Да сгафиш, да ти сложат скобата и да зачакаш... 4 дни

Мария Гърдева от Пазарджик платила глобата си, но...
27 юни 2018 11:45,
56

Автомобилът на Мария Гърдева от Пазарджик остана четири дни заключен с наказателна скоба, защото частната фирма, стопанисваща "Синята зона" в града, не успя да премахне скобата.

Гърдева паркира лекия си автомобил на паркинга при бившите хали. Не пуска SMS за "Синя зона", защото излиза за малко до близък магазин. Десет минути по-късно открива наказателна скоба на автомобила си.

Тя разказва, че на автомобила е поставена бележка, че трябва да си плати глобата. Скобата е трябвало да бъде махната, но остава на паркинга до понеделник, съобщава Bulgaria ON AIR.

Фирмата, поставила скобата, отказа коментар.

Мария Гърдева е подала жалба в община Пазарджик, откъдето вече извършват проверка. Комисията за защита на потребителите също се зае със случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
0
 
2
 
! Отговори
Пз преди 5 години
Елате е Пазарджик за една седмица и ще разберете за каква мафия става въпрос.Не случайно гръмнаха "дясната ръка" на кмета.Тук 2 фирми печелят всички търгове и поръчки🤔
42
0
 
8
 
! Отговори
CA преди 5 години
Един флекс на батерии и да си ***... ...и снимки да са правили нищо не могат да докажат... като съм си дошъл при колата скоба не е имало ..
41
0
 
3
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
яко бара "мудолацията"...Явно не ще чужди имнения,несъвпадащи с нейните..
40
1
 
16
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
преди няколко години една съседка ме помоли да я закарам до болницата,защото не можеше да ходиСпрях отпред за 2-3 минути,колкото да й помогна да стигне до регистратурата. Дори не заключих колата...Излизам,и що да видя?..-ДЕ_БИЛИТЕ я беха дигнали..Ей така действат мръсниците!../сетете с чия благословия!../Забраняват спирането там,където просто НУЖДАТА те кара да спреш!Що се отнася до паркингите,платени трябва да са САМО охраняемите и частните!Общинските са за всички!!!Платени с ДАНЪЦИТЕ ни!
39
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ся не разбирам идеята на подобни зони, спира жената , слагат скоба защото е спряла без да си плати и 4 дни и 3 нощи колата стои без да плаща на синя зона.не само да се оплаква по институции ами да ги почва и с адвокат. Като няма да работят да не слагат скоби.
38
8
 
5
 
! Отговори
Гогчо преди 5 години
До Ivo,Ти кaто си поръчaш бирa в зaведението,но я изпиеш половинaтa,сaмо половин ценa ли плaщaш?Или aко идеш нa кино и излезеш по средaтa,пaк ли половин билет ще вземеш?Или aко си в aвтобусa зa еднa спиркa,a другия зa 10 спирки,пaк ли рaзлично плaщaш?Мегa тъпо го нaписa,бaрчед....
37
4
 
10
 
! Отговори
Ivo преди 5 години
До ХКогато направят правилен начин за отчитане на времето. Защо аз който паркирам за 10 минути само трябва да плащам същата цена каквато ония дето паркира за 1 час. Това е изключително неправилно....
36
0
 
18
 
! Отговори
Пазарджик преди 5 години
За сведение на читателите тази фирма е на Гинка Върбакова, кмета даде синята зона на концесия - правете си изводите.
35
0
 
16
 
! Отговори
Кирка преди 5 години
Кола под наем ли.В първия магазин купувам ъглошлайф на батерия.
34
11
 
10
 
! Отговори
Х преди 5 години
Кога ще се откажем от това "ама аз за малко". Всеки е за малко. Нямаш право да напускаш автомобила си без да пуснеш смс-чето.
33
1
 
16
 
! Отговори
неустойки преди 5 години
За времето от 15-тата минута до свалянето на скобата бих им подредил такива неустойки, че да фалират. Едни смешници вършат таз работа, че и взели петък за ден на майстора. Не са познали.
32
0
 
11
 
! Отговори
Варна преди 5 години
Най харесвам раздрънканите бусове, които зареждат туркоромските магазини на улица Дрин ,във Варна.....след светофара. Ей тъй спират си на пътя, точно след светофара, без никакви аварийки даже и слизат шоферчетата със мазна, тежка и бавна стъпка и те поглеждат с досада и неприязън,
31
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И селата вече ще правят сини зони за да си оправят общинския бюджет. Спреш с кравата на мегдана да си купиш цигари и хоп скоба на копитото.
30
3
 
20
 
! Отговори
мдаа преди 5 години
Лешоядите висят в околните магазини и заведения или в коли наблизо и са в състояние да сложат скоби за 30 СЕКУНДИ! .Ако има състезание те ще са световни шампиони, и може да бият собствния си рекорд.
29
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да бе, те всички са за 10 минути...Иначе като се абстрахираме от този факт жената си има пълно право на обещетение от фирмата. В крайна сметка не е неин проблем, че скобата е била повредена и не са могли да я свалят веднага.
28
24
 
7
 
! Отговори
Софийска баница преди 5 години
Селячеството не е свикнало да плаща за каквото и да било, камо ли за паркинг. Затова го глобяват на поразия.
27
1
 
25
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
в Пазарджик вилнее тежка мафия!..-ВСИЧКИ улици са забранени за СПИРАНЕ !!!Спреш ли,веднага дофтасва "паяка"..Някои направиха яки пачки от това издевателство..
26
2
 
20
 
! Отговори
bobi преди 5 години
синя зона в Пазарджик? Те пък да не видят нещо от софиянци..
25
0
 
16
 
! Отговори
Стеф преди 5 години
До no nameНямам какво да обясняваш на хора,които не ги интересува какво е станало.Те са тук за да попсуват,да обидят някой и да си отпуснат махленските душици.Какво значение има,че дори не са разбрали за какво става въпрос.
24
0
 
15
 
! Отговори
ф. М. Т. преди 5 години
От петък до понеделник са три дена. За протокола...