Левче-кефче: В Приморско чадър и шезлонг на атрактивни цени

Но може да има уловка...
22 юни 2018 08:50, Петя Славова
24

Цена от лев за чадър и шезлонг на плаж в България, обеща новият концесионер на плаж "Приморско-централен".

Още по темата


Правителството определи софийска фирма да стопанисва една от атрактивните ивици по Южното Черноморие за срок от 15 години, съобщава Bulgaria ON AIR.

Летовниците по българското Черноморие обикновено гледат скептично когато се обявяват ниски цени за чадърите и шезлонгите.

Винаги търсят уловка и напомнят за случая от миналото лято, когато обявената цена от 36 ст. за чадър на плаж Нестинарка се оказа мираж и плажуващите плащаха по 5 лв. за шалте.

Кметовете на морските общини отдавна настояват градските плажове да бъдат под техен контрол, защото при нередности туристите първо се оплакват на тях. И при инциденти, и когато са мамени от некоректни наематели.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
0
 
! Отговори
гост преди 5 години
Който е ходил до сега на "Перла" е по-добре да търси друга дестинация.Чадър и 2 шезлонга -20лв.-по отделно не може.Зоната е лукс - без собствени напитки ,чадъри и други глезотии.Двете капанчета със супите и аламинутите ги няма.Има едно плажно заведение с уиски,водки и т.н.Бира /малка/-4.90лв.Отиде си едно от малкото места където беше поносимо."Свободната" зона е изтласкана на север.Добре е концесионера да събира и такса паркинг 5-10лв. още на пътя за северния плаж /дано не се задави!/.
20
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 18 5 лева. Има доооста повече от 20 чадъра, а капанчето му не може да смогне на потока от туристи. За да си изплати разходите, ще му трябва да изкара 400 лева на ден. Има машни за кафе, коит икзарват повече.
19
1
 
2
 
! Отговори
Ей преди 5 години
Не ми трябват чадъри и шезлонги. Не искам да ги виждам забити от морето до асфалта.
18
2
 
1
 
! Отговори
ХАха преди 5 години
Надявайте се...При положение, че концесионера иска по 20 - 25 000 лв наем за два месеца от едно капанче, което продава бира, цаца и картофи и му разрешава да сложи 20-30 чадъра, колко мислите, че ще струват чадър+два шезлонга ?!
17
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Български инвеститор:"За колко време ще си избия парите ? Защото ако е за над шест месеца, ми се струва много."Ако го слушаш острани, ше чречеш, че сме някакви бизнес лъвове, който удвояват парите си през 6 месееца, а острани гледаш разни дебелаци, носещи дрехи от преоценени стоки, ама качени на 3 годишен "мертцидез".
16
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако работата беше нормална - то да - 1лв за чедър и шазлонг, н аплажната ивица има 500 от тях. Това ще стигне за разходите за спасители, почистване и подръжка и да му остане "някой лев" на стопанина. Ама нееее ... Трябва да е 15-20 лева, заедно пет капанчета, който плащат по 5 цифрен наем. Някой може ли да оправдае тези приходи, спрамо предлагана услуга ? За първите 5 дена си избива разходите за сезона ... И то ако плаща някакви такси изобщо.
15
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Никога няма да дам и 1 стотинка за шезлонг и чадър.Ще отида на някоя скала, но пари на тези мутри няма да дам.
14
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Празни обещания докато не вземат плажа на концесия . Има ли хора,които все още вярват на подобни фантасмагории?
13
3
 
4
 
! Отговори
ЗАЩО преди 5 години
Прегледа при личен лекар е ЕДИН ЛЕВ и е скъпо а чадър за един лев на плажа е евтино Браво на булгарския народ Затова изчезваме като нация
12
0
 
19
 
! Отговори
пп преди 5 години
не са големи разходите за потдръжка ! тва е плаж а не самолет !
11
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ИМПЕРИАЛИСТОт Перла до ММЦ? Мисля, че направо е до Китен, до къмпинга на реката.
10
7
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Почивам всяко лято в Гърция вече пет сезона. След месец отивам пак за 10 нощувки. Кеф ти шезлонги кеф ти свободна зона. Безплатен паркинг за автомобила близо до плажа. Без мутри и чалга. Никой не те гони постоянно за пари за всяко нещо. Морето кристално синьо.Чистота и спокойствие. Няма да споменавам точното място за да си остане такова. Има леки изключения в най- близките от българската граница плажове и то главно заради наши сънародници за това трябва да се ходи малко по на юг.
9
1
 
27
 
! Отговори
До екипа ма Днес.гб преди 5 години
забравихте да сложите етикета "платена реклама"
8
16
 
6
 
! Отговори
до ИМПЕРИАЛИСТ преди 5 години
Концесионерът има много разходи. Това е абсолютно нереална цена, освен ако не пере пари. Може би ще има уловки.
7
0
 
13
 
! Отговори
ИМПЕРИАЛИСТ преди 5 години
До ТоваМного правилно решение на концесионера на плажа в Приморско. Миналата година повече от 2/3 от чадърите бяха незаети през сезона, а за шезлонгите да не споменавам...За Приморско тази цена е подходяща, защото там плажът е безкраен, от Перла та чак до ММЦ и винаги беше по-изгодно да си сложиш в свободните зони свой чадър купен за 10-12 лв. от многобройните магазинчета.
6
11
 
35
 
! Отговори
Мен преди 5 години
Пари да ми дават в тая клоака няма да стъпя. Приморско ставаше за нещо преди 25 години - 2 хубави големи плажа на които имаше достатъчно място за платени и безплатни чадъри, водата беше относително чиста. Сега е мизерна чалгарска дупка.
5
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ей Тошоо :D .D :D Разби с коментара си хах
4
1
 
21
 
! Отговори
Браво преди 5 години
А аз все още никога през живота си не съм ходил на море.Хубаво ли е ?
3
8
 
42
 
! Отговори
Мила на море преди 5 години
Ако продължават така тотоално ще изгубят и български и всякакви туристи...в Гърция всичко това е без пари, водата е кристално чиста, за Турция няма да говоря
2
3
 
36
 
! Отговори
Тошо ППД преди 5 години
Супер. Отменям резервацията за яз. Доспат и отивам на море.За първи път ще видя морето, супер кеф благоддаря на новия концесионер.Само да узреят доматите и да изпека ракията и идвам Приморско , чакай меееее.