БСП за избягалия затворник: Мерки, преди да брадяса

Социалистите искат изслушване на Цачева и Валентин Радев
21 юни 2018 15:00,
18
БСП за избягалия затворник: Мерки, преди да брадяса

БСП поиска парламентът да изслуша утре вътрешния и правосъдния министър по повод новия случай на избягал затворник в страната.

Още по темата

Днес стана ясно, че затворник е избягал от затвора в Ловеч. 

"Буквално преди минути разбрахме от интернет сайтове, че, както казва главният секретар, имаме нов случай на отклонило се лице от български затвор, а всъщност е избягал”, обяви от парламентарната трибуна соцдепутатът Иван Ченчев. 

Той се обърна към председателя на НС Цвета Караянчева да се чуе с прафесионалното ръководство на МВР и министерството на правосъдието. 

"Преценете утре тук да се явят пред народното представителство министър Радев, министър Цачева и да чуем от тях какви мерки са предприети, каква е превенцията на това нещо да не се случва. За нас какво остава като народни представители? Може би да се надяваме, че ще бъде заловен по-бързо, докато не си е пуснал брада отклонилият се?", каза социалистът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
9
 
! Отговори
ognyanz преди 5 години
Той не бил избягал бе, кой разпространява такива зловредни слухове. Само се отклонил от затвора (в неизвестна посока). Това е заговор срещу правителството.
14
1
 
13
 
! Отговори
Айдеее преди 5 години
Мвр..бързо го търсете на адреса му..поне 10 пъти. Е няма да e там но..ще сте ходили. Закон веднага ..бегълците да се бръснат! Мин на всички работи ( МВР) е тумор. Дайте награда за всеки беглец по една министерска заплата ( 5000 лв). И брат му ще го доведе в някое Рпу. Е стига да не избяга и от там!! Б.Б....вие ги изпускате..те брадясват.. позор сте
13
1
 
11
 
! Отговори
РУСО п–тенце преди 5 години
БОЙКО!!ОЩЕ БОРИСОВ!!!!или както Ви наричат(тиква,кратуна).РАЗФОРМИРОВАЙ!!!!!!МВР,МО,ГДИН,НСО и т.н. цялия сектор СИГУРНОСТ-МЛАДИ ХОРА- ОБРАЗОВАНИ-ВИСОКА ЗАПЛАТА-ПРОМЕНИ ЗА ЗАЩИТА НА УНИФОРМЕНО ЛИЦЕ....ПЕНСИОНЕРИТЕ ДЕМОТИВИРАТ и ТРОВЯТ ВСИЧКИ ОКОЛО СЕБЕСИ.....СПРАВКА СА ОНЕЗИ ДВАМАТА ТЪПАНИ КЪДЕТО ГИ УВОЛНИ..
12
0
 
13
 
! Отговори
Ха, ха... преди 5 години
Поредна футболна... (пардон - затворническа) драма драги зрители...!!!А Вие спите си, спите си...!!!Дааа...!!!
11
1
 
7
 
! Отговори
ПЕНКО преди 5 години
ПЛЕШОТО МИНИСТЪР Е ОТ " ДЕСЕН СЕКТОР" -БГ -И САЩ СА СИ ЗА НЕГО !!! АКО БОБОБОБОБО -НЕ БЕШЕ "ГЪЗОЛИ.ЗЕЦ ХРАБЪР "-...МОЖЕХМЕ И ДА СМЕ МЕВЕРЕИСТИ !!!!!!
10
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За затворника не знам, но ние всички "брадясахме" от постоянните издънки на аматьорите от ГЕРБ. Цели 9 години да се учиш на управление и да си останеш аматьор означава само едно: избрали сме отбора на бавноразвиващите се!
9
16
 
4
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
БСП могат да помогнат. До всеки затворник да застане по един социалист да го пази. Така и така са за затвора
8
1
 
15
 
! Отговори
ПЕНКО преди 5 години
ВЕЧЕ НЯМА НУЖДА ОТ ОХРАНА НА ЗАТВОРИТЕ В БЪЛГАРИЯ ! ПАРИТЕ МАЛКО ;ОХРАНАТА КОРУМПЕ И ЕКШЪН ...: БЯГАШ И ТЕ ПОГВАТ "СПЕЦ ЧАСТИТЕ "- ПО УЧЕБНА ПРОГРАМА ЗА ЛИКВИДИРАНЕ НА ... ПЕШО,ГОШО , МИТЕ И КРАДЦИТЕ НА ЧЕРЕШИ !!!????
7
1
 
23
 
! Отговори
БАЙ ХОЙ преди 5 години
Поредна спортна дисциплина " бягане от затвора" ! Принос на премиера, да се свети името му ( да не затриете ей) , в световния спорт !
6
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Леле наистина сме много зле
5
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Може да е бил брадясал и сега да се обръсне. Талибанските бради са много модерни сред модерните българи.
4
6
 
31
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Герб тренират за цоко и боко, когато влязат от кой затвор могат най лесно да избягат, трябва да е в почивката на чистачките задължително!
3
3
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вота на недоверие по отношение на провал в сферата на сигурността не бил основателен рекоха герберите, и за да е по-основателен изтърваха поредния затворник. Че то скоро с това темпо затворници няма да има.
2
9
 
21
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 5 години
БСП са организирали бягството...
1
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ха ха ха ха ха аха