Полицейска кола блъсна момиче в Дряново

Патрулката била с включени сирени
Обновена: 26 юни 2018 12:11 | 26 юни 2018 12:07, Красимир Ангелов
19
Полицейска кола блъсна момиче в Дряново
Снимка: Булфото

Полицейски служебен автомобил, управляван от 24-годишен служител на районното полицейско управление в Дряново, е блъснал внезапно излязло на пътното платно 14-годишно момиче.

Пътният инцидент е станал в понеделник около 17:00 часа на улица "Досьо Стойнов" в Дряново, съобщават от Областната дирекция на МВР в Габрово. По случая е започнало следствено дело.

Според първоначалните данни, полицейският автомобил се е движил с включен светлинен и звуков сигнал, тъй като екипът е изпълнявал служебна задача.

Пострадалото момиче е настанено за лечение в областната болница в Габрово с контузни рани по тялото и по главата.

Водачът на автомобила е тестван за употреба на алкохол и наркотични вещества, техническите средства са отчели нулеви резултати. На местопроизшествието е извършен оглед от следовател в следствения отдел към Окръжната прокуратура в Габрово.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен 2 преди 5 години
Съжалявам за грешката.
13
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен 2 преди 5 години
Ако се замислим в случайя и двамата са виновни полицая ката прекалено силно а момичето минава с слушалки през пътното платно в сегашно време за повечето закона е незначителен
12
1
 
3
 
! Отговори
свидетел преди 5 години
Кажете има ли някой който повече от полицаите да не зачита законите?Например в Кула за по малко от година катастрофираха заради безумно шофиране 2-*** полицаи.Изпотрошиха патрулките и нищо-дадоха им нови!Разбира се никой нищо не им направи защото те са си връзкари!Законите за тях не важат.Само със законите на физиката не можеха да се оправят,защото те са еднакви за всички.Затова после и в болници лежаха и болнични бяха и всичкото това безумие го платихме ние данукоплатците!
11
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Каквото и да са правели полицаите в случая са виновни.Представете се на мястото на родителите на момичето.Какво ще кажете тогава?Не може заради това ,че гонят някого да убиват друг.Всеки трябва да работи професията си без да вреди на другите.За това трябват квалификация и професионализъм.И както е казал Еркюл Поаро да се използват малките сиви клетки.За огромно съжаление нашите полицаи са пълната му противоположност!
10
3
 
8
 
! Отговори
Марин преди 5 години
Аз съм свидетел на случилото се и е пълна лъжа да се оправдае полицейския служител .Първо колата не беше с включена сирена и второ полицейския служител нарушава Чл. 159. (1) Водачът на моторно превозно средство със специален режим на движение може: 1. да преминава при забраняващ сигнал на светофара или да преминава, без да спира, при наличие на пътен знак Б2, но само след като намали скоростта достатъчно, за да извърши това безопасно; 2. да надвишава разрешената максимална скорост на движение, дотолкова, доколкото няма да застраши нечий живот или имущество;
9
0
 
3
 
! Отговори
пак аз преди 5 години
Така ... виждам че 0лигофрен номер 1 се е разпознал и се е отбелязал. Остават още двама.
8
4
 
3
 
! Отговори
пак аз преди 5 години
На мен ми е интересно колко *** са всъщност ***, които са ми сложили минуси на предишния ми пост в тази тема? Какво не е вярно или е обидно или ви терзае бе 0лигофрени та праскате минуси? Или сте толкова см0тани че не можете да проумеете какво е написано и ви е по-лесно минуси да слагате?!?Калпаво племе сме и това си е. Заради такива олита като вас ме е срам че съм българин!
7
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
тъй де, то тъй се изненадва бандит, като си включиш лампите и сирената. Как инак да знае кога софрата да реди
6
1
 
3
 
! Отговори
Куку преди 5 години
Блъснали са го щото не си гледат работа. В Дряново всеки спира където си иска и това не прави впечатление на органите. :)
5
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кои е дал тези първоначални данни? Като стане белята, винаги постфактум се оказва, че са били с включена сигнализация.
4
3
 
16
 
! Отговори
пак аз преди 5 години
Що коментирате като не знаете за какво става въпрос?Момичето е вървяло по пътното платно при наличието на тротоар там,а това е масово явление в Дряново. Било е със слушалки на телефона и е слушало музика и не е чуло сирената на патрулката, която е гонела наркоразпространител по време на акция по залавянето му.Жалко за детето ама как да ти помага Бог като сам не се пазиш.Дано се оправи и то по-скоро.
3
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Полицая си е помислил, че е в Русия.
2
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Полицаите са много недисциплинирани на пътя и не зачитат закона
1
12
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Роредното доказателство,че това не е ПОЛИЦИЯ а башибозушка орда!