Училищен директор с торта: А вместо свещи – пенис!?

Случката е от несебърско село, директорката – с оставка
Обновена: 22 юни 2018 16:34 | 22 юни 2018 09:00, Петя Славова
258

60358 гледания   |  Още видео

Директорката на училището в несебърското село Оризаре Красимира Стоянова скандализира с шокираща снимка във Facebook.

На нея тя държи торта, но вместо със свещички или моркови – върху нея има поставен с декоративни цели изкуствен мъжки полов орган.

Днес по искане на Регионалния инспекторат на образованието в Бургас директорката е подала оставка.

Въпреки че децата в село Оризаре вече са във ваканция, а училището е затворено, на селския мегдан темата за шокиращата снимка е №1, съобщава Bulgaria ON AIR.

Местните коментират, че директорката Красимира Стоянова демонстрира странни перверзни наклонности пред цялото общество в личния си Facebook профил.

Децата от селото също знаят за срамната снимка на директорката си и не се притесняват да коментират.

След като скандалната снимка обиколи социалните мрежи, директорката веднага е привикана в Регионалния инспекторат на образованието, за да даде обяснение.

В момента в Оризаре е назначен временно изпълняващ длъжността директор, предстои и конкурс за поста.
 


258
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
192
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Фейбук е просто поредния *** сайт. Спрете да му обръщате толкова внимание :)
191
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
До Qsen

В САЩ са сбъркани :)
190
0
 
3
 
! Отговори
мъж преди 8 месеца
те и без това скоро учителите у нас ще свършат-39 хиляди се пенсионират, тогава
ще дойде и края на държавата ни.Не заслужава уволнение, само забележка, жена е, млада, иска й се.
189
1
 
12
 
! Отговори
маларт преди 8 месеца
"Друга директорка искаме". По-добра. Да пуска черното да звършва без да ходи на училище и да продава изпити и дипломи за основно. Това не е лошо и срамно. Това е в реда на нещата
188
3
 
35
 
! Отговори
st.anger преди 8 месеца
хората имат право на личен живот.и никой няма право да ги съди за това.
187
25
 
8
 
! Отговори
Узуна преди 8 месеца
Поредната ***, издигнала се благодарение на добрия си " Френски". Тя така си е взела и дипломата - най-веоятно от БСУ. Да се праща в Сливенския затвор, заради уронване престижа на професията, да *** там миризливи клитори.
186
12
 
24
 
! Отговори
Сексолог преди 8 месеца
Сексуалния морализъм е останал в съзнанието ни от Турското робство и е едно от нещата които ни различават от модерния запад.Крайно време е да разчупим старомодните стереотипи и да учим децата си, не да приемат секса като Табу или акт на безпрекословна Любов а като средство за размножаване което ще разреши демографския ни проблем!
185
4
 
39
 
! Отговори
Ангел преди 8 месеца
Глей за какви глупости отстраняват директор.Вместо да следят преподавателите и директорите как си изпълняват задълженията, те ги уволняват заради някаква шега на рожден ден!
184
5
 
25
 
! Отговори
Qsen преди 8 месеца
Всеки хиндуистки храм е със сцени кама сутра, но не са поставили табелки 18+. В САЩ, в учебниците за 4-5 клас, обясняват на децата за удоволствието от алтернативния секс. Имаше преди години такава снимка с Михаил Неделчев и отбрани седесари на такава торта. Синът на "културната" министърка лЕлка Константинова издаваше порнографско списание. Но като за Оризаре е твърде разкрепостена госпожата :)
183
5
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Моралисти станахте всичките затова след 20-30 години няма да ви има.
182
4
 
39
 
! Отговори
А стига бе! преди 8 месеца
Единствената грешка е, че е пляснала снимката във Фейсбук ... Тези, които я съдят тук със сигурност са ангели и херувими и стоят отдясно на Бога...
181
1
 
10
 
! Отговори
до sid преди 8 месеца
Добре звучи за етиката и морала , но това са само пожелания..............каквото е цялото общество, такива са и отделните прослойки, за които по инерция смятаме, че са по-морални..................лекари и учители!
180
10
 
10
 
! Отговори
sid преди 8 месеца
Каквото образованието такива и учителите.Говорим за учители излезли по време на "демокрацията" и след нея.И преди е имало к..ви,но бяха по прикрити.Сега явно демонстрираме какви сме и нямаме срам.Даже със сигурност се аплодира от учениците в горните класове.Няма проблем утре ще започнат да си ходят в училище и със сек.с атрибути.
179
4
 
36
 
! Отговори
Има ли значение преди 8 месеца
Ако на половината където пишете ви отворят главите от вътре ще щръкнат фасове и пиш....и и ще заприличате на таралежи ама тук сте големи пуритани.А защо не видяхте на гей парада колко нейни колеги и колежки е имало.
178
5
 
38
 
! Отговори
Смешки преди 8 месеца
По новият регламент за защита личните данни каката може да пусне жалби до Брюксел за всички медии публикуващи тази новина. И глоби по една две милки. Няма право да се ползват лични снимки от социални профили без разрешение. Само тази кака може да ожили яко маса медии в България.
177
4
 
16
 
! Отговори
13 преди 8 месеца
Браво на директорката :) не можа ли да потърпи да се прибере и да разгащи мъжа си, защо на тортата и защо във ФБ , тъпо някак си, нищо карай
176
14
 
26
 
! Отговори
Евря преди 8 месеца
По голями глупаци няма от тези родители те сигурно за първи път виждат *** в торта а и жената се е снимала извън училището всеки има право да си прави какво си иска
175
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Мъжката част от инспектората дали не са обсъждали дъълго снимката, а? За колежките им не ми се мисли :)
174
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Добре, че не се е снимала поне гола пред тортата...................хаха!!!!
Тогава щеше да е истински скандал!
173
23
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Дотам води демокрацията.................тая директорка и даскалица вместо да е за пример.....................стана за резил!!!!