Автомобил блъсна двама велосипедисти във Варна

Катастрофата става на велоалея в морската ни столица
Обновена: 23 юни 2018 08:07 | 23 юни 2018 08:00, Петя Славова
59

Снимка: Булфото

Виж други галерии »

Автомобил е блъснал двама велосипедисти на велоалея във Варна. Катастрофата е станала  в кв. "Чайка" в морския град, съобщава Булфото. 

Два велосипеда са натрошени, смазан е иавтомобила. По първоначални данни младежите са се движили по велоалеята.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
1
 
14
 
! Отговори
Шофьор преди 5 години
Не знам какви простаци сте че да коментирате че са пресичали булеварда или че са грешни велосипедистите като ядно пише че са се движили по вело алеята .. Такива дето пишат тези коментари карат безрасъдно и блъскат хора след това лъжат и търсят оправдание.. пумия
34
3
 
5
 
! Отговори
Ото Дизел преди 5 години
Движението у нас е ужасно и по-лоши ще става.И шофьори,велосипедисти и пешеходци не знаят,не могат и се държат като безсмъртни.Всеки ден пътувам по 80 км до работа и обратно .Настръхвам ,а карам вече 37 години.Ужас е няма оправия,кръстя се с двете ръце.Имам 800 000 км ,от тях поне 150 000 в чужбина,нищо подобно на тоеа у нас не видях.
33
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ужас! Оставка Портних
32
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Велосипедистите са пресичали булеварда карайки, шофьорът не се е движел с голяма скорост, но те са изкочили пред него. Набива спирачки, удря ги и се качва на бордюра. Шофьорът не е виновен. Бях там минути след инцидента и очевидците разказаха това. Дано се оправят момчетата!!!
31
6
 
5
 
! Отговори
П.Петров преди 5 години
Пътят е широк там, не много след светофар и обикновено не се кара много бързо, освен това, най-дясната лента е за влизане в отбивките.Или шофьорът е бил пиян , крайно неопитен или някой такъв го е изблъскал от пътя.Колкото до "столичанина" и в Париж да заживее селянина, пак си личи откъде е !
30
16
 
6
 
! Отговори
Ели преди 5 години
Пак бричка на 15 г. Няма спасение от стари голфове, опели, бмв-та, аудита, поршета.Като гледам спирачния път, ТО е паркирало в зелена площ, излизайки от нея удря и то жестоко велосипедистите (виж огъната врата, сигурно с висока скорост). Писна ми, в цивилизованите д-ви се набляга на чист транспорт, велосипеди, екоавтомобили. Само тук се води война между брички и велосипедисти, мотористи и пешеходци.Виновен е закона за пътищата и КАТ, както и НС - което приема недопустими ниски глоби.Жалко
29
9
 
9
 
! Отговори
Жо преди 5 години
НА СНИМКА 3 се вижда, че колата е тръгнала направо през тревата от някакъв паркинг до излезе директно на булеварда.Велосипедистите са се движили доста бързо и са изненадали шофьора, като са му огънали ламарините..
28
2
 
22
 
! Отговори
шматка преди 5 години
До 14Пишеш глупости ама пълни.Тази велоалея преминава през зелените площи и е на 2-3метра от пътното платно.Направена е много добре и безопасно но от диваците спасение няма.За какви скорости говориш в населено място
27
3
 
13
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
какво прави този автомобил на велоспедната алея,вероятно е със умисъл.
26
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Aз смятам да си сложа камера на колелото Един запис би помогнал много повече от дълги обяснения какво се е случило и кой е виновен
25
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Велосипедистите са блъснали автомобила.
24
3
 
19
 
! Отговори
Средец преди 5 години
До #19 столичан, то пък нямаш друга работа пак с Варна се захапа! Все ви е Варна проблема, какво толкова се ядете двата града не знам! С Пловдив не можете да се дишате, Варна са ви примитивни, вие сте за пример на цяла Европа, няма 6-5! За това нямаме война след прехода - ние сами ще се избием само малко ни трябва. Всичкото оправил, Варна му виновна!
23
2
 
14
 
! Отговори
Велотротинет преди 5 години
Това е велоавтомобил, за това е на велоалеята!
22
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен (14)Независимо колко е широка улицата, ако няма изрични указания, скоростта в населено място е 50 км/ч. А това, че се кара с висока скорост, само доказва, че КАТ не работи и е паразитираща служба, която трябва да се ликвидира.
21
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ЛоШоПо-добре си вижте бандитите там. Заради тях някога красива Варна заприлича на дупка. А понеже същите тези главорези са си дружки с Бибитко, налазиха и София.
20
12
 
9
 
! Отговори
шоп преди 5 години
До ЛоШоспоко, скоро ще заприлича на Москва, тогава да му мислите.
19
14
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Варна е сбирщина от руска култура, българско правосъдие и ориенталска навици
18
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Крайно време е да наслагат постоянни радари за отчитане на скоростта, като минах през Билбао на 10км отсечка имаше поне 5 във всяка посока, и където ремонтират радарът е препрограмиран на новото ограничение
17
22
 
4
 
! Отговори
столичан преди 5 години
От цяла Европа. Варна е град най отдалечен политически, културно, битово от ЕС. Просто градът стой по близо до ориентаи азия.
16
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Прочети правилата за движение на всеки щат са онлайн. Тука скрито покрито в това отношение няма. Информацията е достъпна за всички.