Над 7 хил. лева, злато... апашите пак с богата плячка

Излъганата баба от Шумен повярвала, че съдейства на МВР
15
Над 7 хил. лева, злато... апашите пак с богата плячка
Снимка: архив, БулФото

Възрастна шуменка е дала 7500 лева и златни накити на телефонни измамници, съобщиха от полицията.

Жената е била излъгана вчера по вече класическата схема за съдействие за задържане на телефонни измамници при провеждане на полицейска операция.

Дадени й били указания да се придвижи до ул. "Победа" в града, където до паркиран лек автомобил да остави парите и златните накити, поставени в найлонова торба.

Жената изпълнила инструкциите, а малко по-късно установила, че е измамена и подала сигнал в полицията.
Образувано е досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


15
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Докато полицията бездейства и на заловените измамници снимките не виснат на билбордове из цялата страна така ще е.И полиция и медии крият лицата на заловени измамници и нищо не съобщават за тях.Ако някой нормален човек сгафи нещо незначителни,репортери ще обсадят дома му,ще издирят всичките му роднини и ще ги преследват за интервюта.и всички сайтове дни наред само за тях ще пишат небивалици а за измамниците-ТИШИНА.
11
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
АБЕ СПРЕТЕ ВСЕКИ ДЕН ДА НИ ЗАНИМАВАТЕ С ИЗКУФЕЛИТЕ БОГАТИ СТАРЦИ !
10
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Оф тези баби. Толкова ли нямат близки, които да им обяснят... МВР-то къде е чула да събира златни накити? Само тук е трябвало да се усъмни...
9
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мнооо бедна тая бе....Няма ли пак някоя с 400 хил евро да се появи?
8
0
 
3
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Хиляди пъти им разясняваха да не дават пари и ценности по този начин,че полицията не работи по тази схема за съдействие с пари и пак не им влезе в главите брънка мозък.Усещат се,че са измамени когато вече някой друг е забогатял заради тяхната гупост и наивитет.А да речеш,че е нещо ново,а пък то пак по старата измислена формула на ало-измамниците.Жалко.
7
0
 
8
 
! Отговори
Св преди 5 години
Друг е въпроса, че има нещо гнило, в света на тотален Биг Брадър, да не могат да се хванат обикновени мишкувци, оставяйки безброй следи. Знаейки къде са им къщите палати, без доказани доходи. Ние подадохме сигнал в полицията, записаха някакви неща и кой откъде е - свърши му смяната на човека, но на по горно ниво се случва нещо. При условие че казаха че от началото на годината има над 20 млн. откраднати лв. това си е национална трагедия и нищо не се прави!
6
1
 
5
 
! Отговори
Св преди 5 години
Преди седмица и аз мислех така,че са пооглупели хората, просто да си хвърлят парите на "полицията" да помагат. Но никъде не казват по нито една статия, която съм чел цялата история. Всичко започва от 1-2 часов тормоз, звънене на домашен телефон(то само пенсионери останаха с такива и им е лесно да ги намират). Заплахи за клане, душене побой. След това се обажда някой "майор" и в големия стрес, по - бързо да се намери убиеца, хората дават мило и драго. Разбира се ние спасихме бабата но още трепери
5
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Електорат на БСП. Богати, но глупави.
4
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Във всяка област ,във всяка регионална медия се появява през 5-6дена такава информация ,че в еди кое си село или градче ало измамници взели пари.Това не е вярно.Има договорка помежду полиция и медии да се пишат такива статии за се държат гражданите ,,нащтек,.Както и пенсионерите да не протестират ,че са им малки пенсиите.
3
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вгледайте се във възрастните хора,почти всички да със старческа деменция и оглупяване,всички с патерици и бастуни,нещо храната ли ни отрови..друго ли?Навремето чак такива простотии нямаше!
2
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ама за сметка на това полицията виси по уличките на българските паланки за да рекетира Българите!!Искам да ги видя у маалата,как просват с белезници,пътник без билет...
1
2
 
14
 
! Отговори
И разбира се преди 5 години
Полицията е безсилна. Но иначе Западни Балкани, стабилност, мачкаме комунистите, страната в небивал подем.