Трима от задържаните в Ботевград остават в ареста

При размириците бяха задържани шестима души
27 юни 2018 22:55, Петя Славова
14
Трима от задържаните в Ботевград остават в ареста
Снимка: Bulgaria ON AIR

Съдът в Ботевград остави в ареста трима от задържаните за безредиците през уикенда. За размириците в ромската махала в града бяха арестувани общо шестима човека, а какви ще са мерките за неотклонение на останалите трима ще стане ясно утре, съобщава Нова тв.

Още по темата


Малко преди полунощ в събота срещу неделя полицаи се отзовали на сигнал за силна музика в ромската махала на Ботевград. След пристигането им се събрала тълпа, която ги атакувала и били нанесени щети по полицейските коли. След размириците бяха разпространени кадри от екшъна, а шестима души бяха задържани.
 
На арестуваните - петима мъже и една жена, са повдигнати обвинения за хулиганство. Двама от тях са привлечени като обвиняеми за повреждане на колите на полицаите, а други двама са с обвинения за възпрепятстване на органите на властта.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
1
 
11
 
! Отговори
123 преди 5 години
Пускайте ги и тези ромеи. Те са невинни. Арестувайте полицаите. Държава на абсурдите.
6
1
 
15
 
! Отговори
Градивна критика преди 5 години
Братя мургавели налагат полиция.Отначало почнаха с бабичките по селата,след това минаха на докторите,набиха и учителите,сега дойде ред и на полицията.С две ръце бих гласувал те да продължат своето развитие в положителна насока,ако минат на депутати. Нямам нищо напротив последните да бъдат бити от етноса,крадени и унижавани,защото тази слободия им дадоха те! Даже бих пледирал ,,невинен,, за ***,който наложи справедливост над най големите пиявици на обикновения българин!
5
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Десетилетие на ромскара интегеация!!!По-голяна расипия на пари има ли как да се измисли???Средствата аа "усвоени", а .......и- интегрирани!!!БРАВОС!!! ХАХАХАХА смЕх у залата!
4
1
 
11
 
! Отговори
Fck преди 5 години
Правилно ли разбрах? Шест или седем заловени. Само трима обаче с присъди? Другите невинни ли се оказаха? Милите минте сладурчовци...свети Парастас ли заигра или някоя "по-голяма" сила от МВР подшушна да ги отпускате. Геноцида над Българите е факт. Нарочно се прави всичко тайно да ни затриват. Тъмните ги пускате на свобода да бият и да хвърлят върху патрулките. Що не иде великия Бойко Борисов да усмирява Ботевградските ***? Що си седи на топличко в Драгалевци
3
0
 
14
 
! Отговори
ex преди 5 години
Цветните имат само права и стават все по-правоимащи.От малцинство постепенно се превръщат в основен електорат,защото Българите бягат от родината си.След още 20 години ще останат само цветни в БГ!
2
3
 
26
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 5 години
Идат избори. На последните при нас махалите масово гласуваха за Герб, подходящо "мотивирани и агитирани". Само наивник може да мисли, че партията, която се избира от този елекгторат, поне 50% а другите 50% се самоизбира, ще се обърне срещу основния си електорат, и ще им "свие перките", като направи метъра да е 100 сантиметра и за тях...Нещо повече-има неписана заповед, да не се закачат, да не се глобяват, да не им се търси строга административна или всякаква отговорност.Идат избори.
1
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз ще попитам: защо на патрулките няма камери и след това не са задържани всички участници в тумбата? Ще кажете - "Да ги храним в затвора ли?" - Ние и без това ги храним, но в затвора няма да се плодят като плъхове.