Кръгово от чували! (Не)обичайна гледка от Стара Загора

То се намира в участък с изключително тежък трафик
29 юни 2018 09:00,
61


Необичайно кръгово кръстовище изградено от чували с пясък. Странното съоражение се намира в Стара Загора. Въпреки че на пръв поглед изглежда доста нетипично, се оказва, че върши работа.

То се намира в индустриалната част, в участък с изключително тежък автомобилен трафик, който заради мащабни ремонти в района се е увеличил двойно.

От общината са възложили на фирмата, извършваща ремонта, да направи и съответната организация за облекчаване на трафика.

Част от шофьорите определят съоръжението с една дума - "нестандартно". За други макар и нестандартно, кръстовището изпълнява фунцциите си.

От фирмата изпълнител на съоръжението отказаха коментар пред Bulgaria ON AIR, но гарантират, че следващата седмица чувалите ще бъдат отстранени и ще бъдат поставени временни пластмасови ограничители.

А от общината обещаха догодина да бъде изградено ново кръгово кръстовище. Ще чакаме!

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
3
 
33
 
! Отговори
К.К. преди 5 години
Можеше и от стари автомобилни гуми да го направят, да не хабят чувалите.
45
1
 
34
 
! Отговори
Фарьорски Шперца преди 5 години
А защо когато в моят любим Бургас,миналата 2017, се направи такова кръгово по новия околовръстен път към Созопол, нямаше коментари , репортажи, и ах и ох???? Чувствам се обиден!!!
44
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А бе щом кривокракият контрабандист и нереализиран агроном Данчо Перуна, зам.-кмет на Стара Загора дава компетентно мнение по транспорта, значи всичко е ОК...
43
1
 
35
 
! Отговори
Иван преди 5 години
Знае се че когато има място, кръговото е винаги по-добре от светофари. Нямало е нужда да преоткриват колелото и то с чували.
42
1
 
33
 
! Отговори
Skk преди 5 години
Само мрънкате. Чудно ми е, ако бяха го нарисували с боя и поставили знаци какво щеше да бъде.
41
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Като прочете човек постовете тук и разбира защо статистиката говори за 45% функционално неграмотни и защо премиер е Тиква от Банкя.Също така се вижда че нивото на гурбетчиите не е по-различно от това на телетата в Бг.Ето това ми казва тази статия. Какво, как и защо няма да обяснявам.
40
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За временно става.
39
0
 
44
 
! Отговори
Alow преди 5 години
ВАжното е да върши работа
38
1
 
48
 
! Отговори
D преди 5 години
Важното е да върши работа, отколкото да не се рпави нищо. В Англия им амного кръгови по малки кръстовища, които просто са нарисувани с боя на пътя и си вършат чудесна работа. така че с чували, без чували важното е да се облекви движението.
37
3
 
35
 
! Отговори
Цецка Кекса преди 5 години
До ГЕРБ МегапроектиСамо 1 остров, или два полуострова.
36
2
 
62
 
! Отговори
sante_dog преди 5 години
Всъщност идеята е много добра. Прави се кръгово от чували. Ако работи - чувалите се махат и се прави истинско. Ако не работи просто се махат и се търси друго решение. Иначе варианта е да се нахакат едни пари, да се направи кръгово и ако се окаже че не работи - да се прави нещо друго. А не мислете че е лесно да се предвиди поведението на родния пътен тарикат. Понякога се правят немислими неща от водачите...
35
11
 
55
 
! Отговори
ГЕРБ Мегапроекти преди 5 години
Сигурно струва 20 милиона.
34
0
 
45
 
! Отговори
Пламен преди 5 години
До Горна Джумая: Ела да видиш Горна Оряховица какви проекти усвоява, поинтересувай се най-новата "лентичка" - пътя Ахелой-Поморие за 49млн. за 7км??!!!
33
2
 
37
 
! Отговори
до 17 преди 5 години
До АнонименКолкото и да ти е чудно и в момента цената на ново строителство в Пд център надвишава 1200евро/квм rakovska.eu/ и то с много защото в тази цена влиза и квардатурата на общите части ,т.е. продават ти стълбища и коридори по 1230 евро/квм
32
0
 
55
 
! Отговори
бг преди 5 години
Гледах документален филм за Лондон и се оказа че там фирмите се състезават да правят БЕЗПЛАТНО кръгови кръстовища ,защото имат право завинаги или за определен период в центъра на кръговото да сложат рекламен надпис за фирмата, което било голяма чест .И така хем общината доволна ,хем фирмите горди.
31
1
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В Пловдив пък не направиха така, изръсиха 1 милион за кръгово с фонтан в средата ... и се оказва че съвсем затапи движението ... но официалните власти отричат проблема. Всичко било точно
30
2
 
53
 
! Отговори
Optimist преди 5 години
Вчера минах от там, никакъв проблем. Доста добре организирано движение, предвид трафика.
29
2
 
40
 
! Отговори
Пламен преди 5 години
До Заро: Щом си щастлив на това свято място, чадо! Обикновено ние се стремим да отложим максимално "ходенето" натам... А Зарата си е супер, това от мене. Кръгово - добре, ама какви "тапи" се образуват в целият град в час пик - не е истина.
28
12
 
42
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯТА преди 5 години
До АнонименВ Германия правят за по-малко 48 часа магистрала от 4 км................................ТИ БЪЛГАРИЯ С ГЕРМАНИЯ ЛИ Я СРАВНЯВАШ ?!БЪЛГАРИЯ Е НА НИВОТО НА РУСИЯ , РАЗБИТИ ПЪТИЩА , МИЗЕРИЯ !ТОВА ,ЧЕ БЪЛГАРИЯ Е ЧЛЕН НА ЕС НЕ ОЗНАЧАВА ,ЧЕ ПАРИТЕ И ХУБАВИТЕ ПЪТИЧА ЩЕ ЗАПОЧНАТ ДА ПАДАТ ОТ НЕБЕТО ! ЕС ДАВА ,НО В КОШАРА НЕ ВКАРВА ! ТРЯБВА ДА ИЗПОЛЗВАТЕ МНОГО РАЦИОНАЛНО ФИНАСИТЕ КОИТО ПОЛУЧАВАТЕ ОТ ЕС , ИНАЧЕ ЩЕ СИ ОСТАНЕТЕ КАТО РУСИЯ
27
1
 
41
 
! Отговори
ХО преди 5 години
ХОРАТА НАПРАВИХА ТЕЛЕФОН SAMSUNG S9, А НИЕ В СОФЕТО ГЛЕДАМЕ ЦЯЛ ФИЛМ ДОКАТО ЧАКАМЕ ПО КРЪСТОВИЩАТА.