Кръгово от чували! (Не)обичайна гледка от Стара Загора

То се намира в участък с изключително тежък трафик
29 юни 2018 09:00,
61


Необичайно кръгово кръстовище изградено от чували с пясък. Странното съоражение се намира в Стара Загора. Въпреки че на пръв поглед изглежда доста нетипично, се оказва, че върши работа.

То се намира в индустриалната част, в участък с изключително тежък автомобилен трафик, който заради мащабни ремонти в района се е увеличил двойно.

От общината са възложили на фирмата, извършваща ремонта, да направи и съответната организация за облекчаване на трафика.

Част от шофьорите определят съоръжението с една дума - "нестандартно". За други макар и нестандартно, кръстовището изпълнява фунцциите си.

От фирмата изпълнител на съоръжението отказаха коментар пред Bulgaria ON AIR, но гарантират, че следващата седмица чувалите ще бъдат отстранени и ще бъдат поставени временни пластмасови ограничители.

А от общината обещаха догодина да бъде изградено ново кръгово кръстовище. Ще чакаме!

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
51
 
! Отговори
МАФИЯТА? МНОГО ЗЛЕ преди 5 години
Хората пробвали един начин, втори начин, трети начин и накрая техния инженер измислил нещо, което работи с чували. А, тук нашия "СОФИЙСКИ МЕРИНДЖЕЙ"... е на всички ни е ясно какво сътвори - трафик и задръствания.НО ПЪК СЛОЖИЛ КАМЕРИ ДА СЛЕДИ ЗА СКОРОСТТА. БАЙ @ КАКВА СКОРОСТ ЩЕ СЛЕДИШ В СОФИЯ, КАТО ВСИЧКИ СЕ ТЪТРИМ ПО УЛИЦИТЕ КАТО ОХЛЮВИ.ЕДИН ТРАФИК НЕ МОГАТ ДА ОПРАВЯТ, НО ПЪК СЛЕД *** И ПЪТИЩАТА ИСКАТ ДА КОНТРОЛИРАТ ЕЛЕКТРОТО. ЩЕ НАСТАНЕ ВОЙНА!!! САМО ГЛЕДАЙТЕ, КАКВИ КРИВИ СМЕТКИ ЩЕ И
25
1
 
62
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В Германия правят за по-малко 48 часа магистрала от 4 км. Затварят в петък от 22:00 и откриват в неделя в 16:00 със всичките му маркировки, знаци, китки и маргаритки. Аре стига с оправданията и ремонти по 1-2 петилетки.
24
1
 
56
 
! Отговори
софето преди 5 години
видяхте ли? едни чували вършат повече работа от колкото "великия инженерен ум", който контролира светофарите в СОФИЯ. На всичко отгоре улиците им са по-добри от тия "ГЕНИЯЛНИ" павета по софийските улици. Вече не знам, кола ли карам или плавам с кораб по време на буря в океан?
23
2
 
46
 
! Отговори
временното решение преди 5 години
А що не са го проектирали кръгово, предварително бре, аджеба? Не бай Асан, де мята с лопатата чакъл да им отваря очите как се правят пътища, а за тези проекти взимат по една кофа кинти?!
22
21
 
39
 
! Отговори
Заро преди 5 години
Западнало и полуромско градче, добре че се махнах отдавна.
21
0
 
48
 
! Отговори
до Бойко Борисов преди 5 години
Всички кръстовища трябва да си такива в СОФИЯ и ще се оправи ТРАФИКА.Тия КАМЕРИ за милиони и светофари за милиарди вършат работа, колкото полицията, тоест - НИЩО!!!
20
8
 
34
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ преди 5 години
СЪЩО КАТО ВЪВ " ВЕЛИКА " РУСИЯ !YOUTUBE - ЖИЗНЬ В РОССИИ
19
3
 
47
 
! Отговори
granik преди 5 години
Следващото "изобретение" ще е велоалея от речни камъни.
18
3
 
46
 
! Отговори
Православен преди 5 години
Видими резултати! Предполагам ,че са дали и доста голяма ума на проектант, който да изчисли точното място на всеки чувал
17
1
 
45
 
! Отговори
бай Иван преди 5 години
Хората го казаха много ясно, това е временно решение на проблема, заради ремонти. Пак трябва да сте благодарни че от фирмата са дали идея и общината ще, не ще, за догодина ще направи нещо по въпроса. Ако потърпевшите - хиляди на ден - бяха паркирали за половин час пред общината, нямаше да има нужда да рИвети, ама след работа всеки тича за бира и му е през оная за проблемите.
16
4
 
35
 
! Отговори
антиконти преди 5 години
експериментално заоблено правоъгълно движение ,whats up (road) design даже да беха сложили гуми и храсти така не ми е по вкуса мхм
15
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ****Снимайте и какво се строи на Каменица - по 1230 евро квадрата...Честито, на печелившите!
14
5
 
51
 
! Отговори
saki преди 5 години
Ако сложат и един картечен пост в средата ,ще заприлича на кръстовище в Багдад.
13
2
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Отлично временно решение. Важното е да върши работа. Много адекватно реагиране на проблема с трафика, който ще бъде засилен до декември, когато ще завърши ремонта на моста.За хейтърите тази статия е отлично поле за изява.
12
3
 
54
 
! Отговори
Заралията преди 5 години
Стига ревахте, добре че го направиха че в час пик полудявахме на това кръстовище когато имаше светофар, а журналята вместо да пишат преразказ по картинки като в началното училище, да вземат да проверят защо аджеба са го направили това нещо! Евала управата за бързото решение на скоро възникналия проблем с трафика!!!
11
2
 
43
 
! Отговори
Аз преди 5 години
Когато дъжавата я няма ... Добре, че се прочу кръстовището та дойдоха "гаранциите" от фирмата изпълнител. Жалки!
10
1
 
53
 
! Отговори
Аа преди 5 години
Какво им в на чувалите, нали е пробно. Чак толкова възмутени хора, е от какво, това ли е проблема!? Ако бяха сложили пластмасови по време на тези валежи щяха да бъдат отнесени.Чак пък .. Африка, е айде не е нужно.
9
3
 
51
 
! Отговори
Me преди 5 години
И пак работи по-добре от това в Младост 4, на околовръстното в софия... :)
8
8
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Чувал дайре" Според новите местни възродители - гееербажиии и руски "патриоти"...
7
4
 
46
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 5 години
На който му трябва пясък...спира и товари