Болярско меле! Шофьори се изпреварваха и биха

Водач на "Мерцедес" счупил стъкло на "Фиат" и ударил колегата си
27 юни 2018 18:52,
27
Болярско меле! Шофьори се изпреварваха и биха
Снимка: Pixabay

Поредно сбиване между шофьори на пътя, втрещи гражданите на Велико Търново.

В 21:38 часа снощи в МВР е получен сигнал от 24-годишна жена, че непознат мъж е нанесъл побой на годеника й.

Случаят е станал на ул. "Михаил Кефалов" в болярския град. От данните до момента е установено, че въпросната вечер потърпевшият и годеницата му се движели по ул. "Никола Габровски" с лек автомобил Фиат "Типо".

В района на кооперативния пазар те били застигнали от лек автомобил "Мерцедес", чийто водач управлявал автомобила демонстративно. За да избегне евентуална катастрофа водачът на "Фиат"-а изпреварил колегата си на пътя.

Последвали няколко неуспешни опита на шофьора да изпревари фиата. На ул. "Михаил Кефалов" водачът на фиата бил принуден да отбие. Мерцедесът спрял успоредно на него и водачът му започнал да обижда потърпевшия.

Скандалът ескалирал в бой. При сбиването между мъжете, водачът на фиата получил удар в главата. Едното странично стъкло на автомобила му пък било счупено.

Пострадалият е откаран в Спешна помощ, където е прегледан, а раната му е третирана. След това е освободен от медиците. В хода на разследването е установено, че побойникът е 25-годишният М. А. от Велико Търново.

Той е напуснал местопроизшествието, оставил е автомобила пред дома си и се е укрил. Работата на полицията по изясняване на случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
43
 
! Отговори
8===о преди 5 години
25-годишният М. А. от Велико Търново е егати лекето.