Жертвите на пътния ад на "Тракия": 3 жени и малко дете

Кола с турска регистрация се е ударила в товарен автомобил
Обновена: 1 юли 2018 12:28 | 1 юли 2018 12:12,
82
Жертвите на пътния ад на "Тракия": 3 жени и малко дете
Снимка: bTV

3 жени и дете са жертвите на тежкия пътен инцидент при 107-ми км на АМ "Тракия" в посока Бургас.

Други трима са пострадали и са настанени в болница.

Още по темата


2-годишно е детето, което рано тази сутрин загина, съобщиха от пловдивската полиция.

Трима мъже са оцелели и са настанени в болница.

Мелето е станало на 107-я км в посока Бургас. "Фолксваген" с турска регистрация е ударил отзад намаляващия скоростта камион "Мерцедес 317", който е бил с български номер.

В резултат на удара лекият автомобил се е преобърнал.

36-годишният водач на товарното возило е тестван за алкохол и наркотици, пробите са отрицателни. Водачът на турския автомобил също не е употребил алкохол.

Пожарникари са участвали в изваждането на телата на загиналите, което е затруднило трафика по аутобана от 7 до 10 часа.

Магистралата вече е отворена за движение.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


82
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
2
 
39
 
! Отговори
Крети преди 5 години
На Блканите има една клика гъзари кото са най-добрите *** и шофьори , те националност нямат ,а са си със селски маталитет просто.
20
10
 
15
 
! Отговори
до 18 преди 5 години
за ромите съм съгласен, но за Турците не, да може да има определен % да нямат книжки, но да не би всички българи на 100% имат книжки?Така, че анализа който си направил издиша малко.Лека им пръст на хората!Ааа да не би само *** и Турци катастрофират? Вие българите не участвате в ПТП-та така ли?
19
2
 
34
 
! Отговори
Крети преди 5 години
Причината е ясна , заспиване на волана и преумора, дори и да има други фактори. Не може да караш от Германия , Швейцария , Франция или Холандия без да спиши и да жулиш Ред-Бул, за съжаление винаги когато се прибирам с кола към България съм на тръни, заради турските кервани със западни номера. Някой карат по 3000км на ред бул с 2-3 часа сън!
18
3
 
40
 
! Отговори
Пешо преди 5 години
До Анонименда бяха взели самолета... аз толкова километри не бих карал.------------------Не става, губи се ефекта. Там у Диарбекир трябва да видят "германеца" с лъскава кола, та да тръгнат и други на гости на Меркел.
17
10
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това не е магистрала!Това не е дори високоскоростен път!Това е амортизиран път, строен още по времето на Тодор Живков!Лека им пръст на загиналите!Гастарбайтерите ясно!Ама някой от вас виждал ли е турчин или ром в учебна кола?Как турците и ромите шофират, при положение, че нямат образование и не могат да четат?Как се положили шофьорски изпит?
16
2
 
31
 
! Отговори
Крети преди 5 години
Съжалявам но Турците каращи VW, BMW , Audi , Mercedes, са горе доло като събраята им от България със същите автомобили , нагли и безсмъртни. Преди няколко седмици един с номер от Пазарджжик реши да ме блокира нарочно да не мога да сменя лентата между Виена и Ст.Пьолтен в участък ограничен с 80км за ремонт. Бях му видял регистрацията и знаех какво следва , но той явно не очакваше толкова нагли Австрийци. После показваше средни пръсти и знания по Аглийски Fu** Y**, напиках се от смях.
15
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Косматите и мустакати анадолски неграмотни кюрдове си нямат и грам понятие от правилници и закони!В турция има само два знака по пътищата "Дур"(стой) и "А бакалъм"(давай да видим кво ще стане)!
14
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
да бяха взели самолета... аз толкова километри не бих карал...
13
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Германия са 2000 километра шофьора не е спал поне 20 часа. При липса на сън концентрацията ти рязко пада почваш да си затваряш очите и ставаш много опасен на пътя не само за себе си но и за околните. Сигруно е искал да спести от хотел и да си стигне възможно най-бързо в родината. Кофти работа, но експерите не случайно съветват да се кара максимум по 8-9-10 часа после да се почива и да се спи.
12
3
 
22
 
! Отговори
Поручик Ржевски преди 5 години
6 човека и едно *** се таралянкат 30 часа в един голф и познай колко е адекватен е бил шофьора след този подвиг.Айде да не приказвам повече, че на всеки може да се случи.
11
2
 
54
 
! Отговори
Мирослав преди 5 години
Пътувам доста из Европа и смея да кажа, че турците са най-гадните шофьори!!! Карат по 20-30часа без да спят, при все че си карат и семействата в колата! Отделно да не говоря че карат с 180 минимум, няма значение в коя държава! Оправия с тях няма! Жал ми е само че заради тях си отидоха не малко българи в следствие на катастрофи по вина на турци... На всичкото отгоре продажния ни съд ги пуска на свобода...
10
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 7Той е виновен по подвазвиране.
9
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Изкарал е турчина последната смяна не е спал качил се е на колата с цялото семейство и газ съм Анадола. Бързал е не е спал и резултатът е налице. Жалко за хората... Ама като бързаш не винаги стигаш, като ония музиканти вчера карали с 200!!!
8
3
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не мисля, че турците имат капацитет да управляват автомобили.За голяма част от българите важи същото.
7
19
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пак ли Бойко е виновен, бе?
6
3
 
36
 
! Отговори
zadaven преди 5 години
аутобан? Къде в България намерихте аутобан? Казва се "магистрала" неграмотници...
5
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ама българи ли са жертвите или не!?
4
3
 
34
 
! Отговори
az преди 5 години
турчулята тръгнаха пак от запада за турция и става опасно по нашите пътища.жалко за загиналите
3
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Онзи ден на Тракия си се движа със 120 и един такъв гастарбайтер с БМВ тръгна да ме изпреварва, обаче явно не беше съобразил, че друг гастарбайтер отзад в изпреварващата лента се беше засилил с поне 160 км/ч и този дето ме изпреварваше реши да скъси маневрата по изпреварването и да се прибере в средната лента още преди да ме е подминал. Добре, че внимавах, та се отдръпнах бързо и намалих. После с газ се изравних с него, а той ми се хили извинително и ми вдига палец. Вътре при него цялата му рода
2
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Геноцида продължава...