Потоп удари и Плевен, наводни улици и сгради

Улиците на града се превърнаха в реки само за час
30 юни 2018 18:15,
24

Плевен също стана жертва на лошото време. За час пороят превърна улиците на града в реки, съобщи Bulgaria ON AIR.

Излелият се дъжд създаде затруднения в трафика и наводни кафенета и магазини в центъра на града. Обявено е частично бедствено положение в село Горна Митрополия в района.

Екипи на пожарната отводняват улици и дворове. За днес е обявен жълт код за силен вятър в половината райони на страната.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
5
 
4
 
! Отговори
Плевнелиев преди 5 години
Наводнен тока изключваха по 5 пъти. Аз си мислех че бушона е гръмнал ама се оказа че не е бушона излязох на терасата да видя и като гръмна стълба с светкавицата и направо ми светна бело и като се освестих тока ми вече беше включен. После си казах санувам ли или така ми се струва ама всичко си работише и в момента който включих играта и бум тока пак спря ужас.
21
9
 
4
 
! Отговори
Плевенчанин преди 5 години
Ахахаааа хахаха хаааа....
20
10
 
7
 
! Отговори
Плевенчанин преди 5 години
Добре е даже малко е това грябва още още и още!
19
1
 
14
 
! Отговори
Bella преди 5 години
1во нормално да се наводнят улиците, след като паричките отидоха в на някой джобчетата а каналите и шахтите са запушени.. 2ро виждала съм с очите си как хора от Чистота метат по улиците и естествено е по лесно да се измете в шахтата вместо да се събере и да се изхвърли в ***.... До като има такива хора който ги мързи и такива който прибират паричките в задния джоб това ще е положението в БГ!!! Така че няма нужда оъ оплаквания! ;)
18
3
 
6
 
! Отговори
annybody преди 5 години
Абе хора, Плевен не е само вашият град, Плевен е национална, българска крепост на българщината!Ако няма кой да помогне, от векове сте сте се хващали за перчема като Мюнхаузен и сте се измъквали и през турското, и през комунистическото робство! Пробвайте се и през герберастичното - не останаха много като вас!
17
11
 
4
 
! Отговори
SUZIE преди 5 години
АКО СТЕ ПРОЧЕЛИ БИБЛИЯТА НЯМАШЕ ДА СЕ ЧУДИТЕ ЗАЩО МИГРАНТИ ИДВАТ, ЗАЩО ВАЛИЖИЕ ПРАВИТЕ ПОРАЗИИ. ТАМ В БИБЛИЯТА Е НАПИСАНО И БАБА ВАНГА ГО Е КАЗВАЛА!
16
4
 
5
 
! Отговори
ГЭРБ преди 5 години
До До 11-ГЭРБАма сериозно ли, другарю?От "новите" другари...със старите червени партийни книжки под дюшека.
15
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До майко милаВ много от българските градове състоянието на сградите и улиците е плачебно.
14
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кмета да подава оставка.
13
2
 
5
 
! Отговори
До 11-ГЭРБ преди 5 години
Явно главата ти служи само да я вчесваш. А,да имаш и интелекта да си отвориш устата за да ядеш. И.....до тук Тя природата и с теб се е подиграла.
12
19
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кой го интересува скапания прованс ?!!!?да ги дави само в София да не ми идват
11
5
 
6
 
! Отговори
ГЭРБ преди 5 години
Важнотуй, че рестартиръхме Беляне, другарки и дрогаре!
10
3
 
13
 
! Отговори
Стига глупости преди 5 години
Тук се пише, за да се намират на писане. Ясно е, че в момента, няколко дни поред има огромни валежи. Десетки държави са под вода, ама някои хора обичат да си дрънкат празни приказки!!! Това е положението - ПРИРОДА!!!
9
7
 
7
 
! Отговори
До майко мила преди 5 години
И кво ти бърка в дирника руската *** бре соропийска подлого? Явно руските тираджии редовно та *** на тир-паркинга и ти плащат в рубли? За това ли квичиш през 4-5 коментара? Съвет: Смени си клиентелата!
8
9
 
13
 
! Отговори
майко мила преди 5 години
Погледнете на какво приличат сградите и улиците ?! Направо като руска *** !Не в ЕС , ами ако ще на Марс да членуваме на марсиански съюз да станем членове пак няма да се оправим ! Докато тези д.упета са наши където и да отидем пак в *** ще живеем като руснаците! Малките гарванчета казали на майка си - мамо премести ни в друго гнездо защото това е изцапано с ***! А тя им отговорила - докато тези д.упета са ваши, в което и гнездо да ви преместя как ще го изцапате с ***
7
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Голяма работа, при дъжд това е нормално.
6
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ами къде са паритеПак ще изпапкаме парите даже и още, които дава твоя ЕС. Гледай си джендърите и не се отваряй на тема вътрешна политика!
5
2
 
19
 
! Отговори
А какво очаквате? преди 5 години
Продължавайте да сечете горите и да бетонирате земята.
4
4
 
16
 
! Отговори
ами къде са парите преди 5 години
които ЕС ви даваше за инфраструктура и канализация ?!Изпапкахте парите ,а канализации никакви ! После ЕС ви е виновен л та чак изпитвате носталгия за "доброто старо време" когато бяхме под руски ботуш ! Руснаците кога са ни отпускали пари и субсидии за различни проекти ?! На нас все някой друг ни е виновен !Сега няма да се учудя ако поискаме помощ от ЕС за да се справим с "бедственото положение" !
3
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
1ЛЕВ НЕ Е ДАДЕН ЗА КАНАЛИЗАЦИЯТА!!!ШАХТИТЕ СА НАПЪЛНО ЗАПУШЕНИ!!!