Единият от блъснатите велосипедисти бере душа

Инцидентът стана във Варна, малко преди 19:00 часа снощи
Обновена: 23 юни 2018 11:05 | 23 юни 2018 11:00, Петя Славова
56
Единият от блъснатите велосипедисти бере душа
Снимка: Булфото

Един от велопидеститите, бутнат вчера във Варна е с опасност за живота, съобщи "Фокус".

Инцидентът стана на бул. "Васил Левски" в морския град малко преди 19:00 часа.

Не се съобщава каква е причината за катастрофата, освен, че мястото е в района на Стадион "Варна".

Още по темата

От КАТ на "Пътна полиция", Варна съобщават, че на територията на града са станали 13 пътни произжествия.

В една от катастрофите има още един пострадал човек. В останалите инциденти на пътя са констатирани само материални щети.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
0
 
! Отговори
П.Петров преди 5 години
До ЧестенПо закон все още не са задължени велосипедистите да минават пешеходните пътеки пеш, но се обсъжда.Освен това, много по-важно е спирането и оглеждането пред пешеходната пътека, отколкото как ще пресече. За завиващите автомобили, които трябва да осигурят предимство, чакането пак няма да е приятно.
36
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До До въртигеврецитеПроблемът си остава КАТ и корупцията им. Да шофьори масово нарушават правилата за движение, да - велосипедистите също го правят, да и пешеходците непракъснато го правят. Независимо в коя група попадате, не може да сте слепи да не го виждате. Вярно е, че и всяка една група си мисли че не е чак пък кой знае какво да направиш дребно нарушенийце, защото наистина тук-там обозначенията са безумни. Спомага и корупцията на КАТ, с която те уж се борят, ама не съвсем.
35
1
 
1
 
! Отговори
До въртигевреците преди 5 години
Нека от утре глобяват всички за всички нарушения - ще настане велосипеден рай! Кой би карал по тротоара ако шофьорите спазваха ЗДвП?1. Без използване на телефон(дори и на червено).2. Никакво застъпване на непрекъснати линии3. Каране в ограничението навсякъде и без "Ама тук спокойно може да си се кара с 50 отгоре".4. Паркиране на кръстовище/зебра без отстояние, по тротоари, градинки и тн.5. Изпреварване на велосипедист според ЗДвП.
34
4
 
7
 
! Отговори
Честен преди 5 години
Велосипедистите масово си нарушават правата или не ги знаят.карат по пешеходни пътеки и темподобни. Те са си виновни.Трябва да има акции и срещу тях.
33
0
 
5
 
! Отговори
продължение преди 5 години
ония най-спокойно си пресече все едно примерно аз съм имал червен светофар а той е с предимство, нито намали, нито се огледа, оттогава си имам едно на ум с тия
32
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не знам каква е била ситуацията, аз мога да ви кажа личния си опит. Както си карам на еднопосочен булевард, наближавам нещо като кръстовище, има пешеходна пътека, виждам велосипедист който пресича от другата страна, но естествено трябва да спре когато стигне средата/мантинелата или както искате го наречете, леко намалих и си продължавам, в последния момент виждам че тоя не спира и излиза на платното пред мен, набих спирачки и спрях на не повече от половин метър от него, а ония най-спокойно си пр
31
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Изключително грубо и гнусно отношение на автора на статията към потърпевшия. "Бере душа" - и това написано от жена! Нямам думи!!!
30
7
 
5
 
! Отговори
Руснака преди 5 години
До СатаНАТОЗабавен си в развитието си, недей да ми спориш, че не можеш да ме обориш дори, както ти каза на твоя тертория. Коя е тази територия, общежитието, в което живееш от 10кв.м. и държавата ти плаща разноските. Извинявай, ама ти нямаш територия, защото това, че имаш българско гражанство не те прави българин! Българин си благодарение на истинските такива, определяйки се по заслуги и мислене, а ти кво (тикво) Нищо! Същия си като неспособните журна листи да предоставят една новина нормално!
29
6
 
15
 
! Отговори
Руснака преди 5 години
До СатаНАТОВземи си парцалите и отиди до библиотеката и не се появявай публично 100 години. Направи това добро на човечеството...
28
4
 
66
 
! Отговори
Toto milioner преди 5 години
Шофьорът е непълнолетен, без книжка. Сами си правете изводи в каква анархия живеем.Затворници бягат, престъпници се разхождат спокойно, дечица пият,пушат, друсат, непълнолетни блъска хора. Новинарите констатират и до там!България умира
27
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До береЖурналисти!..
26
11
 
12
 
! Отговори
бере преди 5 години
бере бере берекаквоо ли може да се бере?
25
5
 
0
 
! Отговори
ожж преди 5 години
***
24
17
 
30
 
! Отговори
До 21 преди 5 години
Защо изобщо им отговаряш на такива недоразвити субекти. Велосипедът е най чистия и безопасен транспорт. На пътя са равноправни участници, а на велоалеята имат предимство пред всички, включително пешеходци. Отишли са на алеята за по безопасно, но и там ги застига тая бияч на велосипедисти.
23
1
 
36
 
! Отговори
шматка преди 5 години
До 23В този случай камера не ти трябва.Нещо като доспехи по ще ти помогне.Минах от там и видях произшествието.Още се чудя тоя с колата как е успял да направи такава простотия
22
4
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Писах и в другата тема - смятам да си сложа камера на колелото Поне лесно може да се разбере и да се види когато някой ви удари с кола
21
5
 
29
 
! Отговори
Динко преди 5 години
Селски манталитет,кво да се прави!?80 % некачествен материал!
20
6
 
35
 
! Отговори
Американ преди 5 години
До бияч на велосипедистБи ги, би ги, а като се събуди напикан ли беше или получил полюция?
19
3
 
57
 
! Отговори
до Чичо преди 5 години
ЧИЧО, ако ти и някои други бабаити автомобилисти, коментиращи тук, НЕ МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ, ЧЕ КОЛАТА Е НАПУСНАЛА УЛИЦАТА И СЕ НАМИРА НА ВЕЛОСИПЕДНА АЛЕЯ, КАК КАРАТЕ КОЛИ?
18
3
 
49
 
! Отговори
Бау преди 5 години
до 18 (Чичо дeбила)Има велоалея там, тя се вижда на снимките и огромен двулентов път. Живея наблизо и карам често от там. Жената е излязла от пътя по някаква причина. Колоездачите нямат никаква вина.