След любовна драма – бой между роми и българи в Угърчин

Градът днес: разбити къщи и нападнати възрастни хора
Обновена: 14 юни 2018 07:23 | 14 юни 2018 07:20, Петя Славова
82

Жандармерията е на крак в Угърчин - оказа се, че любовна история и невърнат заем разпалиха напрежението между роми и българи. Разбити къщи, нападнати възрастни хора и нескрит страх - така изглежда градът днес.

24-годишната Искра се влюбва в 30-годишния Алексей, след като остава без родители и без пари. Докато е жива майка ѝ взима заеми от мнозина, за да подсигури следването на дъщеря си, съобщава Bulgaria ON AIR.

След хората, на които не успява да се издължи приживе, е 80-годишната Цона Иванова. Според местната управа ромите само искали да посъветват възрастната жена да не си търси парите.

Ромските набези за търсене на пари са стигнали до безлюдни къщи.Въпреки засиленото медийно и полицейско присъствие в града, хората продължават да живеят в страх. Пред камерата застават само най-смелите.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
5
 
28
 
! Отговори
До 28 преди 5 години
До До бившАми, като само невероятно умните като теб са останали в България, защо тя в момента е една ***, в която цари мафия и престъпност???И Бог щял да бъде с нас?? Ти ако на Бог разчиташ...така и ще си умреш...докато те управляват мутрите, а *** убиват нашите баби и дядовци.Ходите по чалгите и гласувате за псевдопатриоти и мутри да ви управляват..след това емигрантите били предателите.Такива като теб нищо не можете да оправите в България. Нищо. Дори точно вие я влачите към дъно
15
17
 
22
 
! Отговори
До 30 преди 5 години
До toiХайде, още един, който оплюва САЩ...че били клоака, докато живее в България.Евала!ТО така...и от Витоша по-високо няма.
14
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
...и днес се държат точно така, както имигрантите в Западна Европа- арогантно и агресивно. Защото политиците не предвиждат санкции и са твърде "толерантни". Маргиналните и малцинствени групи са нужен електорат. Но кой ще работи?
13
1
 
67
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Според местната управа ромите само искали да посъветват възрастната жена да не си търси парите.И какво мислите, че означава точно това???!!!Просто са искали да посъветват??!!!Абе, вие *** ли сте?!!
12
17
 
19
 
! Отговори
toi преди 5 години
До Анонименбаце, по-голяма клоака от Щатите няма! Намерил си къде да забегнеш! Нахендрил си се баш на четвъртития :-D
11
5
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И по турско не е било толкова страшно!Управляващите го правят с цел да прогонят младите от селата и да изкупят на безценица земите. В момента на цената на един мезонет в София може да изкупите къщите на цяло село.
10
1
 
39
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Не проблем да основем България на друго място правили сме го много пъти. Въпросът е че всеки път пускаме такива, заради които ни се налага да започнем отначало. Защо повтаряме тази грешка, кога ще си научим урока?
9
1
 
60
 
! Отговори
Край преди 5 години
Спокойно личните ви данни са защитени идеално. Бият ви ромалето, трепат ви - това е нищо ! Важното че ЕС ви пази личните данни.
8
1
 
74
 
! Отговори
Ромео трябва да... преди 5 години
Когато бият българи няма полиция, няма жандармерия, няма държава. Когато българите искат да дадат отпор на ... своеволия, веднага идват жандармерията да пазят. В България е Жунгла, жунгла е ви казвам.
7
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Проблемът на ромските махали до голяма степен е че допускат криминални елементи да живеят сред тях и когато самите роми изгонят проблемните групи, те просто се преселват другаде и започват да тормозят хората, които не са добре защитени. Затова трябва полицията трябва да обърне внимание на всяка самонастанена "група", в малките градове и селата все пак това не е толкова трудно и се иска рутина. Разбира се гражданите също трябва да следят за нередности.
6
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Наистина нито от статията, нито от видеото има яснота, но човек и без да е свидетел лесно ще се сети какво се случва. "Любовна драма" е смехотворно и глупаво оправдание за постъпки, които очевидно са ежедневие там. Определени групи роми нападат и разфасоват всичко, до което могат да се доберат и това почти сигурно са пришълци от определени селища и квартали, които "развъждат" подобни елементи. Наскоро имаше случай в Златарица и се оказа, че там пришълците са от сливенското село Градец.
5
1
 
55
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Къде е връзката в цялата история , причината е , че са дадени пари или , че.някой се влюбил в някой си ?! И кои са ромите и кои българите ??
4
1
 
54
 
! Отговори
ined преди 5 години
Любовта на ромеите към брането в чужди къщи
3
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ха ха ха, пак любовна драма. Явно е сезона на любовните драми. Много е загубено това ченге дето ги мисли тези неща.
2
1
 
75
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мдаа- "просто искали да я посъветват да не си търси парите.."?!?!?! ГОСПОДА УПРАВНИЦИ,ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ДА СЕ ЗАНИМАВАТЕ С ШУМА ПО ДИСКОТЕКИТЕ И ГЛОБИТЕ И АКТОВЕТЕ ПО ПЪТИЩАТА И НЕ ОБРЪЩАЙТЕ ВНИМАНИЕ НА ОГРОМНИЯ ПРОБЛЕМ!?!?!?КАТУНИЦА ИДВА ПАК!?!?!
1
1
 
68
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако беше само в Угърчин да сме държава. В стотици села и градчета е всекидневие