Силата на духа: Момче с патерици прави чудеса в стрийт фитнеса

Владимир Стоянов вдъхнови стотици с постиженията си
7 юни 2018 09:00, Петя Славова
14

Момче с патерици стана интернет сензация заради уменията си в стрийт фитнеса. С представянето си на лостовете Владимр Стоянов вдъхнови стотици.

Само за две години той е постигнал това, което за много други младежи изглежда почти невъзможно. На лостовете тук са свикнали да го виждат. Изживяват заедно с него всеки следващ успех, който постига.

Съвсем скоро Влади се появи и пред света - клип с неговото представяне се превърна в един от най-вдъхновяващите в социалните мрежи. А Влади се готви не само за поредното представяне на лостовете.

"Ходя на курсове по немски с цел да си намеря по-доходоносна работа и помагам на родителите ми. Те се занимават с производство на саксийни цветя и там се включвам. Много обичам да пътувам, така че в бъдеще ако ми се отдава да пътувам повече, това би ме направило най-щастлив", сподели момчето пред Bulgaria ON AIR.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
2
 
3
 
! Отговори
много жалко преди 5 години
Загубил си е времето напразно. Да беше използвал времето да научи език, или някаква професия която не е с физически усилия, това щеше му помогне много. Няма полза от мускулите особено за него в неговата ситуация, освен ако не разчита държавата да му плаща пенсия за инвалидност докато той помпа мускули. Никой няма да го наеме на работа и да му плаща заради мускулите когато е инвалид, но например за преводач няма да има проблем.
9
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До до 4и кой го е казал? значи всички мутри са много духовни.
8
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Браво на момчето. С инвалидност е и не се предава. А гледам толкова много хора, на които им няма нищо, но са се отпуснали тотално и не правят нищо за себе си. И нямам предвид само спорта. Освен спорта, момчето има и други цели, които упорито преследва.
7
0
 
4
 
! Отговори
до 4 преди 5 години
Неслучайно е казано "здрав дyx в здраво тяло. Ползата от спорта е здраве и воля. Воля - спортът калява характера.
6
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Браво момчета, продължавайте все така!
5
0
 
16
 
! Отговори
Пацо преди 5 години
евала пич много яко
4
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Трупането на мускули и его няма нищо общо със "силата на духа". Каква е ползвата от всичко това което правят? В страни от Третия свят като България където мизерията е повсеместна и младите хора нямат никакво бъдеще им се предлага да се събират на "стрийт фитнес" вместо да организират бадни за грабежи и да не правят конкуренция на организираната престъпност която се е окопала дори и във властта. А медиите ги промотират и представят като пример за другите.
3
0
 
27
 
! Отговори
росен преди 5 години
брово адмирации все повече да има такива новини и вести
2
0
 
34
 
! Отговори
Цецо преди 5 години
Браво на младежите, чудесен пример за всички!!!
1
0
 
38
 
! Отговори
1211212 преди 5 години
Страхотни деца! Браво.