Болярско меле! Шофьори се изпреварваха и биха

Водач на "Мерцедес" счупил стъкло на "Фиат" и ударил колегата си
27 юни 2018 18:52,
27
Болярско меле! Шофьори се изпреварваха и биха
Снимка: Pixabay

Поредно сбиване между шофьори на пътя, втрещи гражданите на Велико Търново.

В 21:38 часа снощи в МВР е получен сигнал от 24-годишна жена, че непознат мъж е нанесъл побой на годеника й.

Случаят е станал на ул. "Михаил Кефалов" в болярския град. От данните до момента е установено, че въпросната вечер потърпевшият и годеницата му се движели по ул. "Никола Габровски" с лек автомобил Фиат "Типо".

В района на кооперативния пазар те били застигнали от лек автомобил "Мерцедес", чийто водач управлявал автомобила демонстративно. За да избегне евентуална катастрофа водачът на "Фиат"-а изпреварил колегата си на пътя.

Последвали няколко неуспешни опита на шофьора да изпревари фиата. На ул. "Михаил Кефалов" водачът на фиата бил принуден да отбие. Мерцедесът спрял успоредно на него и водачът му започнал да обижда потърпевшия.

Скандалът ескалирал в бой. При сбиването между мъжете, водачът на фиата получил удар в главата. Едното странично стъкло на автомобила му пък било счупено.

Пострадалият е откаран в Спешна помощ, където е прегледан, а раната му е третирана. След това е освободен от медиците. В хода на разследването е установено, че побойникът е 25-годишният М. А. от Велико Търново.

Той е напуснал местопроизшествието, оставил е автомобила пред дома си и се е укрил. Работата на полицията по изясняване на случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
0
 
5
 
! Отговори
БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР преди 5 години
Шопски ценности. тия хора са тотал щета
20
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Слагайте си камери в колите Вече са много евтини Точно за такива случаи са измислени Отделно - винаги когато имате конфликт -вадите телефона и снимате на видео , заради своята сигурност и за доказателство Един запис е много по ценен от 100 страници обяснения какво се е случило
19
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А една оФца коментира, че хората били като нея.
18
1
 
9
 
! Отговори
Пламен преди 5 години
До Trnovo: А не, не така, не, пловдивчани са "върхът на сладоледа". При това ЗАВИНАГИ!
17
3
 
20
 
! Отговори
Никк преди 5 години
В държавата на овцете, една проста овчица се е помислила за нещо друго...
16
0
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Саморазправи има само там, където няма държава. Нарушенията по пътищата са пак по същата причина.
15
2
 
45
 
! Отговори
БАЙ ХУЙ ББ преди 5 години
АБЕ ТОЯ 25 ГОДИШЕН ГЕЙ ТАКА ЩЯХ ДА ГО ГРИМИРАМ ЧЕ И МАЙКАМУ НЯМА ДА СИ ГО ПОЗНАЕ НО УВИ ЩЕ СИ НАМЕРИ СКОРО ГРИМЬОРА НО ТАКА Е В ДЪРЖАВАТА НА ВИНЕТУ МУТРА ДО МУТРА МИЛА МОЯ МАЙНО ЛЕ НАЧЕЛО С ***
14
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А КАТ къде е спал и не е спрял веднага Мерцедеса, чиито шофьор е "управлявал автомобила демонстративно"? За мен първопричината за подобни дивотии, както и за 99% от нарушенията е неработещият КАТ.
13
2
 
67
 
! Отговори
1111 преди 5 години
25 годишния е типичния съвременен българин. К.у.х. т.ъ.п. и на-гъл
12
6
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"За да избегне евентуална катастрофа водачът на "Фиат"-а изпреварил колегата си на пътя.Последвали няколко неуспешни опита на шофьора да изпревари фиата."Тук няма прав, няма крив. И двамата да ги пратят за три месеца да копаят тунела под Шипка с кирки. А после книжките - за по една година на трупчета.
11
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 10По добре газов пистолет. Ако извадиш нож другия винаги ноже да,се окаже с пистолет. И камера на предното и по възможност на задното стъкло за доказателство
10
10
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За това -винаги нож под седалката!Разпарям го като каракуда и толкова!
9
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Съда да си приложи закона. И 25 годишния да плати щетите на вадача на Фиата.
8
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този 25 годишен мешок , който се крие. Не е с политически знания и няма нищо общо с ГЕРБ, БСП, и каквато и партия да е. Просто за тази възраст е без професия, без практика, самостоятелна дейност.Жалка личност.
7
1
 
21
 
! Отговори
Boko bo преди 5 години
В България е! Кво значи укрил!? Респект от закона? Или може би професионално изпълнение на базисни задачи на МВР. Те са призвани за опазването на общественият ред. Но само ако знаеха какво означава това и каква отговорност е! Но в Държава, в която мафията е на власт това не значи нищо. Навсякъде в Бг е така. Без разлика. И само глупците не го виждат, а алчните го покриват и подпомагат. Бог да пази България. Друга надежда нямам.
6
11
 
26
 
! Отговори
Trnovo преди 5 години
В.Търново и Варна са градове с най--тъпите хора на вселената.Ако е останал някой с коефициент на интелигентност над 80 да се спасява.Аз съм готов да помогна на всеки,който има нужда да бъде спасен.
5
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всичко е любов
4
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дивашки драми
3
4
 
56
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 5 години
Търново става все по-див и селски град. Хората днес в старопрестолния град нямат нищо общо с някогашната стара градска аристокрация.Нормално !В.Търново е бастион на ГЕРБ. Нравите на герберите се пренасят върху гражданите на града ...От ден на ден градът става все по-зле.Няма туристи, няма студенти .. Само пенсионери и поми по улиците.Сега като заработи и огромния новостроящ се"Кроношпан" с пълния си капацитет градът ще приключи с туризма.Гарантирано от ГРОБ !
2
6
 
35
 
! Отговори
Burzum преди 5 години
Прости селяни от селско градче на майната си...