Студентски общежития – хотели. До 18 лв нощувката

За да са сами в стаите, гостите плащат и двете легла
18 юни 2018 08:40, Петя Славова
12
Студентски общежития – хотели. До 18 лв нощувката
Снимка: архив, Булфото

Между 14 и 18 лв. трябва да подготвят желаещите да пренощуват на общежитие в Студентски град, като сумата варира спрямо блока, в който са решили да се настанят.

Ако гостите желаят да си гарантират, че ще бъдат сами в стаите, те трябва да платят всяко едно от леглата, намиращи се в помещението. Така те трябва да заплатят съответно между 28 и 36 лв. за двойна стая и от 42 до 54 лв. за тройна.

Кандидатстудентски изпити, визита при приятел или гадже, състезание, лагер в България и още много причини могат да привлекат някого към столицата. Нощувките обаче биха излезли доста солени, ако някой се насочи към хотел, пише "Монитор".

По-ориентираните посетители знаят, че има начин гостуването им да не излезе толкова скъпо. Това е възможно, ако останат в Студентски град на общежитие, което предлага и хотелски стаи. Няколко блока към различни университети в центъра на купона в София предлагат тази опция.

Гостите в общежитията на СУ $Св. Климент Охридски$ имат най-голям избор. Те предлагат стаи в няколко блока в зависимост от състоянието, в което се намират. Всяка стая разполага с легло, баня и тоалетна, шкафче, стол, бюро или маса. От университета осигуряват и чаршафи, но не всеки решава да се възползва от тях.

В 57-и блок например за легло гостите трябва да заплатят по 14 лв. Така ако някой е дошъл да посети гаджето и иска да останат само двамата в помещението, той ще трябва да заплати 28 лв. за двойна стая или 42, ако свободни са останали само тройки.

В по-уютните стаи, в които мебелировката е по-нова, наемът на легло е 18 лв. Съответно двойна стая е 42 лв., а тройна - 54 лв. Такава е офертата в 18-и блок.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


12
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
0
 
10
 
! Отговори
Цецо преди 5 години
"От университета осигуряват и чаршафи, но не всеки решава да се възползва от тях." - това ми хареса!!! :)))))
9
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
От къде ги взеха тия двойни стаи като ги настаняваха студентите по трима в стая или три легла в обикновена стая,която не бе американски тип наедно стая с кухня,а само стаичка за нашите,а за студентите от братските революционни социалистически държави по двама в стая или две легла в стая,е за тях това е стая,а един студент в стая беше лукс стая за някои и дори за преподаватели дошли да преподават в столични институти и университет като само те се ползваха по право от дву-тристайни като семейни.
8
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Отдавна тази помийна яма трябваше да се казва Син Сити или селският ***.Там студенти няма.Вузовете вземат пари от дискотеките,където цари разврат и се продава кокаин и хероин свободно.Проституцията е заляла целият квартал.Напомпани батки с анцузи и ланци седнали в скъпи джипове и селски моми надути от силикон.Купонът върви денонощно,разврат и дрога се леят по квартала.
7
3
 
1
 
! Отговори
бл.134 в Зап. парк преди 5 години
Студентските общежитя - общежития за гастербайтери и публични домове за девойки от цяла България , да се запознават от близо с тези който ги развеждат по жълтите павете , дошли на секс и алкохолен 2-3 дневен туризъм от братските блискоизточни и одъртели западни страни
6
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До MaйMyнaтaЗнам, че са парични, но искат да ни кажат , че там се киха яко сигурно.
5
1
 
6
 
! Отговори
ХХХ преди 5 години
Не две, а три в едно :) неочаквано добра комбинация 45лв :)
4
4
 
11
 
! Отговори
Димов преди 5 години
2х18=42?!?
3
1
 
6
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 5 години
До 3Тва са парични знаци бе, някой се изтъква
2
2
 
14
 
! Отговори
$$$ преди 5 години
"СУ $Св. Климент Охридски$"Тези знаци как да ги разбираме ?
1
1
 
11
 
! Отговори
Мен преди 5 години
СУ $Св. Климент Охридски$ХАХАХАХАХАХАХХААХАХАХАХАХА много ми харесва как сте го уцелили :)