Юмруци, бой и откраднати ключове: Момиче нападна таксиджия в Бургас

Причината – шофьорът отказал да качи пътник, който пуши
24 юни 2018 10:00,
107


56-годишен таксиметров шофьор е бил нападнат от свой клиент в Бургас. Куриозното в случая е, че побойничката е младо момиче в добра спорта форма. Шофьорът е с наранявания на ръката и ухото.

Таксиметровият шофьор Димитър Киров още не може да се отърси от шока. Разказва, че младата дама се качва в таксито видимо ядосана, след като той отказва да вози приятеля ѝ, който пуши цигара.

"По пътя тя започна да ме хваща за гушата, да ме души. Започна да ме удря с юмруци... Тя беше дама може би около 167 см висока, но много силно удряше може би беше тренирала нещо", разказва Димитър пред Bulgaria ON AIR.

Докато го удря в ухото момичето завърта волана и за малко таксито се разминава с катастрофа. Димитър успява да спре до близка бензиностанция и звънне в полицията. Тогава младата дама отново го напада.

Момичето му отмъква ключовете за колата. Според таксиметровия шофьор най-вероятно дамата е била дрогирана. Полицията я издирва по описание.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
2
 
10
 
! Отговори
Сексолог преди 5 години
Такива котета много лесно се укротяват.
40
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако тя се появи 100% таксиджията ще излезе че се опитал да я насили -без значение истина или не . Жените определено се измъкват повече от мъжете.
39
10
 
4
 
! Отговори
**** преди 5 години
До-38 анонименНе се знае на каква ще попаднеш,да не се събудиш само в реанимацията ,нали знаеш куче което лае,не хапе така,че не се кани много .
38
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен"Деградацията на жените е чудовищна. 99% са мързеливи *** само пият и пушат. Време е правителството да се вземе някакви мерки срещу тях."Когато мутрите разрушиха живота на хората, когато се окрадоха банки, когато заплатата беше по 270 лева, правителствтоо нищо не направи, а ти сега, заради некви върли сeлякни ли си мислиш, че ще стане нещо.
37
2
 
20
 
! Отговори
Mda преди 5 години
До 38Е да ама ти ако си господин никой, след като я пратиш при Св. Петър ще лежиш 15 г. Докато наркоманката ако е госпожица някоя,след като я хванат ще се разплаче в съда казвайки,че това няма да се повтори в следващите една две седмици и великия български съд ще я пусне с условна присъда от 3 месеца.
36
5
 
9
 
! Отговори
Johnny Skywaker преди 5 години
До Анонимен 38Абе карай си спокойно колата, че да ти набие един юмрук слепочието и да почнеш, да губиш конторл над колата, ще видим колко ще се оправиш със ситуацията.
35
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Горкия....що не нападне мен една такава наркоманка? Нали с един удар и ще я пратя при свети Петър!
34
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
SAMO BOI ZA VAS !
33
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А версията на клиента му в случая трениралата нещо си момиче кога ще я чуем или тя е без значение
32
4
 
19
 
! Отговори
Ffff преди 5 години
Тренирала нетренирала....един здрав прав в муцуната и зъбите в гърлото.
31
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако я заловят тая ще вземе да се оправдава, че шофьорът я нападнал и тя при самозащита го е ударила.
30
3
 
23
 
! Отговори
До 28 преди 5 години
Има безплатен електрически автобус на всеки 30 обикаля терминал 1и терминал 2 той е връзката с метрото сигурно си от село и не знаеш нищо и това не е виж а ежедневие с бакшишите гледат единствено кои и как да ограбят и измамят
29
2
 
20
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Удряла го е защото той е карал колата и сигурно не е могъл да спре в момента, иначе един тупаник и толкава и е.
28
13
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Деградацията на жените е чудовищна. 99% са мързеливи *** само пият и пушат. Време е правителството да се вземе някакви мерки срещу тях.
27
5
 
14
 
! Отговори
Митко Цига нина преди 5 години
Защо не ми налети некое младо да я отПарам извън околовръсното.
26
5
 
26
 
! Отговори
Pesho преди 5 години
Тая да беше ми паднала щеше да лиже асфалта докат дойдат полицаите. 20 мин ще седи със крак на гърба белкем и дойде акъл в главата.
25
12
 
14
 
! Отговори
aa1830 преди 5 години
До коментар 16: От Терминал 1 много трудно ще хванеш метрото, ама ти си знаеш де. Иначе добър виц.
24
2
 
65
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сигурна съм, че шофьорът е можел добре да я подреди малката кифла, ама не е посмял човекът, че после знаете как е. Ще го съдят, ще го уволнят... черен ще му направят живота, за дето и е отвъртят 1 шамар. За това просто си е стиснал юмрукът и е издържал да изкушението да я удари. Така, че не бързайте да го наричате мекушав, защото едва ли е точно така, просто е проявил малко разум. А тази рано или късно ще си го получи. Другия шофьор може и да не е търпелив...
23
1
 
42
 
! Отговори
Хирург преди 5 години
Попаднала е на кротък човек.Но нека да продължава по този начин-ще попадне на "подходящия" и тогава ще се чуди как да си извади после главата от za*nika!
22
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Манолски, ти дъщеря ти що не я би навремето, та сега сега е съвсем разпасана работа, а?