Училищен директор с торта: А вместо свещи – пенис!?

Случката е от несебърско село, директорката – с оставка
Обновена: 22 юни 2018 16:34 | 22 юни 2018 09:00, Петя Славова
258

Директорката на училището в несебърското село Оризаре Красимира Стоянова скандализира с шокираща снимка във Facebook.

На нея тя държи торта, но вместо със свещички или моркови – върху нея има поставен с декоративни цели изкуствен мъжки полов орган.

Днес по искане на Регионалния инспекторат на образованието в Бургас директорката е подала оставка.

Въпреки че децата в село Оризаре вече са във ваканция, а училището е затворено, на селския мегдан темата за шокиращата снимка е №1, съобщава Bulgaria ON AIR.

Местните коментират, че директорката Красимира Стоянова демонстрира странни перверзни наклонности пред цялото общество в личния си Facebook профил.

Децата от селото също знаят за срамната снимка на директорката си и не се притесняват да коментират.

След като скандалната снимка обиколи социалните мрежи, директорката веднага е привикана в Регионалния инспекторат на образованието, за да даде обяснение.

В момента в Оризаре е назначен временно изпълняващ длъжността директор, предстои и конкурс за поста.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


258
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
182
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Фейбук е просто поредния *** сайт. Спрете да му обръщате толкова внимание :)
181
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До QsenВ САЩ са сбъркани :)
180
0
 
35
 
! Отговори
мъж преди 5 години
те и без това скоро учителите у нас ще свършат-39 хиляди се пенсионират, тогаваще дойде и края на държавата ни.Не заслужава уволнение, само забележка, жена е, млада, иска й се.
179
1
 
44
 
! Отговори
маларт преди 5 години
"Друга директорка искаме". По-добра. Да пуска черното да звършва без да ходи на училище и да продава изпити и дипломи за основно. Това не е лошо и срамно. Това е в реда на нещата
178
3
 
67
 
! Отговори
st.anger преди 5 години
хората имат право на личен живот.и никой няма право да ги съди за това.
177
26
 
40
 
! Отговори
Узуна преди 5 години
Поредната ***, издигнала се благодарение на добрия си " Френски". Тя така си е взела и дипломата - най-веоятно от БСУ. Да се праща в Сливенския затвор, заради уронване престижа на професията, да духа там миризливи клитори.
176
12
 
56
 
! Отговори
Сексолог преди 5 години
Сексуалния морализъм е останал в съзнанието ни от Турското робство и е едно от нещата които ни различават от модерния запад.Крайно време е да разчупим старомодните стереотипи и да учим децата си, не да приемат секса като Табу или акт на безпрекословна Любов а като средство за размножаване което ще разреши демографския ни проблем!
175
4
 
71
 
! Отговори
Ангел преди 5 години
Глей за какви глупости отстраняват директор.Вместо да следят преподавателите и директорите как си изпълняват задълженията, те ги уволняват заради някаква шега на рожден ден!
174
5
 
57
 
! Отговори
Qsen преди 5 години
Всеки хиндуистки храм е със сцени кама сутра, но не са поставили табелки 18+. В САЩ, в учебниците за 4-5 клас, обясняват на децата за удоволствието от алтернативния секс. Имаше преди години такава снимка с Михаил Неделчев и отбрани седесари на такава торта. Синът на "културната" министърка лЕлка Константинова издаваше порнографско списание. Но като за Оризаре е твърде разкрепостена госпожата :)
173
5
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Моралисти станахте всичките затова след 20-30 години няма да ви има.
172
4
 
71
 
! Отговори
А стига бе! преди 5 години
Единствената грешка е, че е пляснала снимката във Фейсбук ... Тези, които я съдят тук със сигурност са ангели и херувими и стоят отдясно на Бога...
171
1
 
42
 
! Отговори
до sid преди 5 години
Добре звучи за етиката и морала , но това са само пожелания..............каквото е цялото общество, такива са и отделните прослойки, за които по инерция смятаме, че са по-морални..................лекари и учители!
170
10
 
42
 
! Отговори
sid преди 5 години
Каквото образованието такива и учителите.Говорим за учители излезли по време на "демокрацията" и след нея.И преди е имало к..ви,но бяха по прикрити.Сега явно демонстрираме какви сме и нямаме срам.Даже със сигурност се аплодира от учениците в горните класове.Няма проблем утре ще започнат да си ходят в училище и със сек.с атрибути.
169
4
 
68
 
! Отговори
Има ли значение преди 5 години
Ако на половината където пишете ви отворят главите от вътре ще щръкнат фасове и пиш....и и ще заприличате на таралежи ама тук сте големи пуритани.А защо не видяхте на гей парада колко нейни колеги и колежки е имало.
168
5
 
70
 
! Отговори
Смешки преди 5 години
По новият регламент за защита личните данни каката може да пусне жалби до Брюксел за всички медии публикуващи тази новина. И глоби по една две милки. Няма право да се ползват лични снимки от социални профили без разрешение. Само тази кака може да ожили яко маса медии в България.
167
4
 
48
 
! Отговори
13 преди 5 години
Браво на директорката :) не можа ли да потърпи да се прибере и да разгащи мъжа си, защо на тортата и защо във ФБ , тъпо някак си, нищо карай
166
1
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мъжката част от инспектората дали не са обсъждали дъълго снимката, а? За колежките им не ми се мисли :)
165
1
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Добре, че не се е снимала поне гола пред тортата...................хаха!!!!Тогава щеше да е истински скандал!
164
23
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дотам води демокрацията.................тая директорка и даскалица вместо да е за пример.....................стана за резил!!!!
163
6
 
50
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Позабавлявала се е за последно даскалицата....................сега да стои 1 година без работа, да й дойде акъла в кратуната да не си пуска такива селфита!!!