Жертвите на пътния ад на "Тракия": 3 жени и малко дете

Кола с турска регистрация се е ударила в товарен автомобил
Обновена: 1 юли 2018 12:28 | 1 юли 2018 12:12,
82
Жертвите на пътния ад на "Тракия": 3 жени и малко дете
Снимка: bTV

3 жени и дете са жертвите на тежкия пътен инцидент при 107-ми км на АМ "Тракия" в посока Бургас.

Други трима са пострадали и са настанени в болница.

Още по темата


2-годишно е детето, което рано тази сутрин загина, съобщиха от пловдивската полиция.

Трима мъже са оцелели и са настанени в болница.

Мелето е станало на 107-я км в посока Бургас. "Фолксваген" с турска регистрация е ударил отзад намаляващия скоростта камион "Мерцедес 317", който е бил с български номер.

В резултат на удара лекият автомобил се е преобърнал.

36-годишният водач на товарното возило е тестван за алкохол и наркотици, пробите са отрицателни. Водачът на турския автомобил също не е употребил алкохол.

Пожарникари са участвали в изваждането на телата на загиналите, което е затруднило трафика по аутобана от 7 до 10 часа.

Магистралата вече е отворена за движение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
9
 
16
 
! Отговори
до 21 преди 5 години
Разликата между роми и турци не е толкова голяма, колкото си мислиш!Първо в България турци никога не са се заселвали!Това, че има много турчеещи се роми, не ги прави турци!Какви турци търсиш в Северна България?Ти турчин виждал ли си как изглежда?Това са турчеещи се роми!Виж в Кърджалийско може би има и турци - те говорят доста по-различен турски и изглеждат точно на турци!А че има и много недисциплинирани българи, заради които стават катастрофи - ФАКТ!Да пази Господ всички ни!
40
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Веднъж ме вози турчин няма да повторя. Беше с някакъв автоматик, само мрънкаше "имате много лоши пътища", а пътя си беше перфектен. Само некви изпреварвания с по 180-200, добре че хората от среща намаляха. Само за 20км отсечка ама тоя можеше да се блъсне поне 20 пъти.
39
0
 
0
 
! Отговори
шматка преди 5 години
До Моля пояснетеНяма.Споко:)
38
1
 
11
 
! Отговори
Az преди 5 години
Който е карал лятото към германия, знае какво значи турски гастербайтер шофьор. Даже бих казал, че тука карат по-критко от колкото нататък по пътя
37
0
 
9
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
До НЕбългаринне съм сигурен,може и тия "камъни" да не са "в моята градина",но факта е факт,уважаеми.Турчина ИЗВЪН Турция е като тигър,избягал от клетка.....Иска му се да налапа целия свят,особено ако може да "прекара" де що има фуста...И това са лични наблюдения!!!!..Но не си разбрал написаното..
36
0
 
17
 
! Отговори
Моля пояснете преди 5 години
Българи няма пострадали нали?
35
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Аз не съм тираджия, пък извън Бг през повечето време съм на темпомат. В Бг е трудно приложимо, предвид трафика и липсата на ленти по магистралите ни. Може би само нощно време е възможноСамо че ми е трудно да си кача краката на таблото :):):)Някои да вземат да се огледат у автомобили от този век!
34
0
 
13
 
! Отговори
го преди 5 години
в тази лека кола явно е имало 7 пътника. От Германия за Турция със 7 пътника в лека кола, егати....
33
2
 
9
 
! Отговори
Чалгарин дудаев преди 5 години
На български мисля че не се пише аутобан.сигурно писача е талибан
32
2
 
14
 
! Отговори
шматка преди 5 години
До пламенЛичи си че си от Югоизточната ни съседка.Друг е въпроса защо е намалил камиона....Хехе.Най малкото защото е искал бе .Вие там в Ориента за дистанция не сте ли чували
31
0
 
21
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
иначе:-ФАКТ е,че турците са лоши шофьори!...Помня преди години /сега не знам как е /,когато турските гастарбайтери си тръгваха за байрамите, германската полиция екскортираше автомобилните им кервани до границата....не че ние в огромното си мнозинство сме "по-добрите шофьори",но ония наистина са "върхът"..
30
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
до 25 Как ставало да караш с два качени крака на таблото? Вика му се автопилот или темпомат, бе. Ти от Марс ли идваш? Включил е темпомата тираджията.Масово виждам шофьори на бусове с качени крака на таблото когато ги задминавам.
29
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо на башибозука на границата да прибират една прилична сума за евентуални щети. Ако стигне жив до другата граница и не е утепал някого му ги връщате?
28
0
 
7
 
! Отговори
Пламен преди 5 години
Е това с "афтобус"-а кърти! Това ще да е "врачАнска калиграфия".
27
0
 
15
 
! Отговори
аз преди 5 години
Виждал съм на бензиностанция на Тракия, как спира кола с немска регистрация и ***, отзад изскача жена и мята одеало на тревата. Шофьора се търкулва и заспива. Карат по 30 часа нон стоп.
26
9
 
14
 
! Отговори
Пламен преди 5 години
До Анонимен#13 и до Мирослав: В колата са били 3-*** мъже и три жени. Предполага се пълнолетни, с повече от един шофьор. На такъв дълъг път няма причина да кара един шофьор, най-малкото возещите се няма да го допуснат. 100% са се сменяли, не ги заклеймявайте, че са неграмотни или невежи, само защото са турци. НИКОЙ няма да тръгне да изтрепе семейството си! Друг е въпроса:Защо е намалил камиона? По-скоро там трябва да се търси недоспиване, разсеяност, "Рамбовщина", комплексарщина. Бог да ги прости
25
7
 
16
 
! Отговори
Влади преди 5 години
Магистрала-убиец! За *** е място за каране без ограничения, 300-400 км/ч, а турските шофьори също карат като изтървани. Защото се знае, че законът не важи. В Турция и Румъния шофьорите са писенца, но в БГ-то - Край на всички ограничения.
24
1
 
9
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
абе нещо не ми се вижда смачкана предницата на колата..Като изключим опадалата пластмаса..За да се обърне от удара,колата трябва да е подскочила,което значи че сблъсъкът е бил свиреп и при всички случаи щеше да смачка яко предницата....Във всеки случай:-Жалко за загиналите!..Дано са попаднали на по-добро място..
23
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Онзи ден пътувах от София за Враца с афтобус. Афтобуса със съобразена скорост подмина един ТИР. Ако щете ми вярвайте- шофьора на тира си беше качил двата крака и кормилото беше между краката. Незнам как става този номер, но тоя *** караше. Представете си какви хора карат срещи вас и във вашата пътна лента. Съобразявайте се и бъдете внимателни.
22
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
То е ясно че турчина е карал яко . Идва от западна Европа , където високите скорости са нормални. Какво е станало никой не знае ...Само догадки. Може да е придрямал за секунди . Иначе няма какво да правиш зад камиона ако идваш със скорост.