Отговори
Шест преди 2 седмици
Ку-куу!
39
7
 
18
 
! Отговори
Пет преди 2 седмици
Питоните може да не ядат хора но ги душат с увиване около тях.особенно малки спящи деца са им лесна играчка. А онзи питон е отишъл да изяде морското свинче което е малко по голямо от един плъх!може в интернет са го има този случай?
38
12
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Така ли ще го оставят на свобода?
37
11
 
12
 
! Отговори
Знаещ преди 2 седмици
До *** *** и писачи тук, питоните НЕ ЯДАТ ХОРА! Прочетете преди да пишете глупости. Змията си прави сметка дали може да изяде плячката. На този му трябва още поне метър за да е опасен за 3 годишни деца примерно....
Всяка змия би избягала от човека, освен черната мамба!
Пише, че е прегазен, не се виждат следи от кръв или рани по змията... Така, че..., какво се е случило?
Има вероятност и да е избягал от преминаващ камион, който го внася незаконно тук или някъде в Европа...
36
5
 
5
 
! Отговори
Гост преди 2 седмици
Номер 31, ти кого ще наричаш така? Я стой вкъщи да не те ухапе някой питон и си говорете глупости с номер 14. Трябва закон срещу такива като вас. А обидят на прост, а глоба доходът на четиричленно семейство за цял живот! По МРЗ ще те глобна. Споко. По 12. По 78.2. Защото си истеричен. Значи си жена. А те живеят по-дълго.
35
12
 
10
 
! Отговори
Пет преди 2 седмици
Преди време показаха по тв как в Америка един питон се промъкнал от долния етаж през тоалетната и през тръбите и се промъкнал през тоалетната у с седите отгоре които имали две малки деца и морско свинче в Клетка.. та като се промъкнал питона м.свинче не могъл да изяде но удушил двете деца в леглото им както спали защото преди това си играли с свинчета и му мирисали. Даваха го по тв.а майката отишла на работа и у дома видяла после питона! Ужас!
34
13
 
15
 
! Отговори
Радост вкъщи преди 2 седмици
Аааа, не така! Кучета и котки може... питони не може!
33
16
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Сигурно е на някой от Софийския затвор - от там всеки бяга :D Бойко ще му издърпа ся ушите на тоз питон и ще му направи гръбнакотрошач а после и суплекс ! Супер Бойко не го е страх от питони но виж от КОрнелия трепери като лист
32
10
 
22
 
! Отговори
Пищова преди 2 седмици
Малее ,де съм си хвърлил потоняяя
31
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
До ... (№27)

Не знам дали онзи е прост, но ти си опасен, щом не си в състояние да проумееш какво е искал да каже. после, в коментар №14 е дообяснил. Но на теб пак не ти е ясно.
Простият може да се научи, но няма лек и спасение за онзи, който не проумява очевидни неща, защото природата не му е дала достатъчно ум!
30
7
 
4
 
! Отговори
Митьо преди 2 седмици
Питона
29
7
 
7
 
! Отговори
Burzum преди 2 седмици
ГЕРП, ЗА НАС НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА!
28
7
 
11
 
! Отговори
Бесепар преди 2 седмици
Туй е женска змия и асфалт не яде, да не е Корни.